Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 13.10.2010 11:05:04
mala86
IZVORNA PORUKA: malena27 RR
zasto ne bi isle na kaficu za kenana u Hard Rock-u? sutra u 6? mya i ja cemo biti s muzevima....a mozete se i vi pridruziti...
ja bi vrlo rado,ali ne znam kad se vracam,sutra sam s malim u Splitu,a moram i do Supetra otic
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 13.10.2010 13:20:08
mala86
IZVORNA PORUKA: mala86
IZVORNA PORUKA: malena27 RR
zasto ne bi isle na kaficu za kenana u Hard Rock-u? sutra u 6? mya i ja cemo biti s muzevima....a mozete se i vi pridruziti...
ja bi vrlo rado,ali ne znam kad se vracam,sutra sam s malim u Splitu,a moram i do Supetra otic
Ja sam cijeli dan u cetvrtku ,aa danas je srijeda,tako da sam sutra kuci,u petak idem
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 13.10.2010 20:25:58
Mya_81 RR
Cure, sutra će nas biti dosta tako da nije zaista bitno jeste li same ili s muževima, ali djecu znam da niko ne vodi (doduše, nije ni ambijent baš za njih, zbog pušenja i ostalog)...nadam se da se vidimo
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 15.10.2010 10:42:11
lejlašh
Hajd dogovarajte se za neki drugi dan, ja jučer nisam mogla, a poželila sam malo izaći. Kod mene je to sada ograničeno na 1-2h zbog malca, a moram pronaći i pravo vrijeme kad ga muž može čuvati.
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 15.10.2010 10:51:54
niki83
uh evo i mene slazem se lejla s tobom, ali hajde kazi kad tebi onda odgovara zbog muza..a mi cemo se valjda uklopiti..predobra je ona igraonica Coco Loco, mozemo povesti djecicu a i mi popiti kaficu
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 15.10.2010 10:54:51
Nedi
IZVORNA PORUKA: niki83
uh evo i mene slazem se lejla s tobom, ali hajde kazi kad tebi onda odgovara zbog muza..a mi cemo se valjda uklopiti..predobra je ona igraonica Coco Loco, mozemo povesti djecicu a i mi popiti kaficu
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 15.10.2010 18:39:53
Ivona
He he he...u CocoLoco jos niko nije na miru popio kafu s djecom ako nije poveo i pojacanje.Muz ne bi isao samnom na druzenje cura,a ja sa ovim tibom ne mogu vise niz tobogan Ja sam onda za nedjelju u Rafaelu ako cemo na taj nacin opet biti u prilici da pomognemo Kenanu
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 15.10.2010 20:07:10
niki83
dakle moj prijedlog otpada.. nista od igraonice.. never mind, meni bi odgovarala nedjelja prije podne, ako nesko jos bude za, neka napise pa cemo se dogovoriti, bez djece naravno..
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 16.10.2010 9:56:35
Ivona
Izgleda da ni ovaj put nema nista od dogovora I meni vise pase nedjelja poslijepodne,ali ja cu se pokusati uklopiti i u neki drugi termin...,samo recite kada i gdje...Gdje su ostale cure?
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 16.10.2010 10:11:47
mala86
ja sam bas za kaficu ali meni nekako nedelja nikako ne odgovara !mi idemo negdje ili nama neko dolazi... sutra nam kumovi dolaze
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 16.10.2010 10:13:48
mala86
IZVORNA PORUKA: Mya_81 RR
Eh, ovako stvari stoje
Termin: nedjelja, 19h, tržni centar
Ivona Lejla Mia
Hajmo, javljajte se!!!
joj