vjestica -> RE: LJubomora na supruga? (15.8.2012 12:32:42)
|
IZVORNA PORUKA: Iman83 Pa Hanady evo baš se stavih u obrnutu poziciju i kontam: ok, imam kolegu(kao što i imam) na poslu smo ok(kao što i jesmo) ali koji vrag ja se imam s njim dopisivati kad dođem kući svaki dan po dva sata, smješkati se na njegove poruke, slati mu slike s mora? Meni je sasvim ok imati kolegijalan odnos s nekim s kim radiš, ali vala poruke su mi malo previše. Hajd da je to nešto što se povremeno desi, tipa: treba joj nešto pa pošalje poruku, ali svaki dan, po dva sata...ma daj bolan! Mm ima radnu kolegicu, djele ured, super su, često nju i njenog muža srećemo u gradu, oni se baš lijepo ispričaju, vidi se da se 'kontaju' i meni je to ok, ne smeta mi...ali mm kad dođe kući posveti se meni, našem djetetu a posao ostaje gdje treba. potpis ja se u svoje privatno vrijeme ne porukam niti zivkam nit jednog koelgu ni kolegicu bez neke prijetke potrebe i to vezano za posao i još jedna stavr - oept enko spomenu rasturačice brakova pa nisu druge žene te koje rasture brak, nego nevjerni muževi!
|
|
|
|