Layla78 -> RE: Blizanci (11.11.2013 13:12:45)
|
Adria, serklazu sam uradila u 17oj sedmici preventivno...cerviks mi je prije serklaze, kao sto je i sada u 24oj, na nekih 32, dakle nema nezeljenih skracivanja i promjena...a preporuka za serklazu je bila usljed standardne price, koju vjerujem da si i ti vec cula za sebe, a to je: "skupa trudnica "IVF", 35ta godina zivota, blizanci i vece opterecenje na grlic, koji ce tek da prave kako budu veci i sl...a dodatno na sve to je moj izneseni stav doktoru da, iako sam svjesna da sam "na tezi nacin" dosla do zaceca i da naravno da mislim da brinem o sebi i mojim tackicama, nemam namjeru, ako sam vec ovako ok, da samo lezim i cekam da dani prodju...dakle, usljed pokazane zelje da cu nastojati da sto duze budem pokretna (i time izbjegnem i nepotrebno debljanje [sm=smiley36.gif]) serklaza je bila preventivna preporuka...koju sam itekako poslusala...i eto, otisla na jezero, zavrsilo se na najbolji moguci nacin i zasita se i sada osjecam vise nego dobro....sto mogu reci da zelim i svim trudnicama...eto, toliko od mene, ako ti jos neke info budu trebale, tu sam naravno [sm=smiley1.gif] Veliki pozdrav i pusa za sve vas!
|
|
|
|