Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Riječi koje vas izbacuju iz takta 30.10.2010 23:50:19
dzeni_nl
joj ja sam imala momka iz Mostara, tacnije iz Capljine, pa je i on meni tako govorio te Mostarske rijeci koje su meni bas bile cudne i pomalo smijesne, davno je bilo, pa sam i zaboravila kako se sta zove.
RE: Riječi koje vas izbacuju iz takta 31.10.2010 12:03:14
Mirkica
mene izbaci iz takta kada mm kazem " hocu da cistim " a on mrtav hladan meni " ma stas cistiti "
RE: Riječi koje vas izbacuju iz takta 5.11.2010 12:16:23
marinčii
ja mislim da je ispravno fališ mi jer ovo hvali već ima drugo značenje nekoga hvaliti ili govoriti lijepo o nekome,al da budeš sigur najbolje reći nedostaješ mi i eto ga,heheh
RE: Riječi koje vas izbacuju iz takta 5.11.2010 12:20:46
veeseelaa
hoćel ko mom kolegi s posla reći da ne govori više većem jer ću izluditi od toga nije valjda da ću ja morati da mu kažem Momak je extra al kad kaže VEĆEM nogom bi ga nabila a često tu riječ rabi
RE: Riječi koje vas izbacuju iz takta 5.11.2010 12:33:59
tekja
...ne izbacuju me iz takta, ali se jedva suzdrzim da ne ispravim moju dragu svekrvu kad kaze: devlastiran, autanazija, vrućo (joj jest mi vrućo ), a od ovog sam nedavno oplakala od smijeha - kaze moja strina, legenda: haj bolan šćeri posalji joj esemese - sms
RE: Riječi koje vas izbacuju iz takta 23.1.2011 22:22:53
sporty mamaa
Rijec cinom, umjesto vecinom, rijec vele koju bi objasnila kao puno, mnogo, i golemo.... A rijec gori koju mi znamo upotrijebiti kad je nesto dobro mi je simpaticna, jednom ja prijatelju rekla ma ovdje sve gori, on se prepao mislio da se nesto zapalilo hehe.... I da, bez uvrede neke rijeci sa foruma, koje bas i ne razumijem a to su, nejse, maksuz, vas, haman.... Ne zelim sad potaknuti raspravu, nekome je to simpaticno, mene eto ponekad malo izbaci iz takta Forum je za vecinu samo oblik razonode i naravno da pritom ne paze hoce li nesto reci ispravno ili ne
< Poruku je uredio sporty mamaa -- 23.1.2011 22:24:10 >
RE: Riječi koje vas izbacuju iz takta 23.1.2011 22:30:50
anidla
IZVORNA PORUKA: muaaa
sporty mama nejse-nema veze maksuz-sa namjerom haman-gotovo sve e ovo vas neznam na sta se misli,nema rasprave samo objesnjenje
ja npr kazem nekoj dragoj osobi koju sam pozeljela doci cu ti maksuz na kafu, i nekako mi bas to fino reci....imam osjecaj da ta osoba tada zna koliko je zelim vidjeti i popiti kafu s njom/njim,....
nejse nikad ne koristim, za to sam cula dolaskom na fax u Sa....
haman se i u Krajini koristi, ja nekad vise iz zezancije ubacim rijec nego sto je zelim koristiti