AminaZana -> RE: Blizanci (17.1.2013 11:53:24)
|
eh sada da vam ja javim trenutno stanje na frontu :P mojim momcicima je sada 4 i po mjeseca i prave su mamine momcine, masallah. uveliko "pricaju" jedan sa drugim, gucu, igraju se sa igrackama (uhvate ih rukama, a ne znaju sta ce od njih, koliko im je drago)... sutra idemo na kontrolu i vakcinaciju, a cemo vidjeti koliko smo napredovali... a doktorice su inace prezadovoljne sa njima, jer su dosta napredne bebe i kao da nisu blizanci... bas me slusaju. evo vec par dana sam sa njih troje sama i bas su mirnice, Zana mi pomaze oko njih, ali samo kada ona to zeli, jer je ne opterecavam s tim... poceli smo da jedemo i cvrstu hranu, pijemo i flasicu, ali je sika glavna... cim legnem pored njih, pocnu da masu i rukama i nogama, jer znaju sta slijedi :) @palma, moze biti da ti je mlijeko "stalo" u dojci, uzmi pumpicu pa se ispupaj malo, dok ne krene. moras imati mlijeka. potrudi se malo, jer ce ti biti dosta lakse... ja ih dojim nocu, tako da se u 8h budim naspavana i vesela... :) sve zahvaljujuci pripremljenom obroku u siki ;)
|
|
|
|