SREĆNA -> RE: Blizanci (4.12.2012 20:01:13)
|
IZVORNA PORUKA: juli2012 Pozz Evo da se i mi javimo....bili na kontroli.....36-ta nedjelja, bebice super, obje imaju oko 2400g (jedna malo više, druga malo manje), obje na glavicu [sm=bravo.gif] [sm=bravo.gif]. Ja već 2,5cm otvorena tako da bi ovo moje moglo biti ubrzo[sm=smiley36.gif] ....sad su izgleda dvije curice [sm=zmeden.gif] [sm=smiley1.gif].....očigledno da neću znati 100% sve dok se ne rode [sm=smiley36.gif] Eto čim šta bude javimo se [sm=smiley1.gif] Juli zar već tako otvorena , hoćeš li ti prirodno ili na CR. Amina zana ti si na CR rodila, jel tako u kojoj nedelji si otišla na porod. Ja ću akoBogda na CR, al kontam nešto šta ako krene porod prije dogovorenog CR, jel onda ideš na hitan CR, ili ? Mislim da ja ne bih smjela prirodno, jer mali je razmak između CR 9 mj.zbog kontrakcija i nedaj Bože pucanja maternice. Valida pretpostavljam da ti treba uputnica, mislim 99 %, jer ja sam jednom otišla naveče u 9sati imala neke bolove, dr. čim me je vidio kaže gdje ti je uputnica, ja kažem nemam, pa ko te je poslao , reko ja se sama poslala, a setstra bila neka poznanica od mm, pa je rekla da je ok. za uputnicu itd., e naveče ti traži uputnicu u bolovima, a kamoli po danu.Mislim da ti je svakako bolje da je imaš.
|
|
|
|