Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 26.9.2009 23:09:21
Lulu_
ja prijavljujem svoju kameru da se snjimate tako da mogu vidjeti o cemu se pricalo dok sam ja rintala.jeste beze majke mi pa hocu i ja bone,sto ste take hajte u 8 taman dok ja zavrsim poso vi cete narucit pice
I''''m Starting With The Man In,The Mirror,I''''m Asking Him To Change His Ways,And No Message Could Have Been Any Clearer,If You Wanna Make The World,A Better Place,Take A Look At Yourself, And,Then Make A Change
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 26.9.2009 23:17:08
batterfly
Trebala bi biti kafica u utorak u 19:00 u Shoping centru....
Ja ne smijem sad za sada potvrditi svoj dolazak, jer mi mm radi do 18:00.... Moze li se ikako taj dan pomjeriti...jer bi i meni odgovaralo vise kao i Lulu_ u 20:00, ali mi je onda to prekasno radi djece...Jedino da mamu ostavim sa njima, da ih ona uspava, pa da ja onda ne zurim....Ne znam...detalje cu znati sutra....
P.S.Ako nista, vi popijte tu u utorak, pa se opet vidimo za dan-dva, ko moze...
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 26.9.2009 23:20:55
Lulu_
IZVORNA PORUKA: batterfly
Lulu_ jel ti imas radnju u Shoping centru???
da... sto hocete me cekati tamo...
I''''m Starting With The Man In,The Mirror,I''''m Asking Him To Change His Ways,And No Message Could Have Been Any Clearer,If You Wanna Make The World,A Better Place,Take A Look At Yourself, And,Then Make A Change
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 26.9.2009 23:47:59
mu be da
hocemo i miiiiiii na kaffffffffuuuuu !!!!!
halo oooooooooooooo imali koga ???
svakako smo svaki dan u centru .bili malo jutros pa otisli kod nane i dede pa u povratku opet u centar .....ma super Davud se ishodao fino mu siroko....
ali mi smo malo stidni....pss a u kojoj kafanici obicno sjedite jel u prozemlju ili na spratu ???
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 27.9.2009 0:19:20
Lulu_
IZVORNA PORUKA: batterfly
ma joookkkk, nego sam ti neki dan virila u radnju, da vidim jesi li ti.. , htjela ti se javiti...(radnja MONTANA, ne??)
Ma Mik Mik, idemo drugi dan...u svakom slucaju...
jest...ali mene nema tu...