|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  54 55 [56] 57 58   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Provale nase djece :)
21.3.2012 0:30:15   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: zeze

Mozemo se i mi ovdje upisati , pocelo je user posted image

Neko jutro se probudila i gleda kroz prozor i budi me: mama, maamaaaa pada cunce (sunce). Skontala, ako ne pada kisa ni snijeg onda je sunce user posted image

Sinoc se vracamo od nenee i ulazimo u zgradu, nema rasvjete i govori ona :a aaaa svetlii maaakk (svijetli mrak).

user posted image user posted image user posted image   carica

(odgovor članu zeze)
  Neposredna veza do poruke: 1376
21.3.2012 1:17:41   
neki x
Ode moj stariji u WC...krene za njim i mladji..A ja im nedam i hocu da malenog izvedem iz WC-a,kad Sead:ma pusti ga mama,on je moj pomagac.A ja:ma daj mi molim te reci sta to radi tvoj pomagac???Kaze on:pa pusta mi voduuser posted image user posted image user posted image Ja oplakalauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 1377
21.3.2012 2:09:35   
Ella_H
Vozimo se nazad doma od mame
stariji nesto zeza brblja itd kad mladji
pokazuje na sumu i kaze wanna goooo gooooo iiiiiiiijiiiiiii( idi) Hajuuuuuunuser posted image .
Ma reko znas sta mali ako nebudes slusao mamu ides i ti i smrknu
se na mene ko veliki frajeruser posted image .

(odgovor članu neki x)
Neposredna veza do poruke: 1378
21.3.2012 8:21:09   
emma.L
IZVORNA PORUKA: Leena

voli i moja autauser posted image odvela je sveki da kupi igracku koju god hoce, ona se vraca sa modelom citroena c4user posted image

I Ema je sebi kupila od naninih para 'smećare' sa zvučnim efektima. Ne zna za barbike, ali zato imamo sliku gdje sam je sredila za pozorište lutaka, i uvalila se u usisivač i popravlja bager user posted image , ali ja sam to kriva... ne volim curkaste totalno curice i Bog me kaznio sa jednom kojoj ni pod razno ne možeš zavezati kikice ili repić pa sad patim za kosicom, divna joj je ali je šišamo na pažić zbog urednosti. Rodile mame sebi raubere. user posted image user posted image

Ema, kokola i sreća najveća, 15.10.2008.
Timur, radost mamina, 9.10.2011.

(odgovor članu Leena)
Neposredna veza do poruke: 1379
21.3.2012 10:42:59   
Funky
IZVORNA PORUKA: neki x
Moj Said u zadnje vrijeme oblaci moje majice i govori:hej mama,je li mi dobra ova haljina?user posted image
A jucer mi je rekao:mama,ja kad pojastem pjetvojicu se u zenu i kupicu sebi sve one minke
(pretvoricu se u zenu i kupicu sebi sve one sminke);MM kad nije hercika opalilauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

Funky Fun Club

(odgovor članu neki x)
Neposredna veza do poruke: 1380
25.3.2012 12:35:44   
muaaa
Sjetih se jedne u nizu.
Moju djecu sve interesuje,kako,zasto gdje,kuda itd.Jedne prilike davno Bgm.su me ispitivali kako nastaje pile.Odusevljeni procesom kad sam im objasnila.I tako neko vrijeme proslo,ja sam nesto cistila i nadjem iza ormara kod cijevi od radijatora jastuke,dekice nagurane.Ja se cudim odakle tu.Zovem ih da ih opitam sta oni znaju o tome.Kad graja NEDIRAJ TO.Ja u cudu.Kad oni ostavili jaje umotano u sve to i biljeze uredno dane,i cekaju 21 dan da im se izleze pile.Majko mila koja euforija je vladala kod njih jer su uvjereni bili da ce docekati malo pile.Ali sam im poslije objasnila da to nemoze tako, i prihvatili su to ok.

“Temelj ljudske sreće je duboka sigurnost, spontana radost u malim stvarima i velika jednostavnost.”

(odgovor članu Funky)
Neposredna veza do poruke: 1381
26.3.2012 9:39:09   
tekja
Ja ne znam da li ovo da smjestim ovdje ili mozda na temu Moj blamuser posted image

Citam nesto sinoc, V. se niotkud stvori ispred mene, pritisnu mi rukom nos i rece: Ti si sada svinjauser posted image user posted image user posted image ...Cuj svinja, nisam ti ja svinja...kad on: Mama ja ti samo tako tepamuser posted image user posted image

Jutros pjevusim: Volim te budalo mala - ne znam otkud mi se ta pjesma uvrtila....a V.: Volim te budalo velika - i unese mi se u lice ....user posted image user posted image

Rekoh sine dosta vise, zalijepit cu ti usta selotejpomuser posted image

Jul 20th

...just because it burns
doesn't mean you're gonna die
you gotta get up and try try try!

(odgovor članu muaaa)
Neposredna veza do poruke: 1382
26.3.2012 15:27:09   
salmy
Momak se probudio i kazem ja njemu:jao kakvu sam corbicu napravila gori..
on me gleda i kaze:cuj gori??? jel gori hala mamauser posted image

(odgovor članu tekja)
Neposredna veza do poruke: 1383
26.3.2012 15:31:10   
Rabi

IZVORNA PORUKA: Funky

IZVORNA PORUKA: neki x
Moj Said u zadnje vrijeme oblaci moje majice i govori:hej mama,je li mi dobra ova haljina?user posted image
A jucer mi je rekao:mama,ja kad pojastem pjetvojicu se u zenu i kupicu sebi sve one minke
(pretvoricu se u zenu i kupicu sebi sve one sminke);MM kad nije hercika opalilauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image
user posted image

06.09.2008. Adnan
02.12.2010. Ajša

(odgovor članu Funky)
Neposredna veza do poruke: 1384
26.3.2012 15:33:15   
salmy
Kaze mi sad:jao mama jesi ti glupa ko covek?

rekoh sta ti to znaci? kaze nezamuser posted image  

(odgovor članu Rabi)
Neposredna veza do poruke: 1385
26.3.2012 15:35:07   
reallove

IZVORNA PORUKA: salmy

Kaze mi sad:jao mama jesi ti glupa ko covek?

rekoh sta ti to znaci? kaze nezamuser posted image  

user posted image user posted image

"Majke se rađaju u istom trenutku kada i djeca. Ona prije toga nije postojala. Žena je postojala, ali majka, nikad. Majka je nešto potpuno novo"

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

(odgovor članu salmy)
Neposredna veza do poruke: 1386
26.3.2012 18:49:53   
reallove
Ameen jos uvijek nosi pelene i nedavno ga hocu presvuci,ma muka miuser posted image ..Kazem ja njemu sram te bilo,a on gleda u mene,ne konta nista.Istu noc hocu da ga uspavam on nece,a ja na silu ga stavim na noge,naljutila se i sutim,al ljuljam ga,kaze on "strah me bilo"user posted image ..

"Majke se rađaju u istom trenutku kada i djeca. Ona prije toga nije postojala. Žena je postojala, ali majka, nikad. Majka je nešto potpuno novo"

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

(odgovor članu reallove)
Neposredna veza do poruke: 1387
26.3.2012 19:10:43   
jasmin

IZVORNA PORUKA: reallove

Ameen jos uvijek nosi pelene i nedavno ga hocu presvuci,ma muka miuser posted image ..Kazem ja njemu sram te bilo,a on gleda u mene,ne konta nista.Istu noc hocu da ga uspavam on nece,a ja na silu ga stavim na noge,naljutila se i sutim,al ljuljam ga,kaze on "strah me bilo"user posted image ..

heheh
ma koliko se nekada trudili da ostanemo ljuti,s njima je nemoguce.

”A robovi Milostivog su oni koji po zemlji mirno hodaju, a kada ih bestidnici oslove; odgovaraju: - Mir vama”!

Cvijete...šta od tebe miriše ljepše?- Dijete!

2007, 2008 ( dva puta moje sve )

(odgovor članu reallove)
Neposredna veza do poruke: 1388
26.3.2012 19:11:57   
reallove

IZVORNA PORUKA: jasmin

heheh
ma koliko se nekada trudili da ostanemo ljuti,s njima je nemoguce.

user posted image

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

(odgovor članu jasmin)
Neposredna veza do poruke: 1389
26.3.2012 21:37:34   
felix
neku noc ja A presvalicm kad ce on, nabi si maijcu na glavu pa ce mama mama ja sam cuja heheh smije se reko nisi cuja ti si musko, kao (cura ima dugu kosu stavio maijuc igra se hahha ko cura fol) reko ti musko imaš cunu
A on ce imam cunu smije se , reko imas cunu pa ces ici u disko oces kaze moze zapricali se mi .Kad ce A. mama, mama reko reci imas ti cunu.reko nema mama cunu mama ima koku, on se zamisli kad ce , AAAAAAAAA koka , aAAAAA koka snijela jaje user posted image user posted image cuo neki dan kod komsije koku, horozove vidio van i on misli na to user posted image
i vice mama snijela jaje .......
Et reko i meni ga ....
Pa ce jel tata ima cunu reko ima , kaze ko ja reko da .....

Isto tako setamo mi, cestom kad preleti preko , puta ispred nas gušter A ce taje ojo mama reko mmmmmmmm zelembac (bubnem ja) a nidje nije vidilo zelembaca
A anel ce aaa mama jembać reko ne jembać zelembac
user posted image ošo djedu i reko idi sam jembaća ja user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 1390
26.3.2012 21:52:49   
ziki
Evo jedne svjeze. Igramo se Nemirko i ja ne ljti se covjece o on ppcinje da se zeza,  kazem necemo vise. Cuti, nesto se zamislio i sav ozbiljan kaze:" Kupi mi igru Izljuti se covjece da sad igramouser posted image  Prije nekih mjesec ipo osunetio se junior, Nemirko je sve pazljivo posmatro, nije previjanje bez njega moglo da prodje. Kad je sve lijepo zamladilo previjam ja juniora, skidam pelenu a Nemirko sav razdragan: Konacno i Tefi ima lijepu pisu ko jauser posted image user posted image user posted image

Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......

(odgovor članu felix)
Neposredna veza do poruke: 1391
27.3.2012 13:23:55   
zagy
IZVORNA PORUKA: Leena

voli i moja autauser posted image odvela je sveki da kupi igracku koju god hoce, ona se vraca sa modelom citroena c4user posted image

U Merkatoru stojim pred policom sa lutkicama i kažem svojoj curi, izaberi sebi igračku, kad ona meni iza leđa izvlači cisternu veću od nje- kaže hoću ovo user posted image

Ozbiljni razgovor:
Moja cura: Mamaaaaaaa
Ja: Molim dušo
Moja cura: Ti imaš velike sise
Ja: Hvalauser posted image  Imam
Moja cura: A tata ima male sike
Ja: Da ima
Moja cura: (Zagleda se) A ja imam sike kao tata
Ja: Da
Moja cura: otišla da se igra i eto je za par minuta sva ozbiljna i odlučna - Mama ja želim da imam velike sike, a ne ko tata. user posted image
Ja: Imati ćeš kad narasteš
Moja cura: Ali neću kad narastem hoću sad
Ovaj razgovor se vodio kad joj je bilo 2,5 godine.

21.04.2009. - mamina princeza
21.01.2013.- mamin princ

(odgovor članu emma.L)
Neposredna veza do poruke: 1392
30.3.2012 21:26:26   
M kao Mama
Ja dobih info maločas da moja kćer u vrtiću drži kurs zajedno sa frendicom kako dobiti brzo i lako frenč manikuru na noktima,

vrlo jednostavno, za vrijeme ručka stavi preste u jogurt, o majko mila, aaaaa, oplakala sam joj

(odgovor članu zagy)
Neposredna veza do poruke: 1393
31.3.2012 10:57:58   
emma.L
IZVORNA PORUKA: mama alma RR

Ja dobih info maločas da moja kćer u vrtiću drži kurs zajedno sa frendicom kako dobiti brzo i lako frenč manikuru na noktima,

vrlo jednostavno, za vrijeme ručka stavi preste u jogurt, o majko mila, aaaaa, oplakala sam joj

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu M kao Mama)
Neposredna veza do poruke: 1394
2.4.2012 13:28:14   
reallove
Sinoc pokusavam da uspavam Ameen,on nece nikako.Pricam sa njim i kazem mu,sada je vani mrak,sta rade djeca kada je mrak?Kaze on-pa boje seuser posted image

Presvukla ga,sredila,nije proslo pola sata,kakiouser posted image ..Presvlacim ga i po obicaju,kukam,kazem,Ameen zasto si kakio u pelenu,kaze on,pa da smrdimuser posted image

Uzeo daljinski i bacio,tako da se sav rastavio,sastavim ja,trazim baterije,nema ih.Pitam,Ameen,gdje su baterije,kako cu upaliti tv,a on ozbiljan:
-Hoces da gledas seriju,pa nemorasuser posted image

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

(odgovor članu emma.L)
Neposredna veza do poruke: 1395
2.4.2012 15:19:12   
emma.L

Sinoc pokusavam da uspavam Ameen,on nece nikako.Pricam sa njim i kazem mu,sada je vani mrak,sta rade djeca kada je mrak?Kaze on-pa boje seuser posted image  

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu reallove)
Neposredna veza do poruke: 1396
2.4.2012 15:43:34   
salmy
IZVORNA PORUKA: emma.L

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image hahhahahaha pa u pravu je

Mi posli vani,obukli se sve....i ulazi on u wc kaze:hoce Afan da se mirise,rekoh cime??'kaze on:pa Amanijem bonauser posted image  namiriso se,pogleda me i opet veli:jesam ja sebi fajer mamauser posted image user posted image

(odgovor članu emma.L)
Neposredna veza do poruke: 1397
2.4.2012 15:44:46   
reallove
user posted image user posted image Amanijem,kraljuser posted image

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

(odgovor članu salmy)
Neposredna veza do poruke: 1398
2.4.2012 23:23:37   
Leena
Setala Esma sa mojim roditeljima, dala nani ruku... A pita je dedo:"Što ne daš dedi ruku?", kaže ona:"Ne teba ti, ti si, dedo, vejika cuja" (velika cura)

<3 Ljubičica <3 21. 4. 2010. u 15:10h (3400g, 52cm)

*Pahuljica* 7. 1. 2014. u 20:15 (3450g, 54cm)

Macak mali 23.12.2015. u 21:20 (4100g, 57cm)

All I ever wanted
All I ever needed
Is here in my arms

(odgovor članu reallove)
Neposredna veza do poruke: 1399
2.4.2012 23:31:42   
animagical
user posted image lutka draga...cuj dedo vejka cujauser posted image

(odgovor članu Leena)
Neposredna veza do poruke: 1400
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  54 55 [56] 57 58   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  54 55 [56] 57 58   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Raspoloženje u trudnoći.
пеперутка16

Da li ste tokom trudnoće imali nagle promene raspoloženja?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *