Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Spremamo se jutros u vrtic i kazem Vedadu hej znas cega se mozemo igrati do vrtica, ti budi mama i k'o fol mene vodis u vrtic. Sta mislis? On me par sekundi gleda, napravi facu kao da ce zaplakati i kaze: Ne zelim da igram tu glupu igru. -Zasto ne? Nije glupa. - Jeste, znas li ti uopste koliko si teska Ja necu tebe da nosim do tamo
Jedu Ibro i mm sudzuk...i kaze Ibro nemoj mi pojesti,ostavi mi babo da imam i sutra. Kaze mu mm,e hocu...ali sigurno ces cijelu noc sanjati sudzuk...kaze mali,necu,nego cu sanjati da si ti negdje otis`o.
Jedu Ibro i mm sudzuk...i kaze Ibro nemoj mi pojesti,ostavi mi babo da imam i sutra. Kaze mu mm,e hocu...ali sigurno ces cijelu noc sanjati sudzuk...kaze mali,necu,nego cu sanjati da si ti negdje otis`o.
doslo vrijeme da se vratim na posao i objasnjavam ja svojoj lani kako radim u skoli i ucim djecu kao njene uciteljice u vrticu, samo sto ja ucim veliku djecu. vracam se sa posla kad ce lana jos sa vrata: "kako ti je bilo na poslu? sta ste radili, jesi li plesala, jeste li pjevali "Kad si sretan"? a poslije govori: "mama uci djecu engleski, kako se kaze cuko? dog, a kako se kaze maca? cat"
doslo vrijeme da se vratim na posao i objasnjavam ja svojoj lani kako radim u skoli i ucim djecu kao njene uciteljice u vrticu, samo sto ja ucim veliku djecu. vracam se sa posla kad ce lana jos sa vrata: "kako ti je bilo na poslu? sta ste radili, jesi li plesala, jeste li pjevali "Kad si sretan"? a poslije govori: "mama uci djecu engleski, kako se kaze cuko? dog, a kako se kaze maca? cat"
Joj, slatka je. Ovako je rođak mm, tada u 1. ili 2. razredu OŠ, pitao svog tatu da li on ode malo ranije na posao da se mogu ganjati oko stolova.
Spremamo se jutros u vrtic i kazem Vedadu hej znas cega se mozemo igrati do vrtica, ti budi mama i k'o fol mene vodis u vrtic. Sta mislis? On me par sekundi gleda, napravi facu kao da ce zaplakati i kaze: Ne zelim da igram tu glupu igru. -Zasto ne? Nije glupa. - Jeste, znas li ti uopste koliko si teska Ja necu tebe da nosim do tamo
hahahahaha
Gospodaru moj, ne dopusti da me zavara uspjeh, niti poraz baci u očaj. Podsjećaj me stalno da je neuspjeh iskušenje koje prethodi uspjehu...
Je l' se starom dedi J. piskilo kad je umro? Je l' smrt boli? Ko je tebi babi umro kad si ti porastao? Ja ne zelim da porastem, odmah ce neko umrijeti Majna (nana) necu da te volim ionako si stara i umrijeti ces
Iz toga proizilazi da ne zeli vise da jede, jer je taman porastao. Zeli da vjecno ostane u istoj grupi u istom vrticu. Opterecenost smrcu je nastupila kad je na nekoj slici vidio starog dedu kako ga kao bebu drzi i pitao ko je on, gdje je i sl. Rekli smo da je bio star, bolestan i da je umro. Sav mi je sad u tim mislima, emotivac moj mali
Sinoć uzela M. neke moje novine i lista. Kako naiđe na sliku neke ljepotice, okrene se mm-u pa ga pita: Je li ti ljepša mama ili ova teta? I mm, naravno, odgovara ljepša je mama. nakon neke desete slike i njegovog desetog identičnog odgovora, M. se okrene meni i kaže mi: Joj, što nas ovaj tvoj muž laže!"
Sinoć uzela M. neke moje novine i lista. Kako naiđe na sliku neke ljepotice, okrene se mm-u pa ga pita: Je li ti ljepša mama ili ova teta? I mm, naravno, odgovara ljepša je mama. nakon neke desete slike i njegovog desetog identičnog odgovora, M. se okrene meni i kaže mi: Joj, što nas ovaj tvoj muž laže!"
Pitam ja svoju Sofiu sinoć jel voliš ti mene.Kaže ona volim mama i tebe i tatu,brata malo manje. Reko koga voliš najviše a ona će pa sebe mama -sebe volim najviše
pisala sam vec na jednoj temi, ali toliko mi je smijesno da moram i ovdje ponoviti: Moja prijateljica u septembru rodila blizance i i E. je potpuno zaljubljena u njih... i stalno me moli da joj rodim i brata i sestru, tacnije kaze:"Mama, rodi mi Ivicu i Maricu" I objasnjava neku noc njoj mm da se bebe ne mogu zvati Snjeguljice, Ivice, Marice i sl. Ugl. musko ime imamo odavno, a ja sada kazem kako mi se zensko sviđa Rania. Mm kaze da mu nije nesto, a Esma me gleda kao da sam poludjela, kaze:"Ne moze!" I veceras, ja je stavila u krevet, a ona ce:"Mamice, rodi ti meni seku, moze se eto zvati Buranija"
<3 Ljubičica <3 21. 4. 2010. u 15:10h (3400g, 52cm)
*Pahuljica* 7. 1. 2014. u 20:15 (3450g, 54cm)
Macak mali 23.12.2015. u 21:20 (4100g, 57cm)
All I ever wanted All I ever needed Is here in my arms
pisala sam vec na jednoj temi, ali toliko mi je smijesno da moram i ovdje ponoviti: Moja prijateljica u septembru rodila blizance i i E. je potpuno zaljubljena u njih... i stalno me moli da joj rodim i brata i sestru, tacnije kaze:"Mama, rodi mi Ivicu i Maricu" I objasnjava neku noc njoj mm da se bebe ne mogu zvati Snjeguljice, Ivice, Marice i sl. Ugl. musko ime imamo odavno, a ja sada kazem kako mi se zensko sviđa Rania. Mm kaze da mu nije nesto, a Esma me gleda kao da sam poludjela, kaze:"Ne moze!" I veceras, ja je stavila u krevet, a ona ce:"Mamice, rodi ti meni seku, moze se eto zvati Buranija"
ova moja kad gleda nesto na internetu ima obicaj govoriti: "kupi mi" i nekidan naletismo na klip djecaka od nekih godinu i po kako pjeva i plese i ja govorim :" kako je sladak" a ona ce na to: kupi mi ga ja joj rekoh da se ne moze kupiti vec roditi i da sam joj vec rodila jednog bracu a ona ce na to: "ali nemam velikog, hocu velikog"
Pravednost veeseelaa
da li ste pravedni ili se držite po strani, umiješate li se u odbranu slabijeg odnosno onog ko je u pravu iako se vas ne tiče (molim budite iskrene, jer je evidentvo da i na RR ima onih koji kojima je pravda na zadnjem mjestu)
Gledam svoja posla (49%)
Nekada sam znala istjeravati pravdu al više ne (18%)
Da, uvijek, bez obzira na cijenu (10%)
Ne, šta me briga (2%)
Iako za mene rijetko ko reagira ja opet ne mogu da trpim nepravdu i uvijek je nastojim ispraviti (21%)
Broj svih glasova: 105
Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!