|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  69 70 [71] 72 73   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Provale nase djece :)
18.1.2013 15:08:47   
sabinos
muz i ja ne propustamo sulejmana i dijete se pravo naviklo.cim pocne odmah i on sjeda da gledamo.tako i sinoc.zavrsila se serija a on se vrti po sobi i u jednom momentu pridje meni,nakloni se i kaze:sultanum!!!! jos jednom se nakloni i ode...ja sam se valjala od smijeha a on mrtav ozbiljanuser posted image

nista nije ni dobro ni lose samo ga misljenje cini takvim.Sekspir

mamine paše i najbolji drugovi
veliki A 2009
mali A 2013

(odgovor članu tinkivinki)
Neposredna veza do poruke: 1751
18.1.2013 15:10:36   
SREĆNA
nakloni se i kaze:sultanum!!!! jos jednom se nakloni i ode...ja sam se valjala od smijeha a on mrtav ozbiljan

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sabinos)
Neposredna veza do poruke: 1752
18.1.2013 15:14:36   
jasmin

IZVORNA PORUKA: sabinos

muz i ja ne propustamo sulejmana i dijete se pravo naviklo.cim pocne odmah i on sjeda da gledamo.tako i sinoc.zavrsila se serija a on se vrti po sobi i u jednom momentu pridje meni,nakloni se i kaze:sultanum!!!! jos jednom se nakloni i ode...ja sam se valjala od smijeha a on mrtav ozbiljanuser posted image

user posted image

”A robovi Milostivog su oni koji po zemlji mirno hodaju, a kada ih bestidnici oslove; odgovaraju: - Mir vama”!

Cvijete...šta od tebe miriše ljepše?- Dijete!

2007, 2008 ( dva puta moje sve )

(odgovor članu sabinos)
Neposredna veza do poruke: 1753
18.1.2013 20:40:31   
aida.
Ja ne gledam ni jednu seriju al moja mama gleda i sad mi kod nje bili a Erol kaze neno kad ce Secer aga user posted image user posted image

14.03.2010. :-) Erol

(odgovor članu jasmin)
Neposredna veza do poruke: 1754
18.1.2013 20:43:02   
teacher75

IZVORNA PORUKA: SREĆNA

nakloni se i kaze:sultanum!!!! jos jednom se nakloni i ode...ja sam se valjala od smijeha a on mrtav ozbiljan

naucice turski uskorouser posted image

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu SREĆNA)
Neposredna veza do poruke: 1755
20.1.2013 23:55:57   
animagical
ajnur mazi mm po licu, a ovaj ima onu vikend trodnevnu bradu i pita ga mm-je li lijepi babi? suti mali, tek provali...pijavi (prljavi) babiuser posted image a ja ga uspavljujem, on meni sad mazi lice i cacka mi usne i kaze mi mamo bikovi ( biva, brkoviuser posted image ) a nemam brkove majke miuser posted image

(odgovor članu teacher75)
Neposredna veza do poruke: 1756
21.1.2013 22:09:49   
senka 81
Vracamo se iz Splita, a na radiju ide pjesma od Zvonke Bogdana :"ne moze se uhvatiti Senka" , a na to ce moj sin meni:" mama, a što se ne možeš uhvatiti"?, a izgledao je kao da primjecuje uopste sta svira na radiju :-)

Armann 30.01.2009.
Dani 10.11.2012.

(odgovor članu animagical)
Neposredna veza do poruke: 1757
21.1.2013 22:50:02   
teacher75
gledamo mi maloprije pjesmu old mc donald i ja ucim lanu kako se na engleskom kaze krava, svinja, konj itd... kad ce ona meni kasnije: mama, znas kako se kaze konj? ja sva sretna pitam (ocekujuci pravilan odgovor): kako? kad ce ona: vilin konjicuser posted image user posted image user posted image rekoh: na kojem jeziku? kaze: pa na nasem user posted image user posted image

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu senka 81)
Neposredna veza do poruke: 1758
29.1.2013 0:21:00   
ljubičica 28
Dolazimo mi s vana, J. ide prvi s vrata govori: pejam ajejk majta (selam alejk marta user posted image ), pejam ajejk medo, došo vam J.
Marta je plišana majmunica iz Nodija i izgleda da će ubrzo uslijediti razgovor o nazivanju selama kad i kome user posted image

A danas šetamo vani i cijelo vrijeme nas prati jedan cuko. Ulazi u dvorište u kojem je neka starija žena ispred vrata a J. će: mama, ode kuko sojoj nani (ode cuko svojoj nani) user posted image

Gospodaru moj,
ne dopusti da me zavara uspjeh, niti poraz baci u očaj. Podsjećaj me stalno da je neuspjeh iskušenje koje prethodi uspjehu...

asthenozoospermia, produženi ciklusi

01.04.2011. mamino proljetno sunce

(odgovor članu teacher75)
Neposredna veza do poruke: 1759
3.2.2013 15:32:27   
jasmin
Dotrca Iban sav zadihan i uzbudjen...Mama,mama...nesto sam sad straaaaasno kod nane vidio.
Ma sta si to vidio?-pitam ga.
Kaze:Rukaja pravi kolace.

”A robovi Milostivog su oni koji po zemlji mirno hodaju, a kada ih bestidnici oslove; odgovaraju: - Mir vama”!

(odgovor članu ljubičica 28)
Neposredna veza do poruke: 1760
3.2.2013 15:45:12   
aida.

IZVORNA PORUKA: jasmin

Dotrca Iban sav zadihan i uzbudjen...Mama,mama...nesto sam sad straaaaasno kod nane vidio.

i mi evo dosli mami i Erol ulazi u kucu i galami nenooooo hajmo pravit kolace... i eno ih vec nesto mute user posted image

(odgovor članu jasmin)
Neposredna veza do poruke: 1761
3.2.2013 16:00:46   
jasmin

IZVORNA PORUKA: aida.

IZVORNA PORUKA: jasmin

i mi evo dosli mami i Erol ulazi u kucu i galami nenooooo hajmo pravit kolace... i eno ih vec nesto mute user posted image

Strasnoooo user posted image .

(odgovor članu aida.)
Neposredna veza do poruke: 1762
3.2.2013 16:16:21   
Neca xxx
L: Tata, mogu li ja kada porastem da se udam za tebe?
MM: Pa ne možeš se udati za mene. Ja sam tvoj tata. Ti ćeš upoznati nekog finog dječaka i za njega se udati kada budeš velika.
L: A hoćeš li mi kupiti veliku haljinu kada se budem udavala?
MM: Hoću.
L: A mogu li se ja udati u pidžami?
MM: Paaaaa.... možeš, ako budeš htjela i ako se tako dogovoriš sa tim dječakom. Osim ako ne budeš htjela da bude kako ti kažeš.
L: Neću se ja ništa dogovarati. Biće sve kako ja kažem.

“Samo sam htjela da imam nešto tvoje… Zauvijek…”
“Želiš nešto moje? Zauvijek? Da li bi prezime moglo da posluži?”

(odgovor članu jasmin)
Neposredna veza do poruke: 1763
3.2.2013 16:27:21   
ziki

IZVORNA PORUKA: Neca xxx

MM: Pa ne možeš se udati za mene. Ja sam tvoj tata. Ti ćeš upoznati nekog finog dječaka i za njega se udati kada budeš velika.
MM: Paaaaa.... možeš, ako budeš htjela i ako se tako dogovoriš sa tim dječakom. Osim ako ne budeš htjela da bude kako ti kažeš.

od malih nogu zna kako trebauser posted image

Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......

(odgovor članu Neca xxx)
Neposredna veza do poruke: 1764
3.2.2013 16:27:22   
bebacha

user posted image user posted image user posted image e otplaka ja ovo,djevojka s karakteromuser posted image

"Ako kaniš pobijediti, ne smiješ izgubiti."

(odgovor članu Neca xxx)
Neposredna veza do poruke: 1765
3.2.2013 16:35:29   
aida.

user posted image

(odgovor članu Neca xxx)
Neposredna veza do poruke: 1766
3.2.2013 18:59:18   
Alma_27

user posted image user posted image user posted image user posted image

blago njenom muzu. bit ce rahat i slusati zenu user posted image

(odgovor članu Neca xxx)
Neposredna veza do poruke: 1767
4.2.2013 0:01:57   
Neca xxx
MM na sve to ima samo komentar: "Ista si mama!"
A ona mu odgovara: "Nisam ista mama. Mama nema ovakvu kosu." (Moja kosa je smeđa, a njena plava, biće da je to jedina razlika). user posted image user posted image

(odgovor članu Alma_27)
Neposredna veza do poruke: 1768
4.2.2013 0:03:10   
Neca xxx

IZVORNA PORUKA: Alma_27

user posted image user posted image user posted image user posted image

blago njenom muzu. bit ce rahat i slusati zenu user posted image

user posted image

Ma kada bi muškarci malo bolje skontali, nije to ni loše! user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Alma_27)
Neposredna veza do poruke: 1769
7.2.2013 11:48:04   
jasmin
Napravila sam raji dorucak i zovem ih oboje. Mlada dama za to vrijeme posprema sobu i kaze sacekajte me,evo sad cu. A maleni princ odmah sjeda. Ona cuje da je on sjeo i galami iz sobe...tebi seka sredjuje sobu,a ti navalio da sve pojedes user posted image .
user posted image user posted image

(odgovor članu Neca xxx)
Neposredna veza do poruke: 1770
7.2.2013 12:09:35   
aazra
Moj nestaško neće nikako da spava i sad kad mu pročiatmo priču ili legnemo pored njega mm ili ja, on se ustane nakon nekoliko minuta i kaze "naspavao se..." user posted image

(odgovor članu jasmin)
Neposredna veza do poruke: 1771
7.2.2013 15:36:56   
ljubičica 28

user posted image user posted image
user posted image za pametnu djevojčicu!

A J. od jučer ima 'zabranu' istresanja igračaka u dnevnoj. Dogovorili se nas dvoje da ih vadi jednu po jednu a ne istresa na pod. I ustao jutros i zove babu i kaže mu da mu istrese autiće iz kolica (a u njima ih ima najmanje dvadeset). Mm ne znajući za 'zabranu' istrese sve na pod da se igraju. Kad J. dotrča meni i kaže mama, mama, mama...babo iteco ce atiće (babo istreso sve autiće). A ja se smrknem i pitam ga pa ko će to sve pokupiti, a on se nasmija i kaže babo, neće Jacij user posted image

Gospodaru moj,
ne dopusti da me zavara uspjeh, niti poraz baci u očaj. Podsjećaj me stalno da je neuspjeh iskušenje koje prethodi uspjehu...

(odgovor članu Neca xxx)
Neposredna veza do poruke: 1772
7.2.2013 15:39:55   
ljubičica 28

IZVORNA PORUKA: aazra

Moj nestaško neće nikako da spava i sad kad mu pročiatmo priču ili legnemo pored njega mm ili ja, on se ustane nakon nekoliko minuta i kaze "naspavao se..." user posted image

user posted image

A ovo mi redovno radi. Ili me prvo zove da zajeno pajamo i nakon nekoliko minuta kaže hajmo cad utat, igamo se majo (hajmo sad ustat, igramo se malo) user posted image

Gospodaru moj,

(odgovor članu aazra)
Neposredna veza do poruke: 1773
7.2.2013 15:44:48   
Daliyah92

IZVORNA PORUKA: ljubičica 28

A J. od jučer ima 'zabranu' istresanja igračaka u dnevnoj. Dogovorili se nas dvoje da ih vadi jednu po jednu a ne istresa na pod. I ustao jutros i zove babu i kaže mu da mu istrese autiće iz kolica (a u njima ih ima najmanje dvadeset). Mm ne znajući za 'zabranu' istrese sve na pod da se igraju. Kad J. dotrča meni i kaže mama, mama, mama...babo iteco ce atiće (babo istreso sve autiće). A ja se smrknem i pitam ga pa ko će to sve pokupiti, a on se nasmija i kaže babo, neće Jacij user posted image

Ko je istresao nek' i kupi user posted image

"Dijete uvijek može odraslog naučiti trima stvarima: da bude veseo bez razloga, da bude uvijek nečim zabavljen i da se zna svom snagom zauzeti za ono što želi."

A 16.6.2012. :)
D 14.5.2016. :)

(odgovor članu ljubičica 28)
Neposredna veza do poruke: 1774
7.2.2013 15:47:51   
aida.

IZVORNA PORUKA: aazra

Imam jednog ovakvog, legne, popije mlijeko i onda ustane i "napajo ce" user posted image

(odgovor članu aazra)
Neposredna veza do poruke: 1775
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  69 70 [71] 72 73   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  69 70 [71] 72 73   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Feng Shui
Nane2012

Sta mislite o Feng Shui nacinu uredjenje stana ?

Interesantno (37%)

Besmisleno (25%)

Djeluje (8%)

Nisam upoznat/a sa Feng Shui (31%)

Broj svih glasova: 52

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *