Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 5.9.2013 16:03:52
Mya_81 RR
I da, imam bicikl koji hocemo pokloniti, plavi, ua negdje 4,5 godina. I onaj plasticni bicikl, za manje, sto ima dio za guranje. Mogu usklikati pa staviti, ako koga zanima.
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 5.9.2013 16:57:05
ananas_ze
IZVORNA PORUKA: Mya_81 RR
I da, imam bicikl koji hocemo pokloniti, plavi, ua negdje 4,5 godina. I onaj plasticni bicikl, za manje, sto ima dio za guranje. Mogu usklikati pa staviti, ako koga zanima.
ako nema favorita, ja imam djecaka za to plavo,ako ima slobodno
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 5.9.2013 18:59:52
sretna_mama
IZVORNA PORUKA: Mya_81 RR
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 6.9.2013 10:16:45
mala86
hocemo sutra kroz jutro?
subota....setnjica....kafica
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 7.9.2013 8:35:38
mala86
IZVORNA PORUKA: Hannica
Aki je sutra subota onda bi ja mogla sutra,a vrijeme standardno,moze i ranije,oko 5,6.
sad ces reci da te izbjegavam al meni je subota 5,6 kasno jer to je jedini dan kad muz dodje nesto ranije s posla jos pogotovo ove sedmice kad je utakmica bila
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 7.9.2013 8:39:15
niki83
Hajmo mi na kafu oko pola 11 danas! Mala ti si upravu, setnja i kafica! Henna i ti si upravu, nedjelja je za prozore osim ako nema zainteresovanih za ovu kafu..
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 7.9.2013 8:42:04
mala86
IZVORNA PORUKA: niki83
Hajmo mi na kafu oko pola 11 danas! Mala ti si upravu, setnja i kafica! Henna i ti si upravu, nedjelja je za prozore osim ako nema zainteresovanih za ovu kafu..
moze :-) hocemo napravit krug do grada,pa cemo lagano Odmut i kuci? nek se djeca izmore
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 7.9.2013 8:49:13
mala86
Mislis da se i ja izmorim Hajde moze..nadjemo na istom mjestu kao prosli put, u pola 11?
moze vidimo se u pola 11
ako neko zeli nek nam se priduzi
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 7.9.2013 14:23:46
niki83
A joj Mala i ja smo te bas spominjale, hajde kazi kad mozes sljedece sedmice da pijemo kafu, necemo voditi djecicu, bas onako da odahnemo Ili kad budes znala javi taj dan i skontat cemo se
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 7.9.2013 14:36:10
mala86
A joj Mala i ja smo te bas spominjale, hajde kazi kad mozes sljedece sedmice da pijemo kafu, necemo voditi djecicu, bas onako da odahnemo Ili kad budes znala javi taj dan i skontat cemo se
mah sta se ti zalis N.se ziva nije osjetila sjela igrala se,pitala nas kakvu cemo kafu,donjela nam sladoled milka a moj indijanac jos se udruzio sa nekim djecacima ma 1001 krug je napravio oko nas