|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  70 71 [72] 73 74   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Provale nase djece :)
11.2.2013 10:48:26   
tekja
Spremamo se jutros u vrtic i kazem Vedadu hej znas cega se mozemo igrati do vrtica, ti budi mama i k'o fol  mene vodis u vrtic. Sta mislis? On me par sekundi gleda, napravi facu kao da ce zaplakati i kaze: Ne zelim da igram tu glupu igru. -Zasto ne? Nije glupa. - Jeste, znas li ti uopste koliko si teskauser posted image  Ja necu tebe da nosim do tamo user posted image  

Jul 20th

...just because it burns
doesn't mean you're gonna die
you gotta get up and try try try!

(odgovor članu aida.)
Neposredna veza do poruke: 1776
13.2.2013 21:38:19   
jasmin
Jedu Ibro i mm sudzuk...i kaze Ibro nemoj mi pojesti,ostavi mi babo da imam i sutra. Kaze mu mm,e hocu...ali sigurno ces cijelu noc sanjati sudzuk...kaze mali,necu,nego cu sanjati da si ti negdje otis`o.
user posted image user posted image user posted image

”A robovi Milostivog su oni koji po zemlji mirno hodaju, a kada ih bestidnici oslove; odgovaraju: - Mir vama”!

Cvijete...šta od tebe miriše ljepše?- Dijete!

2007, 2008 ( dva puta moje sve )

(odgovor članu tekja)
Neposredna veza do poruke: 1777
13.2.2013 21:54:06   
reallove

IZVORNA PORUKA: jasmin

Jedu Ibro i mm sudzuk...i kaze Ibro nemoj mi pojesti,ostavi mi babo da imam i sutra. Kaze mu mm,e hocu...ali sigurno ces cijelu noc sanjati sudzuk...kaze mali,necu,nego cu sanjati da si ti negdje otis`o.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

"Majke se rađaju u istom trenutku kada i djeca. Ona prije toga nije postojala. Žena je postojala, ali majka, nikad. Majka je nešto potpuno novo"

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

(odgovor članu jasmin)
Neposredna veza do poruke: 1778
13.2.2013 22:28:13   
salmy
hahhahaha sad padam od sege

Pjeva on pjesmu od Enesa lijepa jeeee...naljepsa....husamed,lemjelid velem juled..kufu ven ehad...ljubicu je da je stalno njegovauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu reallove)
Neposredna veza do poruke: 1779
13.2.2013 22:53:59   
teacher75
doslo vrijeme da se vratim na posao i objasnjavam ja svojoj lani kako radim u skoli i ucim djecu kao njene uciteljice u vrticu, samo sto ja ucim veliku djecu. vracam se sa posla kad ce lana jos sa vrata: "kako ti je bilo na poslu? sta ste radili, jesi li plesala, jeste li pjevali "Kad si sretan"?user posted image user posted image a poslije govori: "mama uci djecu engleski, kako se kaze cuko? dog, a kako se kaze maca? cat"user posted image

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu salmy)
Neposredna veza do poruke: 1780
13.2.2013 23:00:02   
zumbulcica
Moja I misli da je ,,malo,, nesto slatko. Neku noc kod mene sijelo, dotrca ona do mene i pred svima :Mama ima malu cikuuser posted image user posted image
A mamina cika je sve samo nije malauser posted image

sunce mamino,21.08.2011.

(odgovor članu teacher75)
Neposredna veza do poruke: 1781
13.2.2013 23:08:58   
ena23
Moj Emir je postao pravo fin tako kad god uradim nesto za njega uvjek kaze : "hvala mi mama to si mi pomoga" user posted image

Onaj ko hoce- naci ce nacin, onaj ko nece - naci ce izgovor.

lav prvi- 22.08.2009.
lav drugi- 06.08.2011.

(odgovor članu zumbulcica)
Neposredna veza do poruke: 1782
13.2.2013 23:11:26   
Mala Selma
Afanova izjava veceras:
"mama mi smo sisavci jer imamo sise"user posted image user posted image

Ljubav se zove imenom tvojim 28.04.2009.

(odgovor članu ena23)
Neposredna veza do poruke: 1783
13.2.2013 23:30:57   
Honey3
Ovo je najljepsa tema,bas se ismijah,slatkisi dragiuser posted image

Kaze meni Esma:mama "bil bi" ti mene progutala
ja :ma neeee,zasto bih te progutala
Esma: pa da ja vidim sta ima unutra user posted image

Moj muž je pametniji od mene. Bolje se on oženio, nego što sam se ja udala. :))))

(odgovor članu Mala Selma)
Neposredna veza do poruke: 1784
13.2.2013 23:34:50   
teacher75

IZVORNA PORUKA: zaha

Ovo je najljepsa tema,bas se ismijah,slatkisi dragiuser posted image

Kaze meni Esma:mama "bil bi" ti mene progutala
ja :ma neeee,zasto bih te progutala
Esma: pa da ja vidim sta ima unutra user posted image

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu Honey3)
Neposredna veza do poruke: 1785
14.2.2013 0:19:31   
Neca xxx

IZVORNA PORUKA: teacher75

doslo vrijeme da se vratim na posao i objasnjavam ja svojoj lani kako radim u skoli i ucim djecu kao njene uciteljice u vrticu, samo sto ja ucim veliku djecu. vracam se sa posla kad ce lana jos sa vrata: "kako ti je bilo na poslu? sta ste radili, jesi li plesala, jeste li pjevali "Kad si sretan"?user posted image user posted image a poslije govori: "mama uci djecu engleski, kako se kaze cuko? dog, a kako se kaze maca? cat"user posted image

Joj, slatka je. user posted image user posted image
Ovako je rođak mm, tada u 1. ili 2. razredu OŠ, pitao svog tatu da li on ode malo ranije na posao da se mogu ganjati oko stolova. user posted image user posted image user posted image

“Samo sam htjela da imam nešto tvoje… Zauvijek…”
“Želiš nešto moje? Zauvijek? Da li bi prezime moglo da posluži?”

Neposredna veza do poruke: 1786
14.2.2013 0:22:59   
leona81

IZVORNA PORUKA: ena23

Moj Emir je postao pravo fin tako kad god uradim nesto za njega uvjek kaze : "hvala mi mama to si mi pomoga" user posted image

M govori daj mi meni:) haha

29.04.2013-29.10.2013...184 days
For every day, I miss you. For every hour, I need you. For every minute, I feel you. Forever, I love you...

(odgovor članu ena23)
Neposredna veza do poruke: 1787
14.2.2013 0:23:39   
leona81

IZVORNA PORUKA: tekja

Spremamo se jutros u vrtic i kazem Vedadu hej znas cega se mozemo igrati do vrtica, ti budi mama i k'o fol  mene vodis u vrtic. Sta mislis? On me par sekundi gleda, napravi facu kao da ce zaplakati i kaze: Ne zelim da igram tu glupu igru. -Zasto ne? Nije glupa. - Jeste, znas li ti uopste koliko si teskauser posted image  Ja necu tebe da nosim do tamo user posted image  

hahahahaha

29.04.2013-29.10.2013...184 days
For every day, I miss you. For every hour, I need you. For every minute, I feel you. Forever, I love you...

(odgovor članu tekja)
Neposredna veza do poruke: 1788
14.2.2013 8:06:51   
Alma_27

IZVORNA PORUKA: Mala Selma

Afanova izjava veceras:
"mama mi smo sisavci jer imamo sise"user posted image user posted image

pa, kad skontas malo bolje, tako i jeste user posted image

(odgovor članu Mala Selma)
Neposredna veza do poruke: 1789
16.2.2013 16:15:30   
ljubičica 28
Izvadila ja prekrivač što prekrije cijeli ugao i pokušavam da namjestim isti. Kad će J. eeeeee, vidi, mamina nova haljina user posted image Rekoh, sine, nije mama još dogurala do te veličine user posted image user posted image

Gospodaru moj,
ne dopusti da me zavara uspjeh, niti poraz baci u očaj. Podsjećaj me stalno da je neuspjeh iskušenje koje prethodi uspjehu...

asthenozoospermia, produženi ciklusi

01.04.2011. mamino proljetno sunce

(odgovor članu Alma_27)
Neposredna veza do poruke: 1790
17.2.2013 11:34:06   
tekja
Par V. crnih misli, zakljucaka i provala.

Je l' se starom dedi J. piskilo kad je umro? Je l' smrt boli?user posted image
Ko je tebi babi umro kad si ti porastao? Ja ne zelim da porastem, odmah ce neko umrijetiuser posted image
Majna (nana) necu da te volim ionako si stara i umrijeti cesuser posted image

Iz toga proizilazi da ne zeli vise da jede, jer je taman porastao. Zeli da vjecno ostane u istoj grupi u istom vrticu.
Opterecenost smrcu je nastupila kad je na nekoj slici vidio starog dedu kako ga kao bebu drzi i pitao ko je on, gdje je i sl. Rekli smo da je bio star, bolestan i da je umro. Sav mi je sad u tim mislima, emotivac moj maliuser posted image

Jul 20th

...just because it burns
doesn't mean you're gonna die
you gotta get up and try try try!

(odgovor članu ljubičica 28)
Neposredna veza do poruke: 1791
18.2.2013 18:22:57   
MicoTico
Sinoć uzela M. neke moje novine i lista. Kako naiđe na sliku neke ljepotice, okrene se mm-u pa ga pita: Je li ti ljepša mama ili ova teta? I mm, naravno, odgovara ljepša je mama. nakon neke desete slike i njegovog desetog identičnog odgovora, M. se okrene meni i kaže mi: Joj, što nas ovaj tvoj muž laže!"user posted image

Ubuntu! (ja sam zato što mi jesmo)

(odgovor članu tekja)
Neposredna veza do poruke: 1792
18.2.2013 18:27:55   
nanika

IZVORNA PORUKA: MicoTico

Sinoć uzela M. neke moje novine i lista. Kako naiđe na sliku neke ljepotice, okrene se mm-u pa ga pita: Je li ti ljepša mama ili ova teta? I mm, naravno, odgovara ljepša je mama. nakon neke desete slike i njegovog desetog identičnog odgovora, M. se okrene meni i kaže mi: Joj, što nas ovaj tvoj muž laže!"user posted image

user posted image

Curica 2006
Dečko 2009

(odgovor članu MicoTico)
Neposredna veza do poruke: 1793
27.2.2013 8:52:29   
smajli80
Ovo nije provala više zaključak

Pitam ja svoju Sofiu sinoć jel voliš ti mene.Kaže ona volim mama i tebe i tatu,brata malo manje.
Reko koga voliš najviše a ona će pa sebe mama -sebe volim najvišeuser posted image user posted image

Mamina velika curica 5.3.2008
Mamin mali dječak 26.1.2012.

(odgovor članu Dida79)
Neposredna veza do poruke: 1794
27.2.2013 23:12:42   
Leena
pisala sam vec na jednoj temi, ali toliko mi je smijesno da moram i ovdje ponoviti:
Moja prijateljica u septembru rodila blizance i i E. je potpuno zaljubljena u njih... i stalno me moli da joj rodim i brata i sestru, tacnije kaze:"Mama, rodi mi Ivicu i Maricu"user posted image
I objasnjava neku noc njoj mm da se bebe ne mogu zvati Snjeguljice, Ivice, Marice i sl.
Ugl. musko ime imamo odavno, a ja sada kazem kako mi se zensko sviđa Rania. Mm kaze da mu nije nesto, a Esma me gleda kao da sam poludjela, kaze:"Ne moze!"
I veceras, ja je stavila u krevet, a ona ce:"Mamice, rodi ti meni seku, moze se eto zvati Buranija" user posted image user posted image

<3 Ljubičica <3 21. 4. 2010. u 15:10h (3400g, 52cm)

*Pahuljica* 7. 1. 2014. u 20:15 (3450g, 54cm)

Macak mali 23.12.2015. u 21:20 (4100g, 57cm)

All I ever wanted
All I ever needed
Is here in my arms

(odgovor članu smajli80)
Neposredna veza do poruke: 1795
27.2.2013 23:14:14   
teacher75

(odgovor članu Leena)
Neposredna veza do poruke: 1796
27.2.2013 23:15:25   
MicoTico
user posted image user posted image

Ubuntu! (ja sam zato što mi jesmo)

Neposredna veza do poruke: 1797
27.2.2013 23:17:03   
zeze

IZVORNA PORUKA: Leena

pisala sam vec na jednoj temi, ali toliko mi je smijesno da moram i ovdje ponoviti:
Moja prijateljica u septembru rodila blizance i i E. je potpuno zaljubljena u njih... i stalno me moli da joj rodim i brata i sestru, tacnije kaze:"Mama, rodi mi Ivicu i Maricu"user posted image
I objasnjava neku noc njoj mm da se bebe ne mogu zvati Snjeguljice, Ivice, Marice i sl.
Ugl. musko ime imamo odavno, a ja sada kazem kako mi se zensko sviđa Rania. Mm kaze da mu nije nesto, a Esma me gleda kao da sam poludjela, kaze:"Ne moze!"
I veceras, ja je stavila u krevet, a ona ce:"Mamice, rodi ti meni seku, moze se eto zvati Buranija" user posted image user posted image

user posted image user posted image Legenda je

...Naida... smizlica moja malena .... 03.08.2010.

(odgovor članu Leena)
Neposredna veza do poruke: 1798
27.2.2013 23:21:14   
teacher75
ova moja kad gleda nesto na internetu ima obicaj govoriti: "kupi mi" i nekidan naletismo na klip djecaka od nekih godinu i po kako pjeva i plese i ja govorim :" kako je sladak" a ona ce na to: kupi mi gauser posted image ja joj rekoh da se ne moze kupiti vec roditi i da sam joj vec rodila jednog bracu a ona ce na to: "ali nemam velikog, hocu velikog"user posted image user posted image

(odgovor članu zeze)
Neposredna veza do poruke: 1799
27.2.2013 23:24:18   
Neca xxx
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

“Samo sam htjela da imam nešto tvoje… Zauvijek…”
“Želiš nešto moje? Zauvijek? Da li bi prezime moglo da posluži?”

(odgovor članu zeze)
Neposredna veza do poruke: 1800
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  70 71 [72] 73 74   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  70 71 [72] 73 74   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Kako spava Vaše dijete
M kao Mama

Imam curicu od 4 god i 8 mjeseci, spava jako ružno, otkriva se i ne zna se pokriti, najviše voli da spava bez jastuka, i potrbuške, a često zna i poleiti sa kreveta. KAko spavaju Vaša djeca. Moja rekla bih nemirno.

otkrivaju se (92%)

ne otkrivaju se (2%)

sa jastukom (3%)

bez jastuka (3%)

Broj svih glasova: 100

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *