Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
moj muz novac nosi u dzepu a u novcaniku nosi samo dokumente ,i Hamza mu uzme novcanik otvori kad prazno unutra kaze mu Hamza babo dragi sta je ovo prazno nema nista to je sramota haha ja oplakla od smjeha
Večeras pita mene tarija ''mama a šta je crkva i ko tamo ide'' ja tmana pošla da joj objasnim na način da shavti, kontam moram to lijepo i polako, pažljivo...
kad mlađa kaže
'' pa ito ko džamija za duge ljude upačo'' ( pa isto ko džamija za druge ljude glipačo)
jao ja u šoku i kažem joj ??f kako tako seki kažeš to nije fino, a i nije pitala tebe nego mene ja ću joj reći. Izvini se seki''
A ona meni ''neću...kad ne zna ja joj uvijek kazem sve''
'' pa ito ko džamija za duge ljude upačo'' ( pa isto ko džamija za druge ljude glipačo)
jao ja u šoku i kažem joj ??f kako tako seki kažeš to nije fino, a i nije pitala tebe nego mene ja ću joj reći. Izvini se seki''
Večeras pita mene tarija ''mama a šta je crkva i ko tamo ide'' ja tmana pošla da joj objasnim na način da shavti, kontam moram to lijepo i polako, pažljivo...
kad mlađa kaže
pa kad dijete zna sve, sta se ti mjesas mama
Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......
Uspavljujem ja bebu a sestra mi preko skypea cuva Nemirka i cujem ja kako on njoj objasnjava likove sa cips zetona ben 10: Ovi vanzemaljci iz Ben 10 nisu iz svemira, oni nece nigdje da nas odvedu i jedna nepristojna. Pokazao mu mm da pisu treba da podigne gore kad oblaci gacice, vodila ga ja da piski i oblacim, normalno ni na kraj pameti da to tako treba a on sav vazan, sacekaj da ovu malu pisu stavim blize meni
Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......
Uspavljujem ja bebu a sestra mi preko skypea cuva Nemirka i cujem ja kako on njoj objasnjava likove sa cips zetona ben 10: Ovi vanzemaljci iz Ben 10 nisu iz svemira, oni nece nigdje da nas odvedu i jedna nepristojna. Pokazao mu mm da pisu treba da podigne gore kad oblaci gacice, vodila ga ja da piski i oblacim, normalno ni na kraj pameti da to tako treba a on sav vazan, sacekaj da ovu malu pisu stavim blize meni
hahaha oplakah , cuj blize meni hahaha
Posla ja nek idan na posao i zaposlim M. da mi pobere cjetove maslacka da napravim med...vracam se on sav vazan trci da mi pokaze koliko je cvjetova ubrano "vidi koliko su ti nabralE" ja sad tu hvalim na sav glas vrijedno dijete,kad mi odjeknu "nabrale' pa ko je ovo nabrao kaze A i M, njegove drugarice, a sta si ti radio pitam ga "nista, ja sam gledao kako one beru" snalazljiv na cacu :)
radio mm nešto po kući i našao onaj plastični dio što je prikažena etiketa na odjeću (ono tanko kao igla) i stavio u usta dok još nešto skloni da odnese baciti. vidjela ga ajša i kaže mu ''''šta si to bona nebila stavio u usta''''
< Poruku je uredio chuci -- 16.4.2012 13:22:04 >
Opet moja žuja, otišla svekrva kod sestre i L jučer gdje mi je nana, rekoh kod tetke, zovi je i nazovem ja, kad čujem ona njoj, halo Dževrija kad ti misliš kući, ja u kuhinji za šporet se uhvatila, šta joj je palo na pamet, ko će ubjediti sveki da je nisam ja nagovorila
Opet moja žuja, otišla svekrva kod sestre i L jučer gdje mi je nana, rekoh kod tetke, zovi je i nazovem ja, kad čujem ona njoj, halo Dževrija kad ti misliš kući, ja u kuhinji za šporet se uhvatila, šta joj je palo na pamet, ko će ubjediti sveki da je nisam ja nagovorila
Danas smo starija kćerka i ja otišle po mlađu u vrtić i teta nudi starijoj krofnu, a ona neće, pa neće, stid je. Nekako ja nju nagovorim, uzme ona. Na putu kući ja njoj kažem da je to nepristojno, teta je počastila a ona odbija. Kažem ja u takvim slučajevima se uzme pa ako hoćeš baci kad izađeš ali uzmi ( ja malo ljuta). Kad mlađa: A gdje će sestra baciti krofnu ?!
Ooooo...i sad zamisli ona sutra kaže, mama je rekla sestri da baci krofnu.
A drugi slučaj: krenula ja kod frizerke i da me mala ne gnjavi, ja joj rekla da ću kod zubara. Došla ja kući, pošla je uspavati, a ona sva ozbiljna zagledala se u mene i kaže : Imaš sve zube ?
< Poruku je uredio zinanina -- 19.4.2012 23:31:19 >
Doruckujemo mi jutros,piju niih dvojica mlijeko,kad ce stariji: a hajd vi meni recite koliko kosta jedna krava??? Mi vec padamo od sege i govorimo mu otprilike cijenu i pitamo ga zasto nas to pita...A on sav vazan: pa fino kupimo kravu i ne moramo svaki dan kupovati mlijeko A i kokoske,da nam daju jaja,sto bi ih kupovali Mi oplakali
E moja ziki, mi matere valjamo znat i kako ženski i kako muški pišaju, i još po vrh kako se vrlo važne stvari smještaju na svoje mjesto
Doruckujemo mi jutros,piju niih dvojica mlijeko,kad ce stariji: a hajd vi meni recite koliko kosta jedna krava??? Mi vec padamo od sege i govorimo mu otprilike cijenu i pitamo ga zasto na sto pita...A on sav vazan: pa fino kupimo kravu i ne moramo svaki dan kupovati mlijeko A i kokoske,da nam daju jaja,sto bi ih kupovali Mi oplakali
Moja je starija imala i plan da deložira komšinicu da bi mi proširili baštu jer sam rekla da je mala za držanje krave.
Doruckujemo mi jutros,piju niih dvojica mlijeko,kad ce stariji: a hajd vi meni recite koliko kosta jedna krava??? Mi vec padamo od sege i govorimo mu otprilike cijenu i pitamo ga zasto na sto pita...A on sav vazan: pa fino kupimo kravu i ne moramo svaki dan kupovati mlijeko A i kokoske,da nam daju jaja,sto bi ih kupovali Mi oplakali
Moja je starija imala i plan da deložira komšinicu da bi mi proširili baštu jer sam rekla da je mala za držanje krave.
Danas smo starija kćerka i ja otišle po mlađu u vrtić i teta nudi starijoj krofnu, a ona neće, pa neće, stid je. Nekako ja nju nagovorim, uzme ona. Na putu kući ja njoj kažem da je to nepristojno, teta je počastila a ona odbija. Kažem ja u takvim slučajevima se uzme pa ako hoćeš baci kad izađeš ali uzmi ( ja malo ljuta). Kad mlađa: A gdje će sestra baciti krofnu ?!
Ooooo...i sad zamisli ona sutra kaže, mama je rekla sestri da baci krofnu.
A drugi slučaj: krenula ja kod frizerke i da me mala ne gnjavi, ja joj rekla da ću kod zubara. Došla ja kući, pošla je uspavati, a ona sva ozbiljna zagledala se u mene i kaže : Imaš sve zube ?
hahah,strasne su.Slicnu situaciju sam imala s K. kad je bio malen.vidjela ja stoji neka auto on se raspricao s vozacem i objasnim mu kako ne treba da razgovara s nepoznatim nego da kaze pitajte moju mamu,bla,bla,bla. Tako smo se zadesili u banci i sretnemo muzevog druga i on se njemu obraca kao sto si porastao i sl, K. samo blijedo gleda.a imao je slusalice slusao muziku na mp3 i ja se izvinjavam objasnjavajuci da od muzike ne cuje.Kad smo izisli kaze K. "zasto si lagala,ja sam sve cuo ali si mi ti objasnjavala kako ne smijem da pricam s nepoznatim"
Došao mm juče s posla onako bezveze pita Davuda "Hoćeš da ti mama nađe novg babu?" ... a on sav sretan odgovara "Daaaaaaa, hoooooooću! I ja ću mu kupiti novi voz, atebi ću ostaviti ovaj stari" poklopi se mm i nastavi da ruča bez ijedne više .... i rekoh "pa ko te bio po ušima da mu postavljaš takvo pitanje ... na Davudove odgovore moraš biti spreman!" Cijeli dan ga zezam za to pitanje