SREĆNA -> RE: Blizanci (23.10.2013 11:00:58)
|
IZVORNA PORUKA: nedzla. evo i nas malo, da se javimo da smo hvala Allahu Dragom živi i zdravi i da mašaAllah pravo rastemo i napredujemo [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] drage moje, ja svoje bebice [sm=duda.gif][sm=duda.gif] dojim, a doživjela sam pravu muku dok sam uspostavila i uredovila dojenje[sm=zmeden.gif] u početku muka u porodilištu zbog njihovog dohranjivanja, a kasnije kod kuće puuuuno mlijeka, a bebaci mali ne mogu sve podojiti. Uglavnom djevojčica od početka bolje doji, prva je rođena i u svemu mora biti prva. Prava je muka kad se skupa probude, belaj živi[sm=smiley29.gif] sa mjesec dana bili smo na vakcini i prvoj kontroli, curica je dobila 1 kg. a braco 800 gr. kaže dr. da je to super za blizance Levo draga čestitam ti od srca, borac si pravi [sm=bravo.gif] poljubi te momke drage [sm=duda.gif][sm=duda.gif][sm=smiley27.gif][sm=smiley27.gif] ostale ženice i bebice, nadam se da ste sve dobro i zdravo i šaljemo vam puuuuuuuno toplih [sm=smiley31.gif] a sada odoh šta poraditi dok ove moje [sm=duda.gif][sm=duda.gif] spavaju evo upravo babo zove., kaže budi se gospođica princeza [sm=smiley1.gif] eto drage moje, ne stižem ili jedva stižem šta uraditi, ali vi najbolje razmijete kako je, slatke muke, mukice, duuuugo čekane[sm=smiley1.gif] Kako je divno ovo čitati.Mašalah vi veliki već.Samo uživajte.Kakvo prađivanje lezi spavaj dok spavaju.Ja budala sam tako radila 6-7 mj.sad nemam više kuveta nizašta, da sam slušala starije sad bi mi bilo lakše, a ne ovako, leđa me bole ne mogu dijete uzet haman, a valja iznijet jednog po jednog do lifta , pa kolica, pa u hranilice , pa operi poslije jela, ma urnebes, da sam odmarala dok su manji bili sad bi bila ko čigra , ali ne , daj da šta uradim.Odmaraj trebaće ti snage troduplo više.Neka ste vi živi i zdravi i sretni. Entinte šta ima, dokle ste ? proljeće i vi mašala veliki već, kako vrijeme leti Levo[sm=smiley32.gif] uživaj sa svojim dragim bićima, neka vas dragi Bog čuva. Nemam vr. čitati sve, ali sretno svim trudnicama, a mamam želim više sna i odmora [sm=smiley36.gif]
|
|
|
|