Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Ma ja znam sta ce tu biti ako mu nesto budem rekla. Bice sav sretan sto mu je zena ljubomorna to ce mu ego popraviti. Smijat ce mi se, zagrlit ce me, reci ce mi da me voli da me nebi dao nizasta bla bla bla, ja cu se raspekmeziti, zaplakati. I onda ako ona bude pisala, pitat ce me, smijem li odgovoriti (to da me malo zeza) A ja to zelim drugacije napraviti, da se on sam trzne i kaze, ipak sam pretjerao.Nemora meni nista reci niti priznavati, samo da se povuce sam.
Pa eto tako to i napravi, pozovi ga na red, obrni teze i pitaj ga uopsteno i ne bacajuci poentu na nju s kojom se dopisuje, nego onako generalno - da li bi bilo prihvatljivo i normalno da ti pored njega zivog nakon sto dodje s posla i nakon sto se pozelite, tipkas 2 sata po mobitelu ili kompjuteru ili se bavis bilo cim osim da se s njim druzis? Kako bi to izgledalo?
eh drage žene pa šta bi vi da vam suprug spava s nekom? vi bi se o krivu šljivu
Ne nego taj vise me ne bi vidio.....ili bi on visio sa kruske i to objesen za xxx Zasto bih dizala ruku na sebe pa nisam ja nista uradila....nisam pobudalila....
eh drage žene pa šta bi vi da vam suprug spava s nekom? vi bi se o krivu šljivu
Ne ne bi sebe - njega bi!
za mene je jedno da ima sex s nekom i dovidjenja omakne se ljudi smo , ne znam da bi zbog toga poravila drame ali ove veze kraj mene zive ne znam da bi oprostila i dozvolila u braku ne.
< Poruku je uredio Mirkica -- 15.8.2012 15:11:06 >
Ma ne bih mu nista, osim da ga dobro bubnem....onako jako I fkt mu ne bi presla preko toga....ja sam takva... Nikad vise ni u prodavnicu ne bi mogao otici a da ja pomislim jel opet radi sta....i sto bi mi to trebalo u zivotu , radije lijepo se razici... Kod mene ko jednom poljulja povjerenje taj nikad sa mnom vise ne moze....
ako bi spavao s nekom samnom nebi vise nikad 99% ovo 1% je zbog ovog "nikad neznas sta zivot nosi" a da ucinim sebi nesto jah,sutra malo
imam ja jos za koga zivjet.da se razumijemo volim ga naizmjerno i zelim biti s njim do zadnje minute zivota al kad bi dosli u tu situaciju da je on bio s drugom tad bi sve palo u vodu.
Ako cemo se porukat', spavati okolo s kim nam padne na pamet i sl. onda ne vidim razloga za brak....ili je to moderno nazvano otvorena veza...mislim, kome to odgovara bujrum, meni ne... Rekoh i maloprije neke se granice moraju znati....ne ispitujem k'o zandar ko, gdje, sta....ali ako ja vidim svojim ocima nahebo je.... Mogu tolerisati ono sto ne znam ili ne vidim nije se ni desilo, al' na moje oci porukice, ma ziiiiiiiik.....
I ja sam vala svom rekla jednom davno....ako ikad (ono ne daj Boze ) - nek bude dobra i bolja od mene...nemoj me samo sramotiti...i tad je rekao da nisam normalna
I ja sam vala svom rekla jednom davno....ako ikad (ono ne daj Boze ) - nek bude dobra i bolja od mene...nemoj me samo sramotiti...i tad je rekao da nisam normalna
kad bi bila tako dobra riba ja bi tražila da nam se pridruži
samo plakanje i kukomakanje a mnoge se ni nakon njegovog dubokog pogleda od istog ne bi ni razvele
bilo bi halolosum
Ma ne bih mu nista, osim da ga dobro bubnem....onako jako I fkt mu ne bi presla preko toga....ja sam takva... Nikad vise ni u prodavnicu ne bi mogao otici a da ja pomislim jel opet radi sta....i sto bi mi to trebalo u zivotu , radije lijepo se razici... Kod mene ko jednom poljulja povjerenje taj nikad sa mnom vise ne moze....
potpisujem lady26