RE: Provale nase djece :) (Puna verzija)

Forum >> [Dijete] >> Djeca

Poruka

sabinos -> RE: Provale nase djece :) (29.7.2013 14:49:01)

IZVORNA PORUKA: mamine oci

nije provala moje djece vec od moje prijateljice sabinos, isla ja kod nje kad njen djecak nosi sedzadu da klanja,i masAllah klanja on fino ja mu dam 1KM zato sto je tako fin kad on ponovo nosi sedzadu kaze evo sad cu ja opet klanjat za 5 KM[sm=smiley36.gif]

tek sad ovo vidjeh[sm=smiley36.gif]
od istog tog djecaka od jutros:koji ces caj,pitam ga ja,kaze on : nanu od kamilice[sm=zmeden.gif][sm=sad.gif]

mala_sa -> RE: Provale nase djece :) (29.7.2013 14:54:30)

IZVORNA PORUKA: sabinos

nije provala moje djece vec od moje prijateljice sabinos, isla ja kod nje kad njen djecak nosi sedzadu da klanja,i masAllah klanja on fino ja mu dam 1KM zato sto je tako fin kad on ponovo nosi sedzadu kaze evo sad cu ja opet klanjat za 5 KM[sm=smiley36.gif]

od istog tog djecaka od jutros:koji ces caj,pitam ga ja,kaze on : nanu od kamilice[sm=zmeden.gif][sm=sad.gif]

Znaci [sm=sad.gif][sm=sad.gif][sm=sad.gif]

ziki -> RE: Provale nase djece :) (29.7.2013 15:00:17)

IZVORNA PORUKA: sabinos

[sm=sad.gif][sm=sad.gif][sm=sad.gif][sm=sad.gif] pa donese l' mu

miracle -> RE: Provale naše djece :) (2.8.2013 21:46:03)

Pricam ja sa svojim sinom i komentarisem kako nema vise Sulejmana i Hurem da gledamo...on onako pospan u krevetu...kaze"aha,treba kupit hurmi u Dm-u"[sm=smiley36.gif]

salmy -> RE: Provale nase djece :) (6.8.2013 19:14:00)

Moj tata je Moj blat jesi cula mama[sm=smiley29.gif]

jasmin -> RE: Provale nase djece :) (6.8.2013 21:05:40)

Skinula Kaja majicu i pita me 'je li ja imam pločice na stomaku???'

[sm=smiley3.gif]

Galicia -> RE: Provale nase djece :) (6.8.2013 21:09:14)

IZVORNA PORUKA: jasmin

[sm=smiley3.gif]

[image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/sad.gif[/image]
A ti kao prava majka, treba da joj objasnis da plocice nisu nasljedne.

jasmin -> RE: Provale nase djece :) (6.8.2013 21:10:36)

IZVORNA PORUKA: Galicia

[sm=smiley3.gif]

Onda će ih ona sigurno imati [sm=smiley36.gif].

Medić* -> RE: Provale nase djece :) (8.8.2013 7:38:02)

IZVORNA PORUKA: Galicia

[sm=smiley3.gif]

Onda će ih ona sigurno imati [sm=smiley36.gif].

[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

Krenuo F na Bajram jutros, Umma spava, kaze on: E neka je neka spava, feninga ( bajram banku ) nece dobiti kada nece u dzamiju [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

niki83 -> RE: Provale nase djece :) (10.8.2013 18:22:50)

[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] medic bas me nasmija [sm=smiley36.gif]

salmy -> RE: Provale nase djece :) (14.8.2013 14:35:44)

Momak dosao kuci i hoce u wc da kaki...pa rekoh drago djete sto nisi kakio u vrticu?

on suti i kaze: ma pravo da ti kazem mama stid me[sm=jezicek.gif]
pa sto te stid pitam ga? ma eto pravo me stid teta...a jel te mene stid?
a joj tebe,kako ce me biti stid ti si moja mama[sm=smiley36.gif]

sabinos -> RE: Provale nase djece :) (14.8.2013 14:50:27)

IZVORNA PORUKA: salmy

Momak dosao kuci i hoce u wc da kaki...pa rekoh drago djete sto nisi kakio u vrticu?

on suti i kaze: ma pravo da ti kazem mama stid me[sm=jezicek.gif]
pa sto te stid pitam ga? ma eto pravo me stid teta...a jel te mene stid?
a joj tebe,kako ce me biti stid ti si moja mama[sm=smiley36.gif]

joj legende[sm=smiley36.gif]zna dijete,i ti salmy svasta pitas[sm=smiley36.gif]

idana_85 -> RE: Provale nase djece :) (14.8.2013 15:04:39)

Bili mi kod svekrve prije par dana na rucku. I sveki napravila neku supicu/corbicu na koljenici,meso,bamija,mrkvica..povrca bas super. I burek naravno. I R sjeo da jede i galami nece supu, meni nije jasno on voli sve supe,rekoh sta ti je, lijepo se ponasaj i pojedi supicu. Kaze ovim rijecima "Necu, to vi mene tjerate da jedem supe da zastedite bureka" [sm=zmeden.gif] Mi svi ostali bez teksta. Rekoh sta to govoris, kaze kad pojedem supe bude mi pun stomak i onda mogu pojesti samo malo bureka, pa ce vama ostati vise. Omg[sm=smiley29.gif]

veki_aki -> RE: Provale nase djece :) (14.8.2013 15:15:08)

[sm=jezicek.gif] vidis kako dijete zna, vi po bureku a njemu supa[sm=smiley36.gif]
Moj veliki momak dok je bio manji cokoladu sa rizom je zvao cokolada sa kamenjem[sm=smiley36.gif]
Bas su djeca mastovita!

Lejla Ka -> RE: Provale nase djece :) (14.8.2013 15:21:00)

IZVORNA PORUKA: idana_85

Bili mi kod svekrve prije par dana na rucku. I sveki napravila neku supicu/corbicu na koljenici,meso,bamija,mrkvica..povrca bas super. I burek naravno. I R sjeo da jede i galami nece supu, meni nije jasno on voli sve supe,rekoh sta ti je, lijepo se ponasaj i pojedi supicu. Kaze ovim rijecima "Necu, to vi mene tjerate da jedem supe da zastedite bureka" [sm=zmeden.gif] Mi svi ostali bez teksta. Rekoh sta to govoris, kaze kad pojedem supe bude mi pun stomak i onda mogu pojesti samo malo bureka, pa ce vama ostati vise. Omg[sm=smiley29.gif]

Pročito vas ko otvorenu knjigu! [sm=jezicek.gif]

škorpija -> RE: Provale nase djece :) (14.8.2013 18:28:18)

Ajdin nikako da ukopča riječ tetak, zato neki dan kad je moj zet, a njegov tetak opsovao nešto dok je roštiljao ajdin trči meni i kaže:
- Mama, mama on je rekao ružnu riječ
- Ma ko je rekao, pitam ja
- Onaj veliki dječak što je puno narastao, a nije tetka

Naravno, mi padali od smijeha

salmy -> RE: Provale nase djece :) (14.8.2013 20:59:57)

IZVORNA PORUKA: škorpija

Ajdin nikako da ukopča riječ tetak, zato neki dan kad je moj zet, a njegov tetak opsovao nešto dok je roštiljao ajdin trči meni i kaže:
- Mama, mama on je rekao ružnu riječ
- Ma ko je rekao, pitam ja
- Onaj veliki dječak što je puno narastao, a nije tetka

Naravno, mi padali od smijeha

[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] legenda je

Pocela tekma rekoh momku idi gledaj tekmu...kaze on...jbt mama jel ono zeljo dao go?
M ajok sine kakav zeljo..ma ja mama oni su supci

MicoTico -> RE: Provale nase djece :) (14.8.2013 23:01:41)

T. nemiran, haos po kući pravi i ja mu kažem da mora da se smiri i da niko ne voli zločestu djecu.
A on će meni: E mene će da vole!
Pitam ga ja : A što bi te voljeli ako si zločest?
Kad će on: Pun sam kod brod. Dao mi J. (mm-ov očuh) puno para![sm=jezicek.gif]

Sonja -> RE: Provale nase djece :) (20.8.2013 15:24:42)

Vodio tajo Adina na utakmicu Sloboda Troglav i adi se uznemirio ..kaze njemu tata adine gledaj bolan utakmicu vidi kako igraju dodaju se..kaze Adin gledam bolan tajo vidio sam kad je Bosna dala go Tvrdoglavom haahahha

ziki -> RE: Provale nase djece :) (20.8.2013 15:47:48)

IZVORNA PORUKA: Lejla Ka

IZVORNA PORUKA: idana_85

Pročito vas ko otvorenu knjigu! [sm=jezicek.gif]

[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

EEDITH -> RE: Provale nase djece :) (26.8.2013 12:03:20)

stoji D u restoranu i stavlja krem na tanjir,ali nikako da spadne sa kašike,
kaže mu mm -hajde D ne zezaj se vidiš da si napravio red,
na što on odgovara
-ma ko se ba zeza ,vidiš da se patim

mala86 -> RE: Provale nase djece :) (26.8.2013 13:13:06)

Ulazimo neki dan u fisovu podzemnu garazu,a moj indijanac se zadera "WOW PECINA" [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]

animagical -> RE: Provale nase djece :) (26.8.2013 13:30:14)

A. se igra sa dedom i rodjakom...i sad rodjak mu nesto place...a on ce njemu, V. hajde sad ti malo kod dede, a ja cu da placem[sm=smiley36.gif]

maja78 RR -> RE: Provale nase djece :) (26.8.2013 13:55:11)

Nocas A zvao kaze piski mu se, ja ga nisam cula vec moj muz ali se tek uhavizao na drugo dozivanje, a i mene probudilo. I kaze njemu A sto ne ustajete zovem vas, kaze mm ma nekad moras dva puta ako ne cujemo odmah spavamo, kaze A ma sta dvaput sto put sam dozivao a vi hrcete

ziki -> RE: Provale nase djece :) (27.8.2013 8:31:05)

IZVORNA PORUKA: maja78 RR

Nocas A zvao kaze piski mu se, ja ga nisam cula vec moj muz ali se tek uhavizao na drugo dozivanje, a i mene probudilo. I kaze njemu A sto ne ustajete zovem vas, kaze mm ma nekad moras dva puta ako ne cujemo odmah spavamo, kaze A ma sta dvaput sto put sam dozivao a vi hrcete

pa majo što hrčeš a nečuješ dijete [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

Stranica: <<   < Prethodna stranica  77 78 [79] 80 81   Sljedeća stranica >   >>