RE: Provale naše djece :) (Puna verzija)

Forum >> [Dijete] >> Djeca

Poruka

hanabanana -> RE: Provale naše djece :) (25.12.2013 10:08:23)

IZVORNA PORUKA: MicoTico

IZVORNA PORUKA: Cmokvica

Mak: "Tajo, ja imam jednu tajnu!"
MM: "Koju?"
Mak: "Mama i ja cemo se vjencati!"
MM: "A sta cu ja?"
Mak: "Pa, cuvaj tajnu!"

[sm=sad.gif] [sm=sad.gif] [sm=sad.gif]

[image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/jezicek.gif[/image][image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/sad.gif[/image]

Oplakah-......

teacher75 -> RE: Provale naše djece :) (25.12.2013 10:10:41)

IZVORNA PORUKA: Cmokvica

Mak: "Tajo, ja imam jednu tajnu!"
MM: "Koju?"
Mak: "Mama i ja cemo se vjencati!"
MM: "A sta cu ja?"
Mak: "Pa, cuvaj tajnu!"

[sm=sad.gif][sm=sad.gif][sm=sad.gif]

[sm=bravo.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]

Esmica -> RE: Provale naše djece :) (12.1.2014 21:39:25)

Sara (treca po redu) kaki na wc solji,a ja pravim neki kolac u kuhinji. Doziva me :
Mama, meni nesto smrdi isto kao da se Selma (najmanja) ukakila, presvuci je.
[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

Veceras isla sa babom i sa Selmom u setnju,i dao joj babo nesto sitnisa da dadne nekoj teti sto prosi.
Kaze muz ona joj dala,i uzela ga za ruku i kaze :
Babo, a sto smo joj dali pare?
Sto ona nama nije dala?

salmy -> RE: Provale naše djece :) (14.1.2014 20:10:29)

Setamo danas i prolazi rotacija neka pratnja par auta
Kaze momak dobro mama sto sviraju jel to policija'
Kazem sviraju jer voze nekog "vaznog"
aha mama cuj vaznog? pa jel tata vazan?
Ma nije sine,cuj nije Bgm meni je moj tajo vazan nea veze sto nema pratnju[sm=smiley36.gif]

elmaL -> RE: Provale naše djece :) (16.1.2014 18:49:52)

IZVORNA PORUKA: salmy

Ma nije sine,cuj nije Bgm meni je moj tajo vazan nea veze sto nema pratnju[sm=smiley36.gif]

[sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif] [sm=smiley36.gif]

Lejla Ka -> RE: Provale naše djece :) (16.1.2014 23:05:20)

Setamo danas i prolazi rotacija neka pratnja par auta
Kaze momak dobro mama sto sviraju jel to policija'
Kazem sviraju jer voze nekog "vaznog"
aha mama cuj vaznog? pa jel tata vazan?

Kad si ovako važan, ne možeš u svemiru biti važniji [sm=smiley27.gif] Nema te pratnje ni rotacije!

shej -> RE: Provale naše djece :) (16.1.2014 23:10:40)

Ova tema je savrsena za opustanje u sitne nocne sate, neku noc sam se bas fino raznjezila i nasmijala dok sam procitala prvih 30tak stranica, hahahh [sm=jezicek.gif]

koka i po -> RE: Provale naše djece :) (9.2.2014 12:03:17)

otisli smo kod doktora jer S. ima proliv :"Cika doktore pojeo sam crnu cokoladu za zdravlje".

Mene je Bog stvorio.Dao mi je ruke i noge.Bog ima puno dijelova od kojih sklapa ljude.Ima li Bog kapu?.....Kakvo mu je odijelo?

salmy -> RE: Provale naše djece :) (11.2.2014 15:25:38)

Kazem decku hajd ljubi te mama spavaj?
nemoj mama Alahati....znas kad se probudim budem ko govno[sm=smiley36.gif]

vila_7 -> RE: Provale naše djece :) (12.2.2014 14:40:36)

Starija curica (3.5) me danima nagovarala da i ona dobije flasicu za laku noc kao i mladja, i hajd ja popustim i nadjem onu Aventovu flasicu koja se moze montirati i na izdajalicu. Krenuli spavati , i ja joj pruzim flasicu a ona uz gadljivu facu : "Joooj , pa necu ti ja tu flasicu u koju CIJEDIŠ sisu" ! [sm=jezicek.gif]

reallove -> RE: Provale naše djece :) (12.2.2014 15:08:59)

Vila_7,bas se nasmijah [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]

Kod nas sada stalno prica o bebi,pripemamo malenog,da ne bude belaja i nedavno,poceo nesto oko stomaka,kao udario bi me..i ja ga uzmem i pocnem da mu pricam kako je ovo njegova seka,treba da je cuva,svi njegovi prijatelji imaju bracu ili seku,ma uzivila se ja,vidim on sjedi i bukvalno bulji u mene...Kad odjednom kaze "Mama,pa tebi je lice puno bubuljica" [sm=jezicek.gif]..Boze,pa ja sat vremena pricam. I kontam kako on mene fino slusa,ma jok [sm=smiley36.gif]

ziki -> RE: Provale naše djece :) (13.2.2014 13:33:41)

IZVORNA PORUKA: vila_7

Starija curica (3.5) me danima nagovarala da i ona dobije flasicu za laku noc kao i mladja, i hajd ja popustim i nadjem onu Aventovu flasicu koja se moze montirati i na izdajalicu. Krenuli spavati , i ja joj pruzim flasicu a ona uz gadljivu facu : "Joooj , pa necu ti ja tu flasicu u koju CIJEDIŠ sisu" ! [sm=jezicek.gif]

[sm=sad.gif][sm=sad.gif][sm=sad.gif][sm=sad.gif][sm=sad.gif][sm=sad.gif]

elmaL -> RE: Provale naše djece :) (14.2.2014 9:16:52)

Kazem decku hajd ljubi te mama spavaj?
nemoj mama Alahati....znas kad se probudim budem ko govno[sm=smiley36.gif]

salmy, tvoj dječak je baš provala [sm=jezicek.gif] redovno se ismijem njegovim izjavama [sm=sad.gif][sm=sad.gif]

vila_7 pametna cura...al čuj cijediš sisu [sm=zz_big_green.png]

ziki -> RE: Provale naše djece :) (10.3.2014 11:22:06)

Jede Teufik zeljanicu, gčadan se iz tanjira pocistio i trazi : "Daj jos lisca" [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

jasmin -> RE: Provale naše djece :) (10.3.2014 18:13:45)

Ibo,hoćeš se ti ženiti kad porasteš?
Hoću.
A kakvu ćeš da ženiš?
Istu kao ti.
Pa što kao ja?
Jer si mi ti najljepšaaaaaaaaaaaaaaa........
A šta ako ne nađeš takvu?
A onda ću pobjeći s bala!!!
[sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]

ziki -> RE: Provale naše djece :) (20.3.2014 11:14:39)

Ptam Teufika sta mi je on
"Malo sice, mali tougao, mali kvadlat i mali tlug" [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]Bumba moj

minie -> RE: Provale naše djece :) (22.3.2014 9:49:53)

IZVORNA PORUKA: ziki

Ptam Teufika sta mi je on
"Malo sice, mali tougao, mali kvadlat i mali tlug" [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]Bumba moj

Heheh, dusa [sm=smiley1.gif]

minie -> RE: Provale naše djece :) (22.3.2014 9:52:14)

R napravio zijan i sad ga ja ruzim.
"R ne moze to tako, to nije lijepo, ne smijes to vise raditi..." a on gleda u mene i kaze mi: "Mama", rekoh "Molim", a on ce: "Nista te ne cujem"

reallove -> RE: Provale naše djece :) (23.3.2014 21:29:52)

IZVORNA PORUKA: minie

"R ne moze to tako, to nije lijepo, ne smijes to vise raditi..." a on gleda u mene i kaze mi: "Mama", rekoh "Molim", a on ce: "Nista te ne cujem"

[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

Ovako i moj

"Pa ja te nista ne cujem"

salmy -> RE: Provale naše djece :) (19.6.2014 11:28:47)

Decko gleda nase stare slike kad nije bio rodjen
gleda satra se pita gdje sam ja?
Kaze: zeno zeno..sto me nisi rodila sta si cekala[sm=jezicek.gif]

minie -> RE: Provale naše djece :) (19.6.2014 22:23:55)

Sjedimo R i ja kod sveki i sad na TV-u neka utakmica.
Govori on nani: "Prebaci mi na jedan jedan devet (mini ultra)", a ona njemu: "Necu, hocu da gledam ovo", a R ce na to: "Ti ne gledas utakmicu, ti samo gledas poplave" [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

Neca xxx -> RE: Provale naše djece :) (22.6.2014 23:27:14)

U 4 sata ujutro, moja A, koja je nedavno napunila godinu, budi se da doji. Place iz krevetica i traži da je uzmemo. MM ustaje, adi je iz krevetića i dodaje meni, da je nahranim, a ona govori: "Vala!" (Hvala!) [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]
Bečka škola, istureno odjeljenje Sarajevo. [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]

Alma_27 -> RE: Provale naše djece :) (23.6.2014 7:44:29)

IZVORNA PORUKA: Neca xxx

U 4 sata ujutro, moja A, koja je nedavno napunila godinu, budi se da doji. Place iz krevetica i traži da je uzmemo. MM ustaje, adi je iz krevetića i dodaje meni, da je nahranim, a ona govori: "Vala!" (Hvala!) [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]
Bečka škola, istureno odjeljenje Sarajevo. [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]

Kao sto rece Zika Pavlovic, na nivou [sm=jezicek.gif]

ziki -> RE: Provale naše djece :) (23.6.2014 9:26:13)

IZVORNA PORUKA: minie

[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

hatepsut -> RE: Provale naše djece :) (23.6.2014 16:46:06)

Mi u busu i do nas sjela gospodja,gleda ona u T.(koji ima skoro 2g) pita ga kako se zove,on nista.pita mene jel'' zna da prica,kazem zna ali eto ko malo stidan.A on i dalje gleda u nju.tek ce T. - "Sto si se teta salala/sarala " [sm=jezicek.gif] ja bi se smijala al mi crnjak,kaze teta -"nisam se sine sarala,teta tetovirala obrve" i podje s pricom kako je radila novom(Japanskom) metodom.E mogu samo da zamislim kako se osjecala kad je djete koje nema jos 2 godine ,za njene obrve kazalo da su "saranje" [sm=smiley36.gif]

Stranica: <<   < Prethodna stranica  80 81 [82] 83 84   Sljedeća stranica >   >>