Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 3.8.2010 10:21:00
mala86
u zadnje vrijeme smo se nalazile u kinu,pa sad ako netko ima drugi prijedlog?!
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 3.8.2010 13:19:41
koka i po
Da vas obavjestim da od moje kafice danas nema ništa , obraz mi je ko da su ga napumpali pumpom za gume a sinoć sam i do hitne svratila na jednu bocu protiv bolova
Nedi...nadam se da ću vas upoznati jednom drugom prilikom
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 3.8.2010 14:23:56
mala86
IZVORNA PORUKA: Nedi
Izgleda da nema nista od danasnje kafice...koko nema veze biti će još kafica...
e bas nitko nije puno zagrijan!ja dolazim ako neko obeca da ce 100 posto doci,jer prosli put samo ja i niki bile,nije da mi je krivo vec da ijedna od nas nije dosla-ona druga bi bila sama
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 3.8.2010 15:10:21
Nedi
IZVORNA PORUKA: mala86
Izgleda da nema nista od danasnje kafice...koko nema veze biti će još kafica...
e bas nitko nije puno zagrijan!ja dolazim ako neko obeca da ce 100 posto doci,jer prosli put samo ja i niki bile,nije da mi je krivo vec da ijedna od nas nije dosla-ona druga bi bila sama
mala izgleda samo ja i ti, ma nema veze dogovoriti ćemo se drugi put kad se ženice vrate sa odmora i kad nas bude više, jer ja ti nisam 100% pouzdana može nešto iskrsnuti a ne stignem ti javiti.
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 29.8.2010 18:11:51
Mya_81 RR
Pa, znaš da u igraoni ne paze na tako malu djecu...meni bi pasalo oko pola 7 negdje u gradu pa bi curu uvalila malo baki i dedi da se druže Bilo koji dan... Ali naravno, ako većini ne paše ne morate se ravnati po meni...
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 29.8.2010 18:21:07
Ivona
Selena je isla sa 14 mjeseci ,ali u onu gore igraonicu u shopping centru i ja bih uvijek sjedila tu, pila kafu i nadgledala je.Mislim da sada vise nema te opcije za kafu u blizini Meni apsolutno pase taj termin.Hocemo li npr. u u utorak u 18.30 u kinu?
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 1.9.2010 8:39:51
mala86
Helooooo pije li se kafica danas?
i mene zanima?
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 10.9.2010 12:13:06
mala86
hej cure hoce li biti kafice skoro
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 2.10.2010 15:50:11
mala86
IZVORNA PORUKA: Emina85
Zene moje, sta ja dogovora propustih kad se ne moze,ne moze se nadam se skorom vidjenju aBd ljubimo vas moj decko u rozom i ja
draga nisi nista propustila nismo bas dugi isle,a za svaku bi ti ja poslala sms
cure hocemo li je piti dok je jos koji topao dan?
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 13.10.2010 11:01:17
mala86
uh opet ja s kaficom
cure hocemo li koji dan,pa da se dogovorimo oko ovog regionalnog okupljanja rr-a