M kao Mama -> Inzulinska rezistencija i siofor tablete (7.12.2010 9:38:11)
|
Evo moje drage tauruščice, dušice moje, ja ne znam šta da radim više, situacija je poprilično teška, sad ću pokušati da pojasnim, ovako ustajem u 6, oko 7 sam već napolju i krećem prema poslu i tu mi je već loše, muka, muka, haos, uvijek gledam da u tašni imam nešto za prvu pomoć to su uglavnom one bonžite, žitarice čokolade, ili dijetalni keksi, to uzmem malo samo da preguram krizu, ujutro nema šanse da mogu jesti, ali nikako, imam nagon na povraćanje. Popijem kafu i doručak je oko 10, 00 do 10,30 kolektivni, i onda do kuće umem neku voćku, više ne jedem jer ne znam šta da jedem, kući sam oko 17,30 i jedem do 18,00 i tu je kapak, opt neka vočkica ako se zasjedne. Međutim, kako pijem siofor osjećam pomak, kada jedam sita sam, što prije nije bio slučaj, sad sam jela za sat opet gladna, ako ništa tu osjetim pomak, možda mi jednostavno treba vremena dok se organizam pokrene i navikne. Baš sam u nedoumici teško, oko ove hrane, treći obrok nemam gdje smjestiti nema šta. I još jedno pitanje Taurus, ti ćeš nam najbolje odgovoriti, ako kaže dr. 3 puta dnevno siofor, da li to znači otprilike na svakih 8 sati, ili može ovako kako radi regi. Uh, puno pitanja i upitnika iznad moje cocke, hahah
|
|
|
|