Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 2.11.2013 17:49:24
ananas_ze
IZVORNA PORUKA: Hannica
Hoce li neko autom doci,ne znam kako cu se vratiti,za moje selo su autobuske linije jaaako rijetke.
imal ijedna linija da ti odgovara, pa da se uskladimo oko termina i mene prijevoz zeza, tako da nista ne obecavam, a drago mi je da je cetvrtak
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 2.11.2013 18:19:15
Hannica
IZVORNA PORUKA: ananas_ze
Hoce li neko autom doci,ne znam kako cu se vratiti,za moje selo su autobuske linije jaaako rijetke.
imal ijedna linija da ti odgovara, pa da se uskladimo oko termina i mene prijevoz zeza, tako da nista ne obecavam, a drago mi je da je cetvrtak
Nemam pojma,iskreno nikad se nisam vozila ovim gradskim atobusima,uvijek idem ili s mm,ili taxijem ili sam pjesak. Ma hajd,valjda cu se vratiti nekako,bitno je da dodjem.
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 2.11.2013 18:23:06
ananas_ze
IZVORNA PORUKA: ananas_ze
Nemam pojma,iskreno nikad se nisam vozila ovim gradskim atobusima,uvijek idem ili s mm,ili taxijem ili sam pjesak. Ma hajd,valjda cu se vratiti nekako,bitno je da dodjem.
a u koliko je sati ?
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 3.11.2013 9:45:52
mala86
znaci cetvrtak super
bas se radujem nadam se da ce nam se jos teta pridruzit
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 3.11.2013 19:07:19
Hannica
Znaci,cetvrtak 19 h,TC. Hanica Henica Niki Mala 86 Mya 81 Hatepsut Palacinka Nedi Ninuska Da naa popisem,lakse ce biti krizati kad se krenemo predomisljati.
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 3.11.2013 22:19:32
sretna_mama
Jesam, ali ujutru idem u Sa.. Zeznuo nas majstor kod kojeg smo bocu plinsku mijenjali, nije uspio uslikati za atest.. Tako da ujutru mm ode po auto, a smrdo i ja s didom u Sa.. Imam u 12 UZV kod gin., pih..
Valjda uspijem upasti na neku vikend kafu ka bdem dolazila..