Mirkica
|
IZVORNA PORUKA: Anoniman Eh da se i ja javim na ovu temu :) MM i ja radimo u istoj firmi, stim sto sam ja duze tu. Sad ima jedna kolegica sa kojom je bas blizak,nekako su se nasli. Oni se vidjaju na poslu skoro svaki dan i kad dodje kuci pocne se sa njom dopisivati preko mobitela (ne uvijek ali cesto), nisu tu neki razgovori...radi se nekad o poslovnim stvarim, nekad tracevi, malo zezanja i tako. To zna nekad potrajati i po 2h, znaci on tipka ceka odgovor smijeska se pa opet tipka. A samnom recimo za to vrijeme ne progovori ni dvije rijeci. Kad smo bili na godisnjem isto joj se javljao i slao joj slike od mjesta gdje boravimo. Nisam nista govorila da ne ispadnem ljubomorna ludaca :) Moram priznati da je to neka ne definisana ljubomora, znam da nema nista izmedju njih dvoje ali me opet ta paznja nervira, previse su mi raja! Ne prodje skoro ni jedan dan a da on nju ne spomene, a ja opet kljucam u sebi :) Zena je malo starija od nas, super izgleda, mlada je postala udovica ima odrastlog sina i sad uziva u zivotu.Nema obaveza, putuje, zeza se,voli musko drustvo, luda je, simpaticna je. Ona doduse uvijek za mene pita, a ja se opet nerviram sta ima njega da pita za mene ima moj broj pa ako je zanimam neka mi se javi. Trenutno sam trudna pa me mozda i neki hormoni pucaju, ne znam... Kako da mu provucem kroz usi da meni to druzenje smeta da ne ispadnem ljubomorna? Dali bi vama to smetalo?? mm ovako ne bi smejo postupiti ni u najvecem ludilu mislim da bi i telefon i njega kroz prozor , i mani suplje oni prijatelji pusti pa ces vidjeti dokle ce otici, mene bi vise zabolilo sto ON s NJOM ima vise za pricat nego samnom . Jedno je imati dobar odnos s kolegicama (ja ne znam ni koga sve mm ima na poslu niti me zanima ) ali ovo sto ti pises meni bi smetalo i ko god kaze da ne bi (bas ova tvoja scena ) laze ili ga muz ne zanima .