Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 18.7.2013 1:38:07
Neca xxx
IZVORNA PORUKA: henna ze
Neco..dušo draga..meni danas iskrsnuo neki put..idem ujutro u 5 sati..vrćam se isti dan..ma polomicu se..ja moram da vozim..
tako da od sutra nema nista..posalji mi broj moba u pp..pa te zovem cim uzmognem
Ma nema problema. Šaljem ti pp.
Hajde mi samo potvrdite da ipak ima kandidata za kaficu. Koliko se sjećam,sigurno dolaze sretna mama i hatepsut. Nemojte me sutra ostaviti da sama stojim ispred TC sa karanfilom u ruci.
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 18.7.2013 18:48:26
hatepsut
IZVORNA PORUKA: Neca xxx
IZVORNA PORUKA: henna ze
Neco..dušo draga..meni danas iskrsnuo neki put..idem ujutro u 5 sati..vrćam se isti dan..ma polomicu se..ja moram da vozim..
tako da od sutra nema nista..posalji mi broj moba u pp..pa te zovem cim uzmognem
Ma nema problema. Šaljem ti pp.
Hajde mi samo potvrdite da ipak ima kandidata za kaficu. Koliko se sjećam,sigurno dolaze sretna mama i hatepsut. Nemojte me sutra ostaviti da sama stojim ispred TC sa karanfilom u ruci.
Ja imam mamu na iftaru,dosla mi s posla ,nisam svracala na ovu temu nadam se da neces biti sama,mozemo s djecicom i preko dana kad nije puno vruce.
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 19.7.2013 2:15:53
Hannica
Bas mi je zao Neco, kod nas te kafe nikad nisu sigurne 100%, ili budu otkazane u zadnji tren, ilivse pojave dvije zene umjesto 10. Bas mi je zao sto si cekala, nikakvi mo smo domacini.
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 20.7.2013 0:49:25
Neca xxx
Ma ne zamjerim vam puno. Znam kako to ide. A dosta vas je reklo da nećete moći doći. Znam da je Ramazan pa je zato i timing bio malo nezgodan. Samo mi je žao što nismo imali priliku da se upoznamo.
Hannice, ja vas ne smatram domaćinima. I ja sam tu poprilično domaća. Nadam se da se vidimo uskoro.
xxx
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 21.8.2013 12:52:56
mala86
uh i ja bi s vama popila kafu
ajd dogovorite se pa da vidim mogu li se ubacit
dosla bi sa Leonom vjerovatno jer dovoljno svekra maltretiram sa cuvanjem ove sedmice
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 21.8.2013 16:25:44
mala86
IZVORNA PORUKA: niki83
Meni stvarno odgovara veceras, ne salim se 19h, u TC. Povela bih i ja dijete, a mala86, mozemo zajedno, i auto imam
evo sad pisem hanici ja cekam kumovog brata i tatu da stignu iz Rovinja da im kljuc od stana dam trebali su oko 4 ali ih jos nema a ja nemam broja kum otiso u Gradisku pa tetku,pa ih ne moze on sacekati
jedino da pricekate pa ako dodju do pola 6 da vam sms posaljem
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 21.8.2013 23:06:14
ananas_ze
IZVORNA PORUKA: niki83
IZVORNA PORUKA: Hannica
Kad ce kafa?
Hajmo' odmah veceras
dajte ba zene kafa se pije cetvrtkom
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 27.8.2013 20:03:57
m.i.n.a.
Vece... Pitanje nema veze sa kafom al da upitam...djecaka trebam odvest na pregled,mislila sam kod dr.karmen u primu...nalaze bih povadila u medikomu..jedne prilike na pregledu kod dr.karmen u dispanzeru sama mi je rekla da su validniji nalazi u medikomu nego u primi.... Ima li neki drugi jos dr.privatno da radi a da je isprobano dobar.. Decak na vratu ima kao lopticu,koja se vidi samo kada okrene glavu na jednustranu...kontam da je neka zlijezda ali moram na pregled ici...bas sam zabrinuta...
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 28.8.2013 11:11:12
Hannica
Ja djecu nisam nigdje privatno vodila osimu primu, a ni tamo vise nemam namjeru, udjes, za 5-6 minuta te ogule za stoju i hajd papa, osim sto su , mozda, malo ljubaznije nego u dispanzeru nikavu bolju uslugu nisam dobila. Njihovi nalazi mi sene svidjaju na pr. Nalaz urino kulture urade za par sati, bilo kad u toju dana, a svi znamo da se UK radi tri dana sa prvim jutarnjim urinom. Znaci nije bitno sta i kako, bitno je samo sto vise para da uzmu, jos kad mi na racun uracunaju labaratorijski mTerijal hoce mi nesto biti.
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 28.8.2013 11:22:18
niki83
Ja sam svojoj N vadila jednom nalaze u Medicomu i s tim nalazima isla u dispanzer, niko mi nista nije rekao. A slazem s Hannicom kad je Prima u pitanju.
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 28.8.2013 11:25:45
sretna_mama
I ja sam Edvinu vadila nalaze u Medicomu.. drugačije su ref.vrijednosti, mislim, za odrasle su, ali svaki pedijatar zna taj nalaz očitati.. Tako da ipak, više sam za Medicom..