Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Kaze meni A koja ima 3,5 godine - Znam ja da sam bila u tvom stomaku i da je ciko uzeo noz i otvorio tvoj stomak, mene izvadio i opet ga ZALIJEPIO , ali nikada ti meni nisi rekla KAKO SAM JA USLA U TVOJ STOMAK
Danas dosla iz vrtica i kaze da je jela pitu sa PRLJAVIM SIROM (zeljanicu)
N: Mamaaaaaaaa mogu li dobiti sVadoVed? Odkad ja nisam jeo sVadoVed.Mamaaa hajdmo kupiti, DUGOOOOO nisam jeo.... (Skantam pa i nije ove godine jeo sladoled nikako) Mama: Kad si jeo sladoled? N: Davno pVije 100 godina Mama:Ok, idemo kupiti i kupimo. Ali reko pazi sad: To treba ostati nasa tajna jer smo kupili smo tebi sladoled a nismo ni mami, ni tati ni D. i T. (djeca u blizini) N: DobVo mama to je nasa tajna al imam ja istu takvu tajnu sa nenom, jutVos kad smo isli napolje, nena mi kupila sVadoVed i to je isto tajna, moja i nenina.
Prevari me dok si rek'o keks
Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......
i mene je Hena pitala..de ti meni objasni kako sam ja došla u tvoj stomak.. a nedavno na rtl njemačkom gledala ljudsko tijelo...i u cijelom filmu bila oplodnja...kaže ona kakve joj ono žabice plivaju unutra pa nastane beba
Odvela sveki N u posjetu prijateljima u Fojnicu. Izmedju ostalog, odveli su ga da mu pokazu okolinu. Dok su prolazili pored jedne livade, kaze njemu prijatelj:E ovdje je rastao krompir, u ovoj zemlji", a na to ce N:A jel s piletinom???
Moj H. u zadnje vrijeme ima neka pitanja o smrti. H: Mama majka je sad stara kad ce ona umrijeti? Ja: Neznam sine kad Allah odredi nemoj se ti sekirati. H;Pocinje vec plakati polako, Mama ti kad ostaris ja cu biti veliki i moja zena, i ti ces umrijeti Ja: Nesekiraj se sine nego idi zavrsi ono sto si jeo i nemlati mi mozak H: Mama molim te mogu li ja ici majki? Ja: Aha sad kontam dobro nazvat cemo dedu pa idi ziv bio . H; Sav sretan kaze nemogu da jedem moram se spremiti sad ce deda doci pozuri pozuri mama.
Stavim ja malog u krevet za spavanje i ide on iz sobe(trebam li napominjati da hod u vreći za spavanje, ma šta hoda trči)i kaže ne mogu pajati u som kevetu, hoću e vejki(bračni) ima ko mene pauk. Vratim ga ja u nj krevet, objasnim da nema pauka, da se ne treba bojati bla,bla, kad on ponovo ide i kaže-imaju sad dva pauka
Stavim ja malog u krevet za spavanje i ide on iz sobe(trebam li napominjati da hod u vreći za spavanje, ma šta hoda trči)i kaže ne mogu pajati u som kevetu, hoću e vejki(bračni) ima ko mene pauk. Vratim ga ja u nj krevet, objasnim da nema pauka, da se ne treba bojati bla,bla, kad on ponovo ide i kaže-imaju sad dva pauka
Vedadove skorasnje: Namjesti mi ovaj rukav na nogavici, pa onda: Boli me noktarica (zanoktica), svekrvi: Ne volim te sada, samo cu da te volim kad nema mame i babija, piskio, pa ce: Boze, Boze, ova moja cuna piskila, a jos velika (nekoliko dana ranije na pitanje sta mu je cuni, ja objasnila da je "velika" jer mora piskiti )
nastavice se...
Vozimo se mi danas autom i mom D. već dosadno i počinje nabrajati: Betmen je nastao od šišmiša, Spajdermena je ujeo pauk, Supermen je jeo puno supe pa je postao Supermen! hahaha