Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Riječi koje vas izbacuju iz takta 30.10.2010 23:33:26
Anoniman
Hej raja evo jedne meni veoma slatke rijeci, tek kad sam dosla u Dk upoznam ja jednu curu mostarku i ona stalno govorila kako joj se jede pipun, a ja , nikad cula ...Danas i ja govorim pipun
RE: Riječi koje vas izbacuju iz takta 30.10.2010 23:37:54
Anoniman
IZVORNA PORUKA: MarinaDK
Hej raja evo jedne meni veoma slatke rijeci, tek kad sam dosla u Dk upoznam ja jednu curu mostarku i ona stalno govorila kako joj se jede pipun, a ja , nikad cula ...Danas i ja govorim pipun
pipun nego sta pitala mene zena hocu li dinje govorim ja ma necu ne volim kad ona iznese pipun a ja
RE: Riječi koje vas izbacuju iz takta 30.10.2010 23:42:06
Anoniman
IZVORNA PORUKA: noa
IZVORNA PORUKA: MarinaDK
pipun nego sta pitala mene zena hocu li dinje govorim ja ma necu ne volim kad ona iznese pipun a ja
hahahha isto kao sto je mene u ambasadi onaj ciko sto radi pitao imate li putovnicu ja rekla nemam, pa onda ciko pita a s cime vi mislite putovati, a ja sva vazna odgovorim s pasosem