Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Došao mm juče s posla onako bezveze pita Davuda "Hoćeš da ti mama nađe novg babu?" ... a on sav sretan odgovara "Daaaaaaa, hoooooooću! I ja ću mu kupiti novi voz, atebi ću ostaviti ovaj stari" poklopi se mm i nastavi da ruča bez ijedne više .... i rekoh "pa ko te bio po ušima da mu postavljaš takvo pitanje ... na Davudove odgovore moraš biti spreman!" Cijeli dan ga zezam za to pitanje
Kod nas je Nemirko tu zelju sam izrazio i izrazava cim mu muz sta ne uradi po volji il mu pripreijeti Reci cu te mami i ona ce te kaznit
Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......
Sinoc Ameen razbacao igracke i meni dosadilo,kazem mu da pokupi,a on ustao i kaze:"Pa svaki dan ja kupim igracke,svaki dan."
Ovo me podsjeti na mog F, cijeli dan u pokretu, trckara, nikada ne sjedi...Ja mu velim sjedi sine odmori malo i pustim mu crtani a on: Pa kako da sada sjedim mama, pa cijeli dan samo sjedim
< Poruku je uredio medic slatki -- 22.4.2012 1:06:48 >
neznam zasto ali djecak moj voli kasice i kupila ja jednu neki dan i stavila je na komodu kaze Hamza ali mama prazna je znas li ti da treba para haha zna sine mama zna da treba para
Neku noc, Uma jede jabuku i kasljuca...i govori joj MM, idi kod mame da ti da malo vode..da ti "pogura" jabuku...kada cujem ona dolazi i dere se "daj mama komad sudzuke, da mi pogura jabuku"....
Čim želja prestane biti želja, čim minu čežnja, ni slasti više nema!
Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......
Spremaju se R. i teta da idu vani u park. R: "Teta, gojišššššššš (goriš)" teta: "od kud ti to sine dragi?" R: "pa tako tata kaže mami kad se mama spema"
Spremaju se R. i teta da idu vani u park. R: "Teta, gojišššššššš (goriš)" teta: "od kud ti to sine dragi?" R: "pa tako tata kaže mami kad se mama spema"
Kupila ja Nemriku jedan malo veci ribarski brod kao nagradu, on bi ga sad malo ostavio i sklonio ad mali ne dohvati al nema dje. Koristim ja priliku da odrzim lekciju kako vise me nozemo kupovat igracke jer nema mjesta da sta stane u stanu kad dijete krene da place. Mama jel to sad znaci da neces vise da kupujes ni hranu?
Kupila ja Nemriku jedan malo veci ribarski brod kao nagradu, on bi ga sad malo ostavio i sklonio ad mali ne dohvati al nema dje. Koristim ja priliku da odrzim lekciju kako vise me nozemo kupovat igracke jer nema mjesta da sta stane u stanu kad dijete krene da place. Mama jel to sad znaci da neces vise da kupujes ni hranu?
oplakah od smjeha
oplakah od smjeha
ŠTO NAJRADIJE JEDEŠ? - Volim sve, a najviše grah s dokoljenicom. - Volim i pekmez od šljivovice. - Meso od pileta s drškicom. - Najslađe jedem kupusa od salate. - Što drugo nego kuhano jaje na oko. - Najviše volim da ne jedem. A kad moram kažem da nisam gladan, da me boli srce, uho i da imam krajnike u trbuhu. - Volim jetrice i druge unutrašnjice.
ŠTO SANJAŠ? - Sanjam razne snove u boji. - Jednom sam sanjala da sam velika i debela. Poslije sam se probudila i dobila batine. - Mama je rekla: 'Ovo nije dedina posteljina u koju možeš piškiti kad hoćeš...' - Sanjam da sam Pepeljuga i da je moj princ ljepši od njenog. - Nije lijepo sanjati. To rade samo oni što idu u puno razreda i nose kravatu, a poslije dođu kod tate tražiti pare.
ŠTO JE KARAKTER? - To je sport. Moj brat je karakterista. - To sam vidio u zoološkom vrtu. Ima rogove, ali nema rep.
ŠTO JE DROGA? - Moj deda se drogira. On je dijaboličar i svaki dan daje sebi drogu iz šprice.
ŠTO JE AEROBIK? - To je stočni aerodrom. - Kad trčiš uz muziku a nisi balerina. - Da bi dobio aerobik moraš biti jako debeo. - U to vjeruju samo ružne tete.
ŠTO JE JUGOSLAVIJA? - To je ono gdje smo živjeli ali više ne postoji. - To je država u kojoj su nastali Srbi u raspadu. - Kad nešto imaš pa nemaš, onda je to Jugoslavija. - To je sestra od nekog Jugoslava, al je ja ne poznajem.
ŠTO JE NACIONALNI INTERES? - To je nešto što se stalno izdaje. - Naši susjedi to imaju, a mi smo imali pa smo dali njima. - To je ma gdje otišao pa da si Hrvat.
ŠTO JE KOMUNIZAM? - To su starkelje kojima viču bando crvena. - To je neki pusti otok za neplivače. - To je samo za odrasle. Djecu od toga boli trbuh. - To je moj deda kad je bio mlad i lud. - Ja nemam komunizam jer redovito pijem mlijeko.
TKO JE DOKTOR NAUKA? - To je doktor koji liječi nauku. - Doktor nauka je naučno biće. - To je onaj što ne nosi bijelu kutu, nego odijelo pa je smiješan. - On ti ne kaže da otvoriš usta i kažeš Aaaa, samo on priča. - To je neki što se maskira, pa ne znaš da je doktor.
ŠTO JE KULTURA? - To je kazalište, a mene često vode u kulturu. - To se dobije u kući i nosi se kamo god ideš. - To se sadi na selu, pa se poslije prodaje na placu u gradu.
ŠTO JE GENOCID? - To su oni filmovi koji se prikazuju iza ponoći. - To je nešto iz poznavanja prirode. - Genocid nasljeđujemo od mame i tate. - Genocid je nešto o čemu se priča stalno, a u vezi je s nekim gradom od srebra.
Širim veš na balkonu i L dođe zamnom i ugledala metlu, onu s velikom drškom. Traži ona meni metlu ''daj mi da metlam'' rekoh, ne može L vidiš da širim veš a ona ''pa dobro, daj mi je onda da letim''
Lanina Cuvekupica Bila jednom jedna djevojcica, ona se zvala cuvekupica, ona je isla baki i nosila virsle i salamu, jer je baka bila puuuuuuuuuuno gladna
Širim veš na balkonu i L dođe zamnom i ugledala metlu, onu s velikom drškom. Traži ona meni metlu ''daj mi da metlam'' rekoh, ne može L vidiš da širim veš a ona ''pa dobro, daj mi je onda da letim''
setamo nedavno carsijom i svratimo u dzamiju jer ima i knjizara u sklopu pa da pogledamo knjige,i sad moj F. se sagne iz iz dzepa mu ispadnje ceduljica stariji brat mi nesto nacrtao i on govori ooo, ovo je Harisovo "pišanje" hteo reci ovo je ono sto mi je brat napisao
Lanina Cuvekupica Bila jednom jedna djevojcica, ona se zvala cuvekupica, ona je isla baki i nosila virsle i salamu, jer je baka bila puuuuuuuuuuno gladna
N: Mamaaaaaaaa mogu li dobiti sVadoVed? Odkad ja nisam jeo sVadoVed.Mamaaa hajdmo kupiti, DUGOOOOO nisam jeo.... (Skantam pa i nije ove godine jeo sladoled nikako) Mama: Kad si jeo sladoled? N: Davno pVije 100 godina Mama:Ok, idemo kupiti i kupimo. Ali reko pazi sad: To treba ostati nasa tajna jer smo kupili smo tebi sladoled a nismo ni mami, ni tati ni D. i T. (djeca u blizini) N: DobVo mama to je nasa tajna al imam ja istu takvu tajnu sa nenom, jutVos kad smo isli napolje, nena mi kupila sVadoVed i to je isto tajna, moja i nenina.