Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Nosiljke za djecu: marama, Mei Tai, sling 12.2.2010 14:16:07
muby
Nosiljke su za setnju super. Al ja sam se znala pravo zeznuti sa tim slobodne mi ruke. Odem do pijace i onda kupim kilu ovog, kilu onog. Jedva donesem kuci. A sto se samo setnje tice znala sam provesti po tri sata bez ikakvih problema.
RE: Nosiljke za djecu: marama, Mei Tai, sling 15.2.2010 11:45:00
Nellica
Juče smo u marami šetali sat i pol, da bi na kraju moj suprug (koji je inače bio veoma skeptičan kada sam kupila maramu) , izrazio želju da u narednu šetnju on nosi bebu u marami heheehheh zamislite .
RE: Nosiljke za djecu: marama, Mei Tai, sling 15.2.2010 12:24:29
teacher75
mi nismo ovih dana nikako setale. ima jos dosta leda na ulicama pa me je strah da se ne okliznem i padnem- a i ima puno magle i smoga pa ne znam koliko je uopce zdravo izlazit po ovakvom vremenu
RE: Nosiljke za djecu: marama, Mei Tai, sling 15.2.2010 13:17:53
muby
Nikita MT se ne preporucuje ni prerano. Najbolje od nekih 5,5 - 6 mjeseci. Mada sam ja svoju bebu pocela nosati u MT nekih 4 mjeseca (malo vise) jer super je drzao glavicu i meni je bilo puno udobnije nego sa slingom. I naravno nosala sam ga ponekad, mozda jednom sedmicno.
RE: Nosiljke za djecu: marama, Mei Tai, sling 15.2.2010 15:31:54
mamina cura
Amerikanci koriste mt nosiljku od rodjenja . Nogice idu jedna do druge savijene ispod guze a ledjni remen se naprijed kriza i podupire bebinu kicmu. Ali pored slinga i marame ja licno se ne bih zezala sa svojom bebom, barem prije 5,5mj.
RE: Nosiljke za djecu: marama, Mei Tai, sling 16.2.2010 20:05:12
martajay
IZVORNA PORUKA: teacher75
IZVORNA PORUKA: Noor
Mamina cura, kad ces nas obradovati novim materijalima i dezenima? Ja bih jedan super ljetni sling jarkih boja!
draga, zar ti nije tesko nositi u slingu? meni vec postaje potesko. kontam za mjesec-dva uzeti mei tai, kazu da je puno lakse
jeste provereno je lakse... moja beba ima 10ak kilograma i bez probelma ga nosim po sat vremena, nekad dva sata, a nekad i vise... zavisi koliko sam odmorna
< Poruku je uredio martajay -- 16.2.2010 20:09:29 >