Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Mislim da nebi ni on ostao ravnodusan na tako nesto, a fakat jeste bilo 2h stim sto je sjedio pored mene i nije ni jednu poruku krio. Ja sam se opet pravila luda kao necu da gledam ne zanima me sta se dopisuju, mislim da su me i oci zabolile vireci sta pise :) Znam i ja nekad sa drugaricom pricati na tel, raspricamo se i njemu kad dosadi, dodje i kaze hej zeno hocemo li mi sta jesti :D Hvala vam svima na misljenjima, pomogle ste mi da se rasteretim. Hvala vam puno!
i kad si već virkala o čemu su pisali? fkt malo čudno da muško ima živaca za sms
Daj veeseelaa ne furaj zenicu
Tebi je anonimna po svemu sudeci najbolje da za reakciju pricekas vrijeme nakon poroda, pa onda ako ti bude smetalo, razgovaras. On je tm i treba da mozes s njim o svemu normalno razgovarati, znaci bez ikakvog optuzivanja, pogotovo ako nema nikakvih dokaza. A do tad sto neko rece, trazi paznju ako vec ne zna sam. Ususkaj se kod njega, zovi ga da negdje idete, ovo ono. Smislit ces vec. A ako te bude odbijao, onda ne cekaj poroda za reakciju, tako bih ja. Dotad ...
Neke stvari vezane za posao, ono sta treba da se zavrsi, kasnije prelaz na kolege malo komentarisanje kako se ko ponasa i onda prelaz na savjetovanje. Ona je njega pitala kako da se podstavi jer ju je kolegica optuzila za to kako sefuje a nije sefica. Pa je on nju kao tjesio,eto nije primjetio da se tako postavila.Pitala je za mene, kako sam sta radim. Eh i to mi je zasmetalo kontam provjerava jesam li blizu. A on joj nije napisao da sjedim kraj njega, samo da sam dobro. Razmisljala sam ja i tome da se pocnem porukati sa nekim kolegom, ali nisam ni sa jednim tako bliska da bih to mogla uciniti i kad bi im poslala poruku bilo bi im cudno, mozda bi cak pomislili da im se upucavam :) Nije mi svejedno sto im je takav odnos ali kao sto rekoh nije mi dosad ni zasmetalo. A da je musko jeste, da je pomislio kako bi bilo sa njom , vjerujem da jeste ne samo sa njom vec i sa 100 drugih. A da bi konkretno nesto ucino ne vjerujem. A ona ne moze nista na silu da uradi znaci treba tu dvoje. Ne vidjaju se van posla "samo" se cuju i porukaju.
Pa Hanady evo baš se stavih u obrnutu poziciju i kontam: ok, imam kolegu(kao što i imam) na poslu smo ok(kao što i jesmo) ali koji vrag ja se imam s njim dopisivati kad dođem kući svaki dan po dva sata, smješkati se na njegove poruke, slati mu slike s mora?
Meni je sasvim ok imati kolegijalan odnos s nekim s kim radiš, ali vala poruke su mi malo previše. Hajd da je to nešto što se povremeno desi, tipa: treba joj nešto pa pošalje poruku, ali svaki dan, po dva sata...ma daj bolan!
Mm ima radnu kolegicu, djele ured, super su, često nju i njenog muža srećemo u gradu, oni se baš lijepo ispričaju, vidi se da se 'kontaju' i meni je to ok, ne smeta mi...ali mm kad dođe kući posveti se meni, našem djetetu a posao ostaje gdje treba.
potpis ja se u svoje privatno vrijeme ne porukam niti zivkam nit jednog koelgu ni kolegicu bez neke prijetke potrebe i to vezano za posao
i još jedna stavr - oept enko spomenu rasturačice brakova pa nisu druge žene te koje rasture brak, nego nevjerni muževi!
KAd sam bila trudna mm je kupio neki novi super-extra-savrseni mobitel. Bila sam na cuvanju trudnoce, znaci u kuci, a on bi dolaskom sa posla cackao taj mobitel. Znaci nije nikoga zvao niti slao sms samo je po sat-dva-tri ceprkao po telefonu. A ja, i onako nervozna jer sam zatvorena u kuci, jedva docekam njega sa posla a on samo u mobitel gleda nekoliko dana. Kad 3.svjetski rat ne izbi....e sto ti je trudnoca
Sad vidim kako je to zaista smjesno ali tad je malo falilo da ga tresnem od zid
Meni bi STRASNO smetalo opisano ponasanje tvog mm-a i iskreno nezamislivo mi je. On je dakle opsjednut s njom totalno sto ne mislim da je dobro u bilo kojem smislu, jaranskom ili ne...al poznavajuci muskarce, s zenama zele biti sve samo ne jarani.
Tipkanje poruka 2 sata ... pravi golupcici, ne znam ko bi jos to radio i cakulao tako osim zaljubljenih tinejdzera. Mislis da njoj ne godi njegova paznja? To da li bi oni tu vezu konkretizirali tesko je reci, ali za moj pojam i ovako je previse bliska!
A sad bez trudnoce mislim da bi i meni smetalo sto paznja nije usmjerena ne mene ono malo vremena koje imamo da provedemo kao porodica bez obzira da li je musko ili zensko u pitanju
Meni bi STRASNO smetalo opisano ponasanje tvog mm-a i iskreno nezamislivo mi je. On je dakle opsjednut s njom totalno sto ne mislim da je dobro u bilo kojem smislu, jaranskom ili ne...al poznavajuci muskarce, s zenama zele biti sve samo ne jarani.
Tipkanje poruka 2 sata ... pravi golupcici, ne znam ko bi jos to radio i cakulao tako osim zaljubljenih tinejdzera. Mislis da njoj ne godi njegova paznja? To da li bi oni tu vezu konkretizirali tesko je reci, ali za moj pojam i ovako je previse bliska!
u potpunosti se slazem!
"Sa djetetom treba ovako: do 7g igraj se, od 7-14g odgajaj, od 14-21 g budi prijatelj, od 21+ pusti"
Znaci ipak nisam poludjela. Ma joj cure ne znam ni sama vise sta da radim. Malo se ohladim pa se opet upalim :) Nije do vas, ja to tako vec nekoliko dana. Kontam hajde hormoni ovo ono, pa onda opet sto je to ona toliko interesantna. Katastrofa sam, valjda sad u kuci pa imam previse vremena za razmisljanje. Ja sam sad kao tempirana bomba, samo cekam da puknem, evo sad da je tu nesto bih prokomentarisala a za pola sata cu se smiriti opet na neko vrijeme.
Istina ok, kolegica na poslu ok,ali dva sata se dopisivat sa njom,ma ona koja kaže da joj to nesmeta laže,ma meni dosdi pet minuta dopisivanja sa kolegicom,a kamoli dva sata,ma dajte ma nemora biti ništa,ali dva sata i slike sa mora bezveze.
ja nisam ljubomorna gotovo nikako al bi mi smetalo da se i sa muskim jaranom dopisuje 2 sata a mene zapostavlja. mislim da je to too much
govoreći iz moje perspektive, ja bi mu rekla da mi treba više pažnje, i to baš u trenutku kad se dopisuje s njom, npr. ne moraš ni spomenuti nju, nego reci šta ti želiš, nemoj spominjati šta Ne želiš da on radi, nego šta želiš. to mi se čini dovoljno bezopasno da ne odeš u stranu optuživanja za nešto što ne postoji
ovo je pametan savjet
Ma naravno anonimna...to ne mora bit ništa, ali ti imaš pravo da ti to bezvezno porukanje smeta. Kad bolje razmislim smetalo bi mi da se poruka i sa jaranom po dva sata dnevno. Meni je to nezrelo i djetinjasto. ALi pusti mene....
isto razmisljamo
Znaci ipak nisam poludjela. Ma joj cure ne znam ni sama vise sta da radim. Malo se ohladim pa se opet upalim :) Nije do vas, ja to tako vec nekoliko dana. Kontam hajde hormoni ovo ono, pa onda opet sto je to ona toliko interesantna. Katastrofa sam, valjda sad u kuci pa imam previse vremena za razmisljanje. Ja sam sad kao tempirana bomba, samo cekam da puknem, evo sad da je tu nesto bih prokomentarisala a za pola sata cu se smiriti opet na neko vrijeme.
Mozda da mu kazes kako ti ne odgovara njegovo ponasanje sad u tvom stanju, i da bi voljela da se vise tebi posveti, da malo zaboravi na mobitel i posao....
Ma naravno anonimna...to ne mora bit ništa, ali ti imaš pravo da ti to bezvezno porukanje smeta. Kad bolje razmislim smetalo bi mi da se poruka i sa jaranom po dva sata dnevno. Meni je to nezrelo i djetinjasto. ALi pusti mene....
Da sam ja u pitanju to bi vec bila gotova stvar.... Tj to bi porukanje zavrsilo....meni to nije normalno
joj žene jeste neke jel vam smeta kad vaš muž igra fudbal dva sata, il je na netu 2 sata il je tenisu il plivanju dva sata neko ovo gore a neko poruke, jbg meni bi smetalo kad bi samo gledao u mene no meni nekako nije muški da se bavi porukama , mada mi i net u nekim velikim količinama ne ide uz muškarca mojih snova al zato mm pola dana nešto trenira vazda sportska torba u pripravnosti
joj žene jeste neke jel vam smeta kad vaš muž igra fudbal dva sata, il je na netu 2 sata il je tenisu il plivanju dva sata neko ovo gore a neko poruke, jbg meni bi smetalo kad bi samo gledao u mene no meni nekako nije muški da se bavi porukama , mada mi i net u nekim velikim količinama ne ide uz muškarca mojih snova al zato mm pola dana nešto trenira vazda sportska torba u pripravnosti
Mojne mijesat' babe i zabe...plivanje, fudbal, tenis je jedno.....utakmica gdje ostane po par sati, aliiiiiiiii.........porukanje sa osmijehom na licu svaki dan po par sati...ma zahebi stvar....taman da je ona operisana od muskog roda skroz, nema toga i tacka.
Ma bice tu razgovor prije ili kasnije. Necete vjerovati ali sad je meni pisala ta muzeva drugarica. Hoce da izadjemo na kafu ja i ona pa kao da povedem i djecicu. Do sad nisam bila sa njom na kafi van radnog vremena. Sta je sad to?
Zvoncice isto mislimo.... Mene kod mene cile mile.... Posao radi na poslu, zahebi porukice po 2h....jest poslovno al malo sutra.... Ja sam uzasna po tom pitanju Pijedina misljenja mi nisu normalna