Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 9.11.2010 16:50:23
Ivona
E a da nam ne bude kasno oko 10h krenuti iz Zenice,obzirom da cemo tamo morati hvatati taxi,tramvaj ili nesto sl.??? Nemojte da zadnje ulazimo u Dom mladih,pa da svi u nas bulje Salim se,samo imajte na umu da ja ne mogu brzo hodati Kontam da bi mi radi vlastite komocije,bilo lakse ici svojim autom,ali sto rece Sanja i meni je sladje da sve zajedno idemo. Vjerujem da ni Rose ne bi bilo prerano ako bismo iz Zenice krenule oko 9h.
Sanja,meni nolim te,stavi nick Ivona-vidis kako sam bila kreativna kod uclanjivanja...hi hi hi
Ja sebi obavezno nosim sendvic,jer ne zelite imati gladnu trudnicu pored sebe ,a svakako cemo vjerovatno nesto i tamo pojesti,zavisi koliko se zadrzimo....
Mya,doci cu ja po tebe i Minju ako bude padala kisa u cetvrtak
Leeeeeejlaaaaa,mozes s nama bar u cetvrtak na kafu,ako ne mozes u nedjelju
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 9.11.2010 18:50:14
mala86
nedi svaka cast na preuzimanju stvari u svoje ruke
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 10.11.2010 7:48:32
rose 87
eh evo i mene meni nije problem zbog dolaska,autom sam tu za 15-20 min.,tako da ne brinete,oko 9 moze,7 mi je vec rano da krenemo jer jos dojim pa gledam da sto krace bude to razdvajanje ,beba ostaje kod moje mame to je vec rijeseno,a sve ostalo cemo dogovoriti na kafici eh nick Rose 87
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 11.11.2010 8:03:23
mala86
jel iko vodi djecu veceras
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 11.11.2010 8:21:14
maja78 RR
Zenicanke lijepe :)
obzirom da sam rekla da cu vas docekati, samo recite gdje, tj, ako idete busom ili vozom ja cu svakako na stanicu doci po vas (pjeske sam), a tamo ima tramvaj pa cemo do skenderije mene ne mozete fuliti, mala plava debela hehehehe doduse znaju me malena i nedi pratiti cu vas sta ste dogovorile
< Poruku je uredio Visnja RR -- 23.11.2010 12:11:55 >
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 11.11.2010 8:25:55
Nedi
majo
Danas idemo na kaficu tako da cemo ti sutra javiti detalje kad se dogovorimo.
Sto se tice djece ja necu povesti N jer cu na kaficu direktno sa posla, imam konferenciju u hotelu tako da cu samo preci u 19 na brzinsku kaficu i kuci.
Ima li jos neko za akreditaciju? Tu sam još nekih sat vremena
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 11.11.2010 9:02:56
mala86
IZVORNA PORUKA: rose 87
mala mozda ja povedem jer smo citav dan odvojeni tako da mi ga tesko ostaviti,hoces ti povesti L.
onda cu i ja vjerovatno Leona,jer mu je to vrijeme za spavanac(oko 8 je,ali tad vec pocne kenjkat)pa znam da bi mm izludio
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 11.11.2010 9:04:38
mala86
IZVORNA PORUKA: Mya_81 RR
IZVORNA PORUKA: mala86
jel iko vodi djecu veceras
Da, ide Minja sa mnom...moram se naoružati sa sokom, smokijem i stapićima
....ja u zadnje vrijeme i maxijem sa piletinom,oni mali batacici su mu omiljeni u zadnje vrijeme
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 11.11.2010 15:21:19
mala86
cure ko ide veceras na kaficu?sta nam je sa malenom(dzeneta)?
niki83 rose nedi mya ivona ja
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 11.11.2010 17:01:01
Ivona
Ja vodim svu svoju djecu Mia,doci cu ja po vas...Ova kisa stalno nesto rominja.Samo mi reci tacno gdje,ovdje ili sms-om.Hocu li doci ispred onog solitera ili?Jel tu negdje vasa zgradica?
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 11.11.2010 17:31:43
Ivona
IZVORNA PORUKA: maja78 RR
Zenicanke lijepe :)
obzirom da sam rekla da cu vas docekati, samo recite gdje, tj, ako idete busom ili vozom ja cu svakako na stanicu doci po vas (pjeske sam), a tamo ima tramvaj pa cemo do skenderije mene ne mozete fuliti, mala plava debela hehehehe doduse znaju me dzeni i nedi pratiti cu vas sta ste dogovorile
Svaka cast!To je duh dobrog domacina!Super!Hvalaaaa
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 12.11.2010 9:45:57
mala86
IZVORNA PORUKA: maja78 RR
drage moje jedva cekam da dodjete
obzirom da ranije dolazite imamo dva sata fore, zelite li da odemo do grada recimo bbi centra ili tako nesto?
centar sa trgovinama uvijek
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 12.11.2010 12:08:22
maja78 RR
stizete negdje oko 9:45, do grada i BBi nam treba jedno 20-30 minuta (zavisi od tramvaja), tamo satic prohodati i nazad do light-a e samo me interesuje da li Ivona to moze podnijeti, obzirom da je trudnica