|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  71 72 [73] 74 75   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Provale nase djece :)
27.2.2013 23:25:31   
Lejla Ka

IZVORNA PORUKA: teacher75

ova moja kad gleda nesto na internetu ima obicaj govoriti: "kupi mi" i nekidan naletismo na klip djecaka od nekih godinu i po kako pjeva i plese i ja govorim :" kako je sladak" a ona ce na to: kupi mi gauser posted image ja joj rekoh da se ne moze kupiti vec roditi i da sam joj vec rodila jednog bracu a ona ce na to: "ali nemam velikog, hocu velikog"user posted image user posted image

Moja je rekla da joj je brat bio sladak dok je bio mali, a sad je samo dosadan.

Velika princeza E 2005
Maleni veseljak N 2008
I ovo su moja DjeCa pored djece,
i moje Dojenje nakon dojenja

(odgovor članu teacher75)
Neposredna veza do poruke: 1801
28.2.2013 0:03:14   
saritaa
uspavljujem ja nedavno djecicu i sad Sarah se nesto zali na brata...i ja joj objasnjavam kako je on mali,ovo,ono, nista nezna...kad ce ona "mama, pa kako ne zna, zna ujedati" hahahhaha, taj dan je ujeo valjda user posted image

Ako te jednog dana sustigne bijeda, ti ne govori Stvoritelju o tome kako imas jako veliki problem.Okreni se svojoj bijedi i reci joj da ti imas jako mocnog Stvoritelja.

mamina princeza 25.02.2008.
mamin princ 01.10.2011

(odgovor članu Lejla Ka)
Neposredna veza do poruke: 1802
28.2.2013 14:29:35   
ziki
Od kad ništa nisam pisala ovdje
Pravila ribu, Ledove filete i bili grozni. Svi komentarišemo kako su loši a Tarik sav ljut: Kako oni kažu najbolje je jer je Ledo, e nije! Napisaću im ja pismo: Ledo nije najbolji" user posted image user posted image user posted image user posted image ljubi majka borca s vjetrenajčama
Došla mi sestra i otačili oni načisto, galame, skaču...Teufik skače sa kauča na ugaonu, ona ne navika na najnovije ludriranje skače da čuva da glavu ne razbije i udari se. Ljuta ona ko ris grdi ga, a on crkava od smijeha "Ljuta, Ljuta"user posted image user posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio ziki -- 28.2.2013 14:31:38 >

Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......

(odgovor članu saritaa)
Neposredna veza do poruke: 1803
28.2.2013 14:30:02   
ziki
.

< Poruku je uredio ziki -- 28.2.2013 14:31:09 >

Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......

(odgovor članu saritaa)
Neposredna veza do poruke: 1804
3.3.2013 16:51:21   
salmy
Jucer u Mercatoru djecak gura svoja kolicauser posted image trpa sta stigne

stoji kod frizidera i kaze meni:cekaj bona da kupim salamu,samo da procitam rokuser posted image

a vrhunac je bio u cevabdzinici jucer...jede on cepave neka teta ga dira..kaze on: sta me diras..pusti prljave ti ruke....
i sad svi gledaju u njega..kaze sta me gledate..jedite te cevape i sutite...ja u zemlju htjela propast

(odgovor članu ziki)
Neposredna veza do poruke: 1805
3.3.2013 17:11:19   
škorpija

IZVORNA PORUKA: salmy

Jucer u Mercatoru djecak gura svoja kolicauser posted image trpa sta stigne

stoji kod frizidera i kaze meni:cekaj bona da kupim salamu,samo da procitam rokuser posted image

a vrhunac je bio u cevabdzinici jucer...jede on cepave neka teta ga dira..kaze on: sta me diras..pusti prljave ti ruke....
i sad svi gledaju u njega..kaze sta me gledate..jedite te cevape i sutite...ja u zemlju htjela propast

user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image

Ajdin 22.4.2009. - čojkić :-))))

Alina 20. 2. 2016 - maća :)

(odgovor članu salmy)
Neposredna veza do poruke: 1806
4.3.2013 10:41:26   
Vinetu
IZVORNA PORUKA: salmy

user posted image user posted image user posted image
Vala bih mu za ovo i nagradu dala. Kad bi moja curica znala ovako da kaže, bilo bi mi mnogo lakše. Svi vole da diraju njenu frčkavu kosu, i poznati i nepoznati ljudi, a od toga mi je muka.

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 1807
6.3.2013 9:21:52   
mamine oci
gledam neku emisiju na TV pita mene F. mama mogu li ja da gledam crtani,reko kasnije samo mami da zavrsi emisija, uzima on mobitel slika ekran tv i kaze :"evo gledaj ti emisiju a sad meni pusti crtani"user posted image

Haris 28.10.1999
Fatih 25.01.2008
Iman 13.01.2013

(odgovor članu Vinetu)
Neposredna veza do poruke: 1808
6.3.2013 9:40:38   
smajli80

IZVORNA PORUKA: mamine oci

gledam neku emisiju na TV pita mene F. mama mogu li ja da gledam crtani,reko kasnije samo mami da zavrsi emisija, uzima on mobitel slika ekran tv i kaze :"evo gledaj ti emisiju a sad meni pusti crtani"user posted image

user posted image user posted image
Dobro se sjetiouser posted image user posted image

Mamina velika curica 5.3.2008
Mamin mali dječak 26.1.2012.

(odgovor članu mamine oci)
Neposredna veza do poruke: 1809
7.3.2013 10:19:02   
sirnica
Mamine oči, pametno dijete imašuser posted image
Moj juče na priredbi u vrtiću (povodom Dana žena) pjeva: Nabrali smo kiflicu, najljepšega cvijeća, dat ćemo ga majčici nek je prati srećauser posted image

sve mamino 17.3.2008. i 17.6.2013.

(odgovor članu smajli80)
Neposredna veza do poruke: 1810
9.3.2013 20:07:23   
senka 81
Ruzim ja svog Armana veceras kako me ne slusa i kako moram 100 puta ponoviti jedno te isto, i pitam ga :" zasto moram 100 puta ponoviti jedno te isto" a on ce na to :" mama, to je zato sto ja ne cujem, meni srce glasno kuca i ja ništa ne čujem" :-)

Armann 30.01.2009.
Dani 10.11.2012.

(odgovor članu sirnica)
Neposredna veza do poruke: 1811
9.3.2013 20:52:57   
jasmin

IZVORNA PORUKA: senka 81

Ruzim ja svog Armana veceras kako me ne slusa i kako moram 100 puta ponoviti jedno te isto, i pitam ga :" zasto moram 100 puta ponoviti jedno te isto" a on ce na to :" mama, to je zato sto ja ne cujem, meni srce glasno kuca i ja ništa ne čujem" :-)

user posted image

Mi doručkujemo.
Kaja i Ibo komentarišu ko je više pojeo. Kaže Kaja mi smo malo,a babo je puno.
A Iban će na to,to je zato što babo ima velike zube.

user posted image user posted image

”A robovi Milostivog su oni koji po zemlji mirno hodaju, a kada ih bestidnici oslove; odgovaraju: - Mir vama”!

Cvijete...šta od tebe miriše ljepše?- Dijete!

2007, 2008 ( dva puta moje sve )

(odgovor članu senka 81)
Neposredna veza do poruke: 1812
10.3.2013 2:02:42   
sporty mamaa
Moja N nasla higijenski ulozak i pita me sta je to. Govorim joj ja da su to moje pelene, i da ih ponekad nosim. Nakon milion pitanja i podpitanja odustala je. I tako mi bili kod svekrve, a tu bile jos dvije svekrvine prijateljice. I rovi moja N po mojoj torbi i ispadnu naravno ulosci. A ona sva na sav glas : Ispale mi mamine peleneuser posted image user posted image user posted image Doslo mi je u zemlju da propadnemuser posted image

(odgovor članu jasmin)
Neposredna veza do poruke: 1813
11.3.2013 11:01:15   
my new baby
Moja djecak kad ga mama ruzi ...ne reaguje ja ponekad pomislim da ne cuje dobro...i kad sam ga jedne prilike upitala onako ljuta...pa koliko ti puta moram ponoviti jedno te istooo...on ce na to tako hladno..mama samo dva puta! user posted image

(odgovor članu sporty mamaa)
Neposredna veza do poruke: 1814
11.3.2013 11:03:01   
hapymum
user posted image user posted image user posted image
IZVORNA PORUKA: senka 81

30.05.2012 02:20 Hana
03.07.2014 07:40 Ejna

(odgovor članu senka 81)
Neposredna veza do poruke: 1815
11.3.2013 11:05:20   
saninica
moj stariji sin postuje sve sto ja kazem ali zato mali ne reaguje na moje rijeci. on slusa samo taju. tako da smo se podijelili oko njih dvojice hahaha

(odgovor članu hapymum)
Neposredna veza do poruke: 1816
11.3.2013 11:07:26   
saninica
jednom kada sam ga dovela kod doktorice bio je pravi brbljivko....kaze doktorica izvoli jednu cokoladu, a on na to njoj odgovara...nemojte mi smo trebali vama donijeti nesto jer znam ja da se doktorima uvijek nesto nosi, tako to radi moja nena. ali nije htjel amoja mama.....zemljo otvori se user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu saninica)
Neposredna veza do poruke: 1817
11.3.2013 11:09:53   
Silver

IZVORNA PORUKA: saninica

jednom kada sam ga dovela kod doktorice bio je pravi brbljivko....kaze doktorica izvoli jednu cokoladu, a on na to njoj odgovara...nemojte mi smo trebali vama donijeti nesto jer znam ja da se doktorima uvijek nesto nosi, tako to radi moja nena. ali nije htjel amoja mama.....zemljo otvori se user posted image user posted image user posted image

hahahahahahaha pametnica mala...a mama svaka cast neka nisi nista ponijela user posted image

...kad iz ljubavi zivot nastane...
* 10.01.2012.g.*

(odgovor članu saninica)
Neposredna veza do poruke: 1818
11.3.2013 11:10:34   
ljubičica 28
Brišem ja tepih i na jednom mjestu se malo više zadržala,a J. čučni kod mene i pita a ta ti to mama jadiš, ha user posted image

Nije neka provala al' on nikad ne koristi ha na kraju rečenice pa meni baš bi smiješno user posted image

Gospodaru moj,
ne dopusti da me zavara uspjeh, niti poraz baci u očaj. Podsjećaj me stalno da je neuspjeh iskušenje koje prethodi uspjehu...

asthenozoospermia, produženi ciklusi

01.04.2011. mamino proljetno sunce

(odgovor članu saninica)
Neposredna veza do poruke: 1819
11.3.2013 11:18:02   
ziki
Ja i Tarik lovimo drvece a Teufik dolazi iz spavace nosi mi trenerku haman je po njemu vakat da skinem pidzamuuser posted image

(odgovor članu ljubičica 28)
Neposredna veza do poruke: 1820
11.3.2013 11:34:08   
tekja
Dosla sinoc s posla i pitam V.: jesi fino ruckio? Kaze jesam, sve sam iz tanjira pojeo, a rekoh sta je to tako fino bilo pa si sve pojeo, kad ce on: ma nemam pojma, pitaj babija, on me je hranio, ja sam samo otvarao ustauser posted image Ovo se desava kad se dijete hrani uz omiljeni crticuser posted image

Jul 20th

...just because it burns
doesn't mean you're gonna die
you gotta get up and try try try!

(odgovor članu ziki)
Neposredna veza do poruke: 1821
11.3.2013 11:37:08   
Honey3
Ruzio Esmu babi neku noc,kad ona meni na sav glas ljutito govori"Mama nervira me ovaj nas babo,nadji nam drugog babu"user posted image user posted image

Moj muž je pametniji od mene. Bolje se on oženio, nego što sam se ja udala. :))))

(odgovor članu tekja)
Neposredna veza do poruke: 1822
11.3.2013 11:40:17   
ziki

IZVORNA PORUKA: zaha

Ruzio Esmu babi neku noc,kad ona meni na sav glas ljutito govori"Mama nervira me ovaj nas babo,nadji nam drugog babu"user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image i Tarik hoce novog kad god se naljuti

(odgovor članu Honey3)
Neposredna veza do poruke: 1823
11.3.2013 11:40:56   
kleoopatra
hahahah, a moja kaze baboo kupi nam drugu mamu ova me neslusa

22.02.2010. Sara

(odgovor članu Honey3)
Neposredna veza do poruke: 1824
11.3.2013 11:43:02   
Silver

IZVORNA PORUKA: tekja

Dosla sinoc s posla i pitam V.: jesi fino ruckio? Kaze jesam, sve sam iz tanjira pojeo, a rekoh sta je to tako fino bilo pa si sve pojeo, kad ce on: ma nemam pojma, pitaj babija, on me je hranio, ja sam samo otvarao ustauser posted image Ovo se desava kad se dijete hrani uz omiljeni crticuser posted image

aaaaaaaaahahahhahaahahahahhaah bravo malii user posted image

Jedva cekam da moj beban proprica!

...kad iz ljubavi zivot nastane...
* 10.01.2012.g.*

(odgovor članu tekja)
Neposredna veza do poruke: 1825
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  71 72 [73] 74 75   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  71 72 [73] 74 75   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Preparati za imunitet
bebacha

Znam da ima cjela tema o ovome al nemogu se odlucit:)pa da vidim koji je po vama najbolji preparat za imunitet.za djecu,naravno,

Natura mx (64%)

Rojay Jelly (10%)

Imunoglukan (26%)

Broj svih glasova: 86

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *