malena27 RR -> RE: Inzulinska rezistencija i siofor tablete (17.1.2011 15:38:19)
|
prenos postova: IZVORNA PORUKA: placljiva Imala sam 74 kg,sada imam 71 kg.Visoka sam 170cm,imam PCOS,i pijem siofor,da bi uspostavila ovulacije i eventualno ako Bog da da ostanem trudna... IZVORNA PORUKA: b979 Placljiva, da li uz siofor pijes i klomifen? I ja imam PCOS, pila sam siofor u kombinaciji sa klomifenom i dabrostonom (iako sam imala uredan nalaz inzulina) i uspjela sam uz tu terapiju zatrudniti. IZVORNA PORUKA: placljiva b979, od sledećeg meseca ću biti na klomifenu uz siofor.Sada pijem samo siofor.Postepeno moja dr dodaje lekove. IZVORNA PORUKA: skopska zdravo cure, i ja imam pcos a moj muz terathozoospermia. radila sam dve inseminacija ali bezuspesne. bila sam na klomifen i bromergon za malo povisen prolaktin. nisam debela, nemam insulinsku rezistenciju a odnos fah i lh je sledeci: FSH 6,3 LH 8. nakon zadnju inseminaciju sam potrazila doktor da mi da metformin, ali sad se bojim da pocnem da ga uzimam. dali on moze da utice loso na neke druge organe ili ..? ja sam se svasta iznacitala. i dali vam je regulisao ciklus? molim vas oni koji uzimaju metformin ili sifor neka mi odgovore. hvala puno IZVORNA PORUKA: ilama cao Skopska, ja uzimam siofor 3x1 skoro 1 god., ja sam inace mnogo mrsava, sada sam dobila koji kg. tako mi je rekao doktor, i stala na toj normalnoj kilazi. Siofor mi veoma dobro odgovara i regulise ciklus, ja sam prije imala cikluse svakih 31 dan, (kazu da je i to dobro), ali od kad koristim siofor cikluse imam na 28 dana.Doktori kazu da nije stetan, zato nemoj da se plasis i pocni da ga koristis. Sretno IZVORNA PORUKA: skopska hvala ilma, jas sam pocela da ga pijem, ali mi je pomalo nekako muka od njega. ne znam dali je to normalno? a recime dali si uspela da zabebis od kad ga uzimas?
|
|
|
|