mayra -> RE: Dijete - molim vas hitno za savjet (17.7.2013 22:05:58)
|
IZVORNA PORUKA: milenium IZVORNA PORUKA: mayra IZVORNA PORUKA: milenium moja beba sinoć imala 39 temperaturu,spala na 38,pa 37, danas 37, pa 38 pa maloprije 38.7. dala jojk sirup prije sat vremena jer je imala 38 a sad opet ima 38,5 a n smijem joj dat ništa jer je popila sirup prije sat-sat ipo.ne znam šta da radim.ne spada nikako temperatura.mislčila sam da je zbog zubića ali ne znam može li od zubiča biti ovako visoka??? pomoz[sm=smiley13.gif][sm=smiley13.gif][sm=smiley13.gif]ite Svakako tusiranje bebe, a moze biti od zubica. Od djevera curica je svaki zub odbolovala sa temperaturom 40. Takodje jos jedan savjet, koji je nama jednom pomogao. Odvoji bjelance od zumanca, napravi od bjelanca rijedji snijeg, stavi na gazu i to stavi bebi na ledja, trebala bi tura brzo spasti. Probaj, nemoze skoditi. kolko dugo da držim to bjelance?da bebu ostavim na stomaku da spava ili može na tome spavati na leđima i preko toga bodić? ne znam ni kako da je obučem,jako je vruće a ona ima temperaturu,ako je skinem strah me da se ne prehladi[sm=zmeden.gif] a opet ako dijete ima temperaturu obično je tada hladno,barem je meni hladno kad je ja imam.[sm=smiley13.gif] jel joj hladno ili vruće ne znam[sm=zmeden.gif] Slobodno raskomoti dijete, a bjelance drzi dok ne vidis da se gaza osusila. Obuci neku pamucna pidjamicu, prije toga namasiraj nogice i rukice hladnim oblogama da spustis turu iz glavice. I da... mi smo to uvijek praktikovali, masiranje hladnim oblogama, komotna odjeca, i jednom smo to bjelance koristili i nije bilo prehlade. Ne sikiraj se, samo smireno i dijete pod tus, al od vrata prema dole.
|
|
|
|