|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  21 22 [23] 24 25   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Mali problemčić sa tetom čuvalicom!
2.7.2010 22:54:12   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Mya_81

Izdrži, Enisa.....još samo dva mjeseca....proletit će to sad pa sad user posted image user posted image

Ma znaš šta, prije mjesec radili generalno kuću, crkla sam drugarice, pored posla, djece, svih obaveza..... ćilimi su mi već user posted image , kuhinja ulijepljena masnim tragovima prstiju user posted image , suđe ispreturano..... meni sve to ravno na srce! Znate da sam ja opterećena higijenom user posted image user posted image
Al nema veze, puknem ja opet generalku samo da prođu ova 2 mj. user posted image

(odgovor članu Mya_81 RR)
  Neposredna veza do poruke: 551
2.7.2010 23:04:21   
Mya_81 RR
E, naletila si ti na neku opasnu primitivnu i nekulturnu seljanku...ali izduraj još ovo malo, jer ako situacija nije alarmantna nećeš sigurno tražiti nekog novog tako da još saaaaaaaaaaaaaamo 2 mjeseca i onda pa-pa user posted image A onda nakon toga generalka i uživancija u miru i čistoći user posted image

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 552
2.7.2010 23:07:46   
Hanady RR
IZVORNA PORUKA: enisa_sara

IZVORNA PORUKA: Mya_81

Izdrži, Enisa.....još samo dva mjeseca....proletit će to sad pa sad user posted image user posted image

Ma znaš šta, prije mjesec radili generalno kuću, crkla sam drugarice, pored posla, djece, svih obaveza..... ćilimi su mi već user posted image , kuhinja ulijepljena masnim tragovima prstiju user posted image , suđe ispreturano..... meni sve to ravno na srce! Znate da sam ja opterećena higijenom user posted image user posted image
Al nema veze, puknem ja opet generalku samo da prođu ova 2 mj. user posted image

za plavo pucam šamar...
a za crveno pucam iz kalašnjikova...

kako sam još na slobodi očito je za ovo ozbiljno sam shavćena...

Elem eni i ja sam opterećena higijenom, al opet kontam ženo avakve stavri svaka žena pazi...šta je to kod tebe u kući draga Enisa.user posted image

samo 2 mjeseca još samo 2...sretnouser posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 553
2.7.2010 23:10:57   
taurus
joj draga enisa tačno čovjek ne zna bi li se smijao ili plakao na tu tvju ženu
ali hajd probaj ova dva mjeseca ne gledati kuću da bi svoje živce sačuvala, jer važniji su ti tvoji živci od kuće. Trebaju ti živci i strpljennje za djecu a ne za takvu ženu i kuću.

(odgovor članu Hanady RR)
Neposredna veza do poruke: 554
2.7.2010 23:14:12   
Apotekarka
A moja Enisa ja bas kontam neki dan mora da se Enisina teta popravbila cim se Enisa ne zali kad ono opet sranje,a majku mu vise da je se hoces rjesiti eto da moja teta new cuva dijete moje ja bi ti je prodala zena uredna,preuredna rođena za tebeuser posted image user posted image

Nase malo zlato Antonio stiglo je 30.06.2009
Nasa mala princeza Ana stigla 14.04.2013

(odgovor članu taurus)
Neposredna veza do poruke: 555
2.7.2010 23:18:13   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Hanady RR

za plavo pucam šamar...
a za crveno pucam iz kalašnjikova...

kako sam još na slobodi očito je za ovo ozbiljno sam shavćena...

user posted image user posted image  user posted image
Ama neću dalje da nabrajam a ima toga vjerujte moooooooore!!

taurus, pokušavam, stavrno pokušavam.....
Apotekarka, vjeruj da me više sramota pojaviti se na ovoj temi.

Neposredna veza do poruke: 556
2.7.2010 23:19:21   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Hanady RR

[al opet kontam ženo avakve stavri svaka žena pazi...šta je to kod tebe u kući draga Enisa.user posted image

Ej, a da je vidiš, sređena, našminkana, uredno izgleda...... ma ne bi ni u ludilu pomislila da je toliki peksin!!!

Neposredna veza do poruke: 557
3.7.2010 11:48:54   
Puslica
Drugarice moja ENISA ,samo da ti dam podrsku ,ja sam imala iskustvo sa zenama dok mi je mama bila bolesna i dzaba tudza ruka svraba necese,trpi jebo i sudze i sve ali da je mom Bendzaminu makar kako treba ,joj da neradim ja bi ga cuvala user posted image i svu tu vasu djecicu ,kocka secera uzas da se zagrcne sad pa sad ,a smoki i cokolada ok ja svojima dajem ,naravno ne umjesto obroka nego poslije ....
ma nezna sta da ti kazem evo moje idu u jaslice i opet bolesne temp 38,5 vec drugi put u mjesec dana ...cccccccc...al eto opet sam zadovoljna .LJUBIM TE stipu kucu nego djeci kad ona nije tu pojacaj ishranu mislim na kavlitet i ako Bd u sept . lijepe jaslice

DJECA SU NAJLJEPŠI POKLON ,VOLIM VAS CURICE MOJE!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 558
3.7.2010 13:51:05   
Anoniman
Draga V ma ja njemu kuham i sve ostavljam, nemam šta pojačavati nego me nervira što mu pored sve, koliko se trudim, zdrave ishrane, daje nepotrebne prčkalice! Nemam ja ništa protiv čokolade, jogobele, smokija.... ali u granicama! Nikako mi nije ok da mu daje svaki dan smoki, nikako!! Ja ga volim i imamo ga u kući i onda sam prestala da ga kupujem ali pametnica ode 2 sprata iznad, u kuću roditelja mm, gdje živi i nana mm-a (s kojom se BTW druži - a i ona ista kao teta) i uzme smoki user posted image user posted image user posted image user posted image , monte - posluži se i ja piuser posted image m na te stvari! Ok, sve ali u granicama a voće iz tuđih bašta, još neoprano -ne mogu da tolerišem nikako i da dumam šta mi je dijete pojelo (prljavo, crv, koštica..... user posted image ). Pa što se ja lomim, kuham do neka doba supice, kompote, sutlije, ćorbice..... mene ona pravi totalnom budalom!! Pa moja sveki nikada nije dala nešto djeci a da me nije pitala, nikada! S će ubrzo imati 8 god. i sada kad ode spavati kod njih pita je li večerala i šta da joj da da jede.... Ovu vrstu do sada nisam srela! user posted image

(odgovor članu Puslica)
  Neposredna veza do poruke: 559
4.7.2010 0:15:35   
mama2009
mozda ce zvucati da pretjerujemo, ali zelim cuti vase misljenje...

nikako da nadjem tetu po "mojoj" mjeri.....imamo neku vec je pocela dolaziti, ali...sve sto kazem ona potvrdi, prihvata bla bla (kad da nema svoj stav)

mm je odlucio postaviti kamere u kuci, meni je to malo previse, al on kaze da je teta stranac i da nasa princeza ima samo 6 mjeseci, sta vi kazete na ovo

Princeza dosla 05.02.2010

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 560
4.7.2010 10:56:48   
škorpija
slažem se sa tvojim mužem apsolutno, svaka čast svakom, ali beba je mala i ne zna ništa reći, a teško ćeš na tako maloj bebi primjetiti da nešto nije u redu. nadam se da je teta ok, ali opet neka kamere potvrde

Ajdin 22.4.2009. - čojkić :-))))

Alina 20. 2. 2016 - maća :)

(odgovor članu mama2009)
Neposredna veza do poruke: 561
4.7.2010 11:02:49   
Mya_81 RR
Možda zvuči žalosno što smo se doveli u situaciju da se i kamere doma moraju postavljati, ali tako je kako je. Sve za sigurnost, čisto da se ta teta provjeri, jer beba je stvarno previše mala. 

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 562
4.7.2010 11:11:16   
Srculence
Slažem se sa tm i stvarno bebica je još mala a Boga mi i da nije kad već imaš tu mogućnos zašto da ne?
Ipak u stan puštaš potpunog stranca.

Blaženstvo se nalazi u ukusu, a ne u stvarima, i čovjek je sretan kad dobije ono što voli, a ne kad dobije ono što drugi smatraju da treba voljeti.

(odgovor članu Mya_81 RR)
Neposredna veza do poruke: 563
4.7.2010 12:03:10   
mama2009
hvala vam, meni je malo "sick" zvucala ta ideja, zato sam htjela cuti vase misljenje da ne bi pretjerali

Princeza dosla 05.02.2010

(odgovor članu Srculence)
Neposredna veza do poruke: 564
4.7.2010 12:12:22   
acudesa
mama2009...nisam u toku problema, ali ti želim puno sreće da nađeš finu tetu

...iskrica u oku, toplina u dodiru, sunce u osmijehu..čine da se osjećam sretnom, dušo mamina:)
Odjednom je sve dobilo boje...

(odgovor članu mama2009)
Neposredna veza do poruke: 565
4.7.2010 12:20:51   
niki83
mama2009 ja se takodjer slazem sa tm, nisu kamere na odmet user posted image
i ne brini se, vidis ima nas jos koji smo "sick" po tom pitanju user posted image

N&N

(odgovor članu acudesa)
Neposredna veza do poruke: 566
4.7.2010 17:31:09   
Anoniman

Moja biserka bere po komšiluku ribizle i višnje i daje user posted image  2x sam je upozorila, ako saznam da je opet davala namlatit ću je majke mi user posted image
Pa koji je to primitivizam, bezobrazluk šta li već user posted image user posted image  Lijepo kažem: "nemoj brati po tuđim baštama, ja to ne dozvoljavam, ne volim to i gotovo!" kaže dobro..... Ja skidam dijete iz bodija ispale 2 ribizle user posted image user posted image  Opet kažem neeeeeeeemoj to raditi, kaže ona: dobro! Danas mi S slučajno kaže da je vidjela kako mu bere i daje višnje (iz tuđe bašte), naravno, povrh svega neoprane. monte, jogobela, smoki user posted image user posted image  ....... user posted image user posted image  Jutros mu, na moje oči daje kocku šećera (pred sami doručak)! Kako da ostanem mirna još 2 mjeseca......

Izvini Enisa,vjerujem da tebi nije do smjeha,ali jedva dođoh sebi kad sam ovo pročitala....user posted image
Izdrži do sept

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 567
4.7.2010 23:23:32   
Anoniman
A ništa draga, smij se, šta ćeš i ja bi vjerovatno da čitam tuđi post user posted image  Lujka pa gotovo! Sutra ću joj OPET skrenuti pažnju..... šta mi preostaje....

mama2009 samo ti postavi kam., super kad već imaš! Ja sam diktafon postavljala. Opreza nikad na odmet a posebno na samom početku. Šta znaš ko je kakav! Sretno!

< Poruku je uredio enisa_sara -- 4.7.2010 23:25:33 >

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 568
4.7.2010 23:33:48   
Srculence
Draga Enisa baš ti nije lakouser posted image ..Ja bih što se tiče tih montea smokija do daljnjeg sve iz kuće izbacila ili sakrila.Izdrži do septembra...

Blaženstvo se nalazi u ukusu, a ne u stvarima, i čovjek je sretan kad dobije ono što voli, a ne kad dobije ono što drugi smatraju da treba voljeti.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 569
4.7.2010 23:37:59   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Srculence

Draga Enisa baš ti nije lakouser posted image ..Ja bih što se tiče tih montea smokija do daljnjeg sve iz kuće izbacila ili sakrila.Izdrži do septembra...

Uradila sam i to! Ali ona ode u stan roditelja mm-a, gdje živi i nana mm-a, s kojim se havera pa se g-đa posluži iz njihovog frižidera user posted image user posted image   a ova je sigurno podržava u tome jer je ona za onu: samo neka jede, samo neka jede - da nije dijete gladno! user posted image

< Poruku je uredio enisa_sara -- 4.7.2010 23:39:23 >

(odgovor članu Srculence)
  Neposredna veza do poruke: 570
5.7.2010 8:50:46   
Nedi
IZVORNA PORUKA: mama2009

mm je odlucio postaviti kamere u kuci, meni je to malo previse, al on kaze da je teta stranac i da nasa princeza ima samo 6 mjeseci, sta vi kazete na ovo

Da nema čuda moderne tehnologije nikada ne bih znala koliko je moja teta dobra....samo naprijed ideja je odlicna i nema nista neobiccno sto zelis kontrolisati  situaciju

(odgovor članu mama2009)
Neposredna veza do poruke: 571
5.7.2010 9:25:12   
acudesa

IZVORNA PORUKA: mama2009

sad sam pročitala o čemu se radi, to je super ideja, bolje nego da razmišljaš je li sve ok, sve dok ti dijete ne bude samo znalo reći šta se dešava-opreza nikad dosta.

...iskrica u oku, toplina u dodiru, sunce u osmijehu..čine da se osjećam sretnom, dušo mamina:)
Odjednom je sve dobilo boje...

(odgovor članu Nedi)
Neposredna veza do poruke: 572
5.7.2010 11:28:42   
Anoniman
Bio "monolog" jutros!
Kaže: šta ću kad mi nana kaže user posted image user posted image user posted image user posted image  user posted image
Kažem ja na to: a šta misliš da idući mjesec tražiš nani platu a? Ona user posted image user posted image  Rekla sam joj da je ovo zadnji put da dobija upozorenje, da stvarno nemam više živaca pa kako želi. Kaže: ok, neće se više ponoviti! Kažem, to mi već 10-ti put govoriš, hajde da vidimo.....

(odgovor članu acudesa)
  Neposredna veza do poruke: 573
5.7.2010 11:38:50   
pocahontas

Bio "monolog" jutros!
Kaže: šta ću kad mi nana kaže user posted image user posted image user posted image user posted image  user posted image
Kažem ja na to: a šta misliš da idući mjesec tražiš nani platu a? Ona user posted image user posted image  Rekla sam joj da je ovo zadnji put da dobija upozorenje, da stvarno nemam više živaca pa kako želi. Kaže: ok, neće se više ponoviti! Kažem, to mi već 10-ti put govoriš, hajde da vidimo.....

draga, bas nezavidna situacija...ja samo znam da bi ja nju s noge na nogu poslije prvog gafa, ali eto, ti se susdrzavas jer B. navikao na nju..ne znam, pametna si, ti najbolje znas....ja bih Boga mi trazila drugu, i trazila, i trazil ,i trazila dok ne nadjem...mislim opet da ima dobrih zenica koje cekaju na posao kod tebe user posted image

Bilježim se sa štovanjem

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 574
5.7.2010 11:39:21   
hanabanana
Enisa_sara....ja ovakvu ženu ne bih smjela ostaviti sa dijetetom.
Ona je ljuta, nema za to razloga, ali je sigurno ljuta jer si je opet kritikovala.
I ljuta je ostala s tvojim dijetetom.
Ne znam šta da ti kažem.
Dijete je maleno, ne zna reći šta se dešava i nedešava.

Ja sam ti već dosta puta rekla.
Utopila bih je kod onog pirea i sarme. user posted image
Znam da ti nije smiješno, ali fakat je tako.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 575
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  21 22 [23] 24 25   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  21 22 [23] 24 25   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Da li su vam menstruacije bolne?
пеперутка16

U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *