Emmy -> RE: MLADEŽI (22.5.2013 9:04:57)
|
IZVORNA PORUKA: gvendolina ja se sama sa sobom dopisujem na ovoj temi [sm=jezicek.gif]ali nebitno isla sam Jope na plasticnu Aperaciju,pa da napisem iskustvo moze nekome koristiti[sm=smiley1.gif] uradila sam pregled mladeza u sklopu ove akcije sto mi je u mnogome olaksalo i pojednostavilo citavu proceduru. na osnovu tog nalaza dobila sam uputnicu za plasticnu hirurg. i termin za operaciju su mi zakazali odma sutradan. sve je super proslo. radio mi je dr. Agincic i imam samo rijeci hvale za njega i cjelokupno osoblje. profesionalnost i ljubaznost a bez i jedne markice placene. u pon vadim konce aBd i cekam patoloski nalaz ,nadam se da ce i to biti ok aBd[sm=smiley1.gif] Hej gvendi, drago mi je da je sve prošlo OK i nadam se da će nalazi biti dobri. I meni je ova akcije hvale vrijedna[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]. Ja sam išla ne pregled, imala sam dva koja su me brinula, ispostavilo se da je riječ o hemangiomima, a ne mladežima, i odmah su mi ih otklonili laserom, ja sve završila na puzi za ručak[sm=smiley36.gif]. Nisam vjerovala, šefu sam rekla da sam super radnik, jer sa operacionog stola se vraćam na posao[sm=smiley36.gif]. Sad mi je i estetski sve to fino, taj jedan (bio je doslovno ljubičast) na obrazu je izgledao kao velika bubuljica. Sad opet izgleda super, sve zaraslo, ma extra[sm=smiley1.gif]. Drugi je bio u kosi i njega su uklonili.
|
|
|
|