Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 17.10.2010 12:49:03
mala86
IZVORNA PORUKA: Mya_81 RR
Eh, ovako stvari stoje
Termin: nedjelja, 19h, tržni centar
Ivona Lejla Mia
Hajmo, javljajte se!!!
jel kafica 100 posto!kum ne radi,kumovi ce doc uskoro,mozda i ja stignem
sa djecom ili bez?
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 17.10.2010 13:47:15
mala86
IZVORNA PORUKA: lejlašh
Jest 100 %, bujrum, ja ću bez djece, a vjerovatno i ostali
ok vidjet cu,ako odu docu i ja a malca cu odvuc babi,taman je jutros govorila da joj ga ostavimo
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 17.10.2010 20:02:59
mala86
cure sorry zbog kafice,ali meni je bas muka sto nisam dosla
kuma navalila da odemo u igraonicu,sa Leonom i njenom malom,tate ostale cuvat njenog malenog ,dok smo se vratili,zovu drugi prijatelji da ce doc,tako da dok sam ove ispratila,oprala sudje evo cekam ove da dodju...
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 6.11.2010 17:23:07
mala86
IZVORNA PORUKA: Nedi
Kafica u vezi dogovaranja detalja oko Regionalnog druženja u Sarajevu.
Predlažem četvrtak 11. novembar 2010. u 19:00 ispred glavnog ulaza u shoping.
Dok u ponedjeljak provirim na ovu temu hoću da vidim najmanje 5 prijavljenih
ja tek ovo vidim,a taman sam htjela pitat kad cemo!sad sam se cula sa Ivonom njoj ne odgovara samo srijeda :-)
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 7.11.2010 8:39:38
mala86
IZVORNA PORUKA: mala86
IZVORNA PORUKA: Nedi
Kafica u vezi dogovaranja detalja oko Regionalnog druženja u Sarajevu.
Predlažem četvrtak 11. novembar 2010. u 19:00 ispred glavnog ulaza u shoping.
Dok u ponedjeljak provirim na ovu temu hoću da vidim najmanje 5 prijavljenih
ja tek ovo vidim,a taman sam htjela pitat kad cemo!sad sam se cula sa Ivonom njoj ne odgovara samo srijeda :-)
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 7.11.2010 8:51:03
rose 87
mene racunajte za kaficu ,jos danas cu sve dogovoriti da nas ne izrade kao obicno,rekla sam mm-u da nema gostiju u cetvrtak i jos da dogovorimo cuvanje
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 8.11.2010 18:31:55
Ivona
Hej zenice,kod nas ovdje uvijek guzva-nema sta Dajte neka neko bude fiiiiniiii i provjeri nam prije te kafice u cetvrtak kada imamo voz i bus u nedjelju(u jednom i drugom smjeru) i koliko kostaju karte.Onda mozemo raspravljati kako cemo ici.Ja sam ispocetka mislila da bih isla autom,ali mi ovo nekako dodje sladje i zanimljivije,pogotovo vozom
Mya,Dzeneta gdje ste?
I daaa,ja fakat nemam vremena da iscitavam sve one postove na temi vezanoj za dogovor oko regionalnog druzenja,pa me zanima je li neko upratio kako ce sve to izgledati?Hoce li biti klasicna kafa ili nesto vise?Treba li nesto uplatiti?Tamo sam procitala nesto kao "utale" za pice i hranu??? Nemojte da dodjemo nespremni
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 8.11.2010 19:00:53
mala86
IZVORNA PORUKA: Ivona
Hej zenice,kod nas ovdje uvijek guzva-nema sta Dajte neka neko bude fiiiiniiii i provjeri nam prije te kafice u cetvrtak kada imamo voz i bus u nedjelju(u jednom i drugom smjeru) i koliko kostaju karte.Onda mozemo raspravljati kako cemo ici.Ja sam ispocetka mislila da bih isla autom,ali mi ovo nekako dodje sladje i zanimljivije,pogotovo vozom
Mya,Dzeneta gdje ste?
I daaa,ja fakat nemam vremena da iscitavam sve one postove na temi vezanoj za dogovor oko regionalnog druzenja,pa me zanima je li neko upratio kako ce sve to izgledati?Hoce li biti klasicna kafa ili nesto vise?Treba li nesto uplatiti?Tamo sam procitala nesto kao "utale" za pice i hranu??? Nemojte da dodjemo nespremni
joj ovdje bas uvijek guzva,ne mozes stic posta napisat
voz nam ne odgovara,ja vec pitala-nedelja je pa malo rjedje idu-ima ujutro oko 7 cini mi se,i onda u pola 12,a to je bas kasno
treba sad vidit za bus
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 8.11.2010 21:23:56
mala86
meni je to prerano bas,jer vec se bojim kako cu L. ostavit cijeli dan,jer nekad napravi frku dok se spustim do trgovine,a ako bi isli oko 7,znaci moram u pola 7 izac,a treba gledat i na forumasicu rose,ona dolazi iz Vranduka
meni je oko 10 sasvim ok,a sad opet vidite
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 8.11.2010 21:45:48
niki83
ah evo i mene.. ni meni ne odgovara tako rano! definitivno! slazem se sa tobom mala oko 10h bi bilo ok.. a za kaficu sam ZA dakle vidimo se cetvrtak 19.00, tc
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 8.11.2010 22:15:46
mala86
IZVORNA PORUKA: niki83
IZVORNA PORUKA: Hannica
Šmrc,šmrc....
sta je bilo
i ona bi s nama
e pa povedi i Hannicu,malo ce ti biti nezgodno ali bit ce tamo jos djece iz Sarajeva
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 8.11.2010 22:39:33
MaminaBeba
I ja sam iz Zenice, voljela bih da vam se pridružim, ali u četvrtak nema ko da čuva moje zlato, tata nam je noćna smjena, a beban je još mali ( 3 mj.) i tek osunećen tako da ga ne bih mogla povesti. Moje zeničanke big hug za vas sve!
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 9.11.2010 10:05:14
Nedi
Vidim ja niko ništa moram uzeti stvar u svoje ruke...ccc.... Ovako: ja cu provjeriti red voznje i cijene za bus i za voz. Mislim da opcija auto nije u redu jer bi se razdvojile a meni je nekako slađe i ljepše što nas je više. Na kafici dogovaramo detalje.
Ako napravimo spisak zeničanki koje idu u SA ja nam mogu napraviti akreditacije sa nikovima. Ništa posebno-printano ime i umetnuto u onu plastikicu koja se zakači. Neka svako napiše šta želi da stavim i to danas da akreditacije mogu ponijeti na kafu.
Kako sam vidjela na onoj temi prostor smo dobili besplatno, piće se plaća svako sebi. Što se jela tiče tamo će biti neke grickalice pa preporučujem da se dobro doručkuje kod kuće prije polaska. A možemo i u Sarajevu (u nekom objektu) nešto gricnuti ali eto ne znam šta ostale ženice misle, ne bih ništa da namećem. A može i svako sebi ponijeti sendvič, sokić i sl.