jasmin -> RE: LJubomora na supruga? (15.8.2012 11:29:40)
|
IZVORNA PORUKA: dana123 Kad se desi onda se kaže isuse ma ko bi rekao za njega????Draga moja anoniman samo ti njemu reci šta te muči da sebi olakšaš situaciju,a mi možemo ovako nagađat do sutra. Bravo curo!!! Naime,kada sam nekada prije gledala filmove i serije u cijim scenama necija veza ili brak odlicno funkcionise,ljudi se ludo vole,i dodje treba koja je manje lijepa i privlacna od glavne glumice,nekada trebac :D koji je manje privlacan od glavnog glumca,pa se izmedju te pridosle osobe i jednog od bracnih ili vez(A)nih :D drugova na sekundu desi fatalna privlacnost i ociti trenutak slabosti,i naravno,oni si priuste kratku aferu(koja u nekim slucajevima ima duga sjecanja)...tada to nisam bas najbolje shvatala.Da li zbog toga sto sam bila prilicno mlada ili sto nikada nisam voljela negativce koji se najednom upletu u bracnu harmoniju,ne znam...No sada,kada sam `porasla` i kada konstantno gledam svijet oko sebe,kada iz dana u dan sama svjedocim da se tako nesto zaista,ali zaista desava...jer to su sekunde slabosti na koje moze pasti svaki muskarac i svaka zena,jos kada sam procitala govor velikog covjeka da su zene najvece iskusenje nakon njegove smrti,sve mi je bilo jasno.Zene imaju veliku moc :). Ako bih primijetila da neka zenica odvlaci paznju mog muza svojom `moci` koju spomenuh,pricala bih s njim.I nikada mi ne bi smetalo da mi mm otvoreno kaze ako bi primijetio da s osmijehom po 2 sata tipkam s radnim kolegom,a da s njim u tom periodu ne prozborim osim par recenica. Ne strahujem za mm,i ja znam nasaliti na fazon Hanady `ko bi njega htio`.Ali ne zmirim pred stvarnoscu i znam da postoji taj trenutak strasti gdje muskarci (a sve to znate) ne razmislja gornjom glavom.I studije to potvrdjuju.Molim Boga da nas brak taj trenutak zaobidje :). I nije pitanje povjerenja,ja bez povjerenja u mm ne bih mogla zivjeti...no definitivno ne bih mogla reci da se to meni ne moze desiti.
|
|
|
|