Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Riječi koje vas ozbacuju iz takta 15.10.2009 22:37:54
salmy
IZVORNA PORUKA: acudesa
IZVORNA PORUKA: salmy
Najvece provale su kad dodje dama u parfimeriju i sva vazna trazi:
givenchy a ona kaze: givensi organza .orgazam lolita lempicka: lolita lempička dolce gabbana: dolčela jadore: jador moschino: mošina Yvessantlaurent: ivsant laurant Ma ima toga jos mi umiremo od smijeha
lako mi je za tebe-dolčela , ti to razvaljuješ
pa valjda je logicno ako nesto koristis godinama,da si naucio naziv tog proizvoda dolcelice moja
RE: Riječi koje vas ozbacuju iz takta 15.10.2009 22:45:15
Niobe
IZVORNA PORUKA: Niobe
Imam preporuku za ove vične poznavaoce jezika: u našem jeziku postoje četiri vrste akcenata (dugosilazni, kratkosilazni, dugouzlazni i kratkouzlazni) neka napišu kojim akcentom žele da pročitamo njihovu riječ i mi ćemo znati kako je treba izgovoriti da bi njihova poruka bila pravino registrovana
tra lalalla
mrš
bravo mlada majko, sve čestitke na izboru riječi mene ni ovo tvoje ne Ozbacuje iz takta, samo je pomalo smiješno i pomalo tužno nadam se da ćeš uskoro proširiti fond riječi i naučiti kako se kulturno i lijepo može raspravljati bez da se koriste ove riječi (koje otkrivaju kompleksiće i malograđanštinu )
Draga acudesa, ne znam cemu tenzije, ovo je napisano iskljucivo u svrhu zezancije, a kako vidim nisam shvacena, nazalost. takodjer me Ozbacuje iz takta kad neko ne zna da se salim, a to je ovdje zaista bio slucaj i bez ikakve lose namjere. Ubuduće ću paziti kako ti se obracam, ako to i bude slucaj i vjeruj bit ce samo birane rijeci kakve ti nesumnjivo zasluzujes.
p.s. niĐe veze
< Poruku je uredio Niobe -- 15.10.2009 22:51:16 >
RE: Riječi koje vas ozbacuju iz takta 15.10.2009 22:51:10
babyliongirl
hej salmy draga di si nam=? hehehe ljudi ja jos malo,danas bila kod dr. kaze cerviks previsoko postavljen,sta mislite o tome,nisam na bas pravoj temi i know ;) ,ali ipak pitam,izlazim iz 38 i ulazimo u 39.ako BOG DA ???
RE: Riječi koje vas ozbacuju iz takta 15.10.2009 22:52:36
acudesa
IZVORNA PORUKA: babyliongirl
hej salmy draga di si nam=? hehehe ljudi ja jos malo,danas bila kod dr. kaze cerviks previsoko postavljen,sta mislite o tome,nisam na bas pravoj temi i know ;) ,ali ipak pitam,izlazim iz 38 i ulazimo u 39.ako BOG DA ???
gdje si tu si, na pravoj si ti, još par dana ako Bog da
RE: Riječi koje vas ozbacuju iz takta 15.10.2009 22:52:38
salmy
Molim te reci mi jeli ispravno reci: tanjur ili tanjir? imam strasnu dilemu oko toga
oboje je ispravno, zavisi na koju varijantu se furaš
Znaci fol je furati se? aha sad barem znam ko se furaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
ja se furam na sahan
iskreno da ti kazem ja bih se radije furala na to "sta je u sahanu,tanjuru,tanjiru.........nego kako se izgovara.Imam prijateljicu koja namjerno naglasi TANJUR pa me svaki put nanervira jer mislim da se pres........ Moja seki je dipl. knjizevnost bosansku i kaze da je ispravno tanjir.Ah sad
RE: Riječi koje vas ozbacuju iz takta 15.10.2009 22:55:26
salmy
IZVORNA PORUKA: babyliongirl