SREĆNA -> RE: Blizanci (15.12.2012 19:27:39)
|
Amra , juli žao mi je zbog majke [sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif] Drago mi je da su bebe došle na svijet žive i zdrave da je juli dobro fala Allahu želim vam dug i sretan život ispunjen ljubavlju i radošću. Juli piši kako je prošlo sve , kad budeš mogla [sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif] sretna sam jako rzumijem te potpuno, prošla sam kroz tu fazu, naravno strah postoji, ali nema fajde od njega, pitala sam doktora kad i kako da se porodim, šta ako krene porod prije nego se zakaže CR, kaže nemoj da brineš za to, sve će se stići, nedaj Bože da krenui nekakvi jaki bolovi ono baš nepodnošljivi , ali čim šta zaboli odmah u bolnicu, ne čekati ni sekund.Pričala sam i sa dr. koji će mi akoBogda raditi CR. on kaže da komotno može i sa 37 nedelja , mada ako sve bude dobro i budem ja dobro i preko tih 37 da ćemo gledat onda početak 39 nedelje, pa vidjećemo sve je u Božijim rukama. Nemoj da se brineš toliko, strah je nešto toliko grozno, toliko destruktivna emocija, a nepoželjan je totalno.Znam da je ne moguće ne strahovati, ali nema nam druge nego uzdati se u Boga dragog, potruditi se da ono što je do nas , odradimo što je bolje moguće , a sve ostalo je u Božijim rukama. Ja više ne puštam mozak da ima vremena da misli o tome, uvijek mi je zauzet nečim drugim da ne bih razmišljala i strahovala za porod. Nedaj se i piši i javljaj s ečešće, lakše je kad čavrljaš o svemu što te brine i ne brine. [sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif] Žao mi je za Ivanai, koja je ona sedmica.Nadam se da će sve proći dobro .
|
|
|
|