SREĆNA -> RE: Blizanci (23.8.2013 15:56:48)
|
Koliko ja znam ako su odvojene gest, vr. onda su dvojajčani.ZSomak to je normalno, ubrzo će ABD biti veći naravno.Ja sam trudničke hlače nosila od samog starta, jer bojala sam se svega, strepila svaki tren, osluškivala što kažeš.Pila sam dabroston u početku 4, pa 3 pa 2 tablete do nekog 6-7 mjeseca, magnezij direkt, prenatal, hranila se onako kako je propisano, ma sve sam radila samo da bebe dođu na svijet žive i zdrave.Znam kako se osjećaš jer prošle smo isto, ne ponovilo se nikad i nikom.Samo Allahu hvala što nas je eto obradovao i nagradio za našu bol koju smo pretrpile i koju ćemo trpiti dok smo žive.Ne znam koji te dr. vodi., ja sam išla kod dr. Dizdarević, zahvaljujući njoj lakše sam disala i sve strahove podnijela.Po sat vremena sam bila ba pregledu, sve do zadnjeg detalja mi je pregledala, na svako pitanje mi je odgovorila, nije pretjerivala, nije me slala na nepotrebne tesove, zahvalna sam joj do neba i dalje ako je moguće, aništa joj nisam dala, plaćala sam pregled 50 km i to je sve.Čuvaj se i piši i pitaj sve što te interesuje, ja se sad ne mogu sjetit svega.
|
|
|
|