Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 28.8.2013 11:58:51
m.i.n.a.
Hvala vam.....evo spremam se da odem do medikoma podignut nalaze pa cu vidjeti uganjat dr.karmen. Dispanzeru ako bude moglo bez kartona a da se plati pregled..ona vise ne radi u primi,jutros sam zvala i rece mi teta koja je skoro pa spavala..taman da spustim slusalicu na kraju razgovora cujem ona govori halo,halooo..imate i dr.bakira kod nas..valjda snena pa zaboravila mi reci za njega uz dr.ljilju...
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 28.8.2013 12:44:26
Hannica
IZVORNA PORUKA: sretna_mama
I ja sam Edvinu vadila nalaze u Medicomu.. drugačije su ref.vrijednosti, mislim, za odrasle su, ali svaki pedijatar zna taj nalaz očitati.. Tako da ipak, više sam za Medicom..
A Prima samo kod sunećenja, niš drugo..
Boga mi ha nu sa sunecenjem nisam zadovoljna. Mog Afana je Kukolj bas ruzno odradio.,da mi nije zao djeteta sad bih ga ponovo odvela dr.doktoru da to odradi kako treba.
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 28.8.2013 13:27:05
m.i.n.a.
Ako nekom bude trebala info....dr,karmen radi u savjetovalistu,znaci sa zdravom djecom.... Oticu ujutro pa cekat red.... Hateeeeee,kako si ti..kako je sa dvoje...daj reci da isto ko sa jednim pa da se odlucim :-p
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 28.8.2013 13:36:46
Hannica
IZVORNA PORUKA: m.i.n.a.
Ako nekom bude trebala info....dr,karmen radi u savjetovalistu,znaci sa zdravom djecom.... Oticu ujutro pa cekat red.... Hateeeeee,kako si ti..kako je sa dvoje...daj reci da isto ko sa jednim pa da se odlucim :-p
Hoces da ti ja kazem kako je sa troje. Kod Hate he dibro sto ako zatreba veliki momak moze cuvati malog.
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 28.8.2013 13:42:34
m.i.n.a.
Hahahahahahhah....nije sala troje..cini mi se da bih lakse odlucila se na trece nego na drugo.....jutros me onaj ciko sto prodaje cvijece nasmijao,nabraja ono svoje..pa veli da se udas,reko odradjeno..i djete dobijes,odradjeno..onda blizance....dobio je pogled :-D
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 28.8.2013 14:20:15
Hannica
Ja se nisam odlucila ni za drugu ni za trece,sami se prikacili. Ma dobro je,covjek se nekih stvari mora odreci,mali vise se posvetiti djeci i to je to. Samo nek su nam zdravi.
Nego kad ce kafa kad smo vec na ovoj temi.
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 29.8.2013 21:08:39
mala86
IZVORNA PORUKA: Hannica
Vidimo se onda u Strumpfoviji. Radujem se kao i djeca.
valjda cemo se srest dole pa makar letecu kafu popijemo
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 29.8.2013 21:15:14
hatepsut
IZVORNA PORUKA: m.i.n.a.
S dvoje ko i s jednim,malo dok se naviknes ponovo na pelene al hajd.ja bi rado i trece,vjeruj mi.samo eok se T. malo smirir
i mi cemo sutra pred tc,mozda se i vidimo!
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 30.8.2013 10:01:51
henna ze
IZVORNA PORUKA: koka i po
kantonko de mi malo pojasni ovaj dogadjaj.
ma konzum ima veliku akciju štrumpfomanija...sve je u znaku štrumpfova.. pa imaju neko selo..gljive..stolice..štrumpfovi ..šminkanje djece..crtanje..zabava za dječicu..besplatno je to... tako obilaze gradove pa su danas u zenici..a kažu i sutra
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 4.9.2013 22:35:24
ananas_ze
ja mislila Niki za kafu,kad ono nije...