Anoniman -> RE: LJubomora na supruga? (15.8.2012 9:32:37)
|
Eh da se i ja javim na ovu temu :) MM i ja radimo u istoj firmi, stim sto sam ja duze tu. Sad ima jedna kolegica sa kojom je bas blizak,nekako su se nasli. Oni se vidjaju na poslu skoro svaki dan i kad dodje kuci pocne se sa njom dopisivati preko mobitela (ne uvijek ali cesto), nisu tu neki razgovori...radi se nekad o poslovnim stvarim, nekad tracevi, malo zezanja i tako. To zna nekad potrajati i po 2h, znaci on tipka ceka odgovor smijeska se pa opet tipka. A samnom recimo za to vrijeme ne progovori ni dvije rijeci. Kad smo bili na godisnjem isto joj se javljao i slao joj slike od mjesta gdje boravimo. Nisam nista govorila da ne ispadnem ljubomorna ludaca :) Moram priznati da je to neka ne definisana ljubomora, znam da nema nista izmedju njih dvoje ali me opet ta paznja nervira, previse su mi raja![sm=hudicek1.gif] Ne prodje skoro ni jedan dan a da on nju ne spomene, a ja opet kljucam u sebi :) Zena je malo starija od nas, super izgleda, mlada je postala udovica ima odrastlog sina i sad uziva u zivotu.Nema obaveza, putuje, zeza se,voli musko drustvo, luda je, simpaticna je. Ona doduse uvijek za mene pita, a ja se opet nerviram sta ima njega da pita za mene ima moj broj pa ako je zanimam neka mi se javi. Trenutno sam trudna pa me mozda i neki hormoni pucaju, ne znam... Kako da mu provucem kroz usi da meni to druzenje smeta da ne ispadnem ljubomorna?[sm=jezicek.gif] Dali bi vama to smetalo??
|
|
|
|