Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 12.9.2013 20:27:39
mala86
IZVORNA PORUKA: niki83
Hajde prijavljujte se, TC, petak 19h:
niki83
mala86
niki bez djece jel tako?
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 13.9.2013 13:03:54
niki83
IZVORNA PORUKA: henna ze
ja sam slobodna mogla bih...
curi mi nos već tri sedmice...i grlo mi je opečeno...
ne vjerujem da je prelazno..jer nije prešlo Heni..niti ikome ovdje na poslu...
sad sama ne znam šta bih... hajd izjasnite se...jest pomalo glupo pitanje..ali eto
Ne zezaj, nego idemo fino na kafu! Pa nismo se vidjele sto godina, a gdje god krenemo virusi kruze, pa sta!? Samo ja ne znam kako cu, ni tacno kad..Moram i na kontrolu poslije podne, i dijete negdje smjestiti, pa uglavnom u 19h se vidimo na kafi.
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 13.9.2013 15:07:48
mala86
nedi jel dolazis,jel mozes uopste?
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 13.9.2013 15:20:36
mala86
poslala sam hanici sms valjda ce se uspjet organizovat
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 13.9.2013 15:33:54
Nedi
Ako nebude kise mozda i ja doletim. Planiram pjeske, taman imam neku obavezu poslije pa me djecaci mogu pokupiti. Znaci TC 19.00 ili onaj kafic gore kod igraonice
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 13.9.2013 16:13:50
mala86
IZVORNA PORUKA: Nedi
Ako nebude kise mozda i ja doletim. Planiram pjeske, taman imam neku obavezu poslije pa me djecaci mogu pokupiti. Znaci TC 19.00 ili onaj kafic gore kod igraonice
bas mi je drago da cete nam se i vas dvoje priduziti
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 31.10.2013 11:23:15
ananas_ze
IZVORNA PORUKA: Ninushka
Hajmo na kafu!?
hajmo