Alma_27 -> RE: Dijete - molim vas hitno za savjet (9.9.2013 8:24:14)
|
IZVORNA PORUKA: ljubava nisam sigurna da pisem na pravoj temi ali se nadam da ce mi neko znati reci nesto. Imam cerku od 2 1/2 godine i ima mjesec i mozda i vise kako sam primjetila da ima nesto slicno "bjelopranju". to jest,na gacicama nema nista ali i ako se svaku vece tusiramo,a ja je operem samo cistom vodom po vagini,ipak kad pogledam ima nesto bijelo sto je polijepito izmedju unutrasnjih i vanjskih stidnih usnica. na pocetku sam to brisala vlaznim maramicama da bi uklonila ali sam posle pomislila da to mozda tako treba biti kao neka prirodna zastita?!?!?! a moja curica se ne zali uopste da je nesto boli,svrbi ili slicno niti ja vidim da ima iritaciju koze. pa iskreno razmisljam da idem sa njom kod doktora ali nebi da srljam jer se ona jako plasi i nebi dozvolila da joj Doktor pridje,trbalo bi jos dvoje da je drze :)-pa da postedim i nju i sebe... Tako, ako neko od vas mamica ima slicno iskustvo ili cak ako je to normalno,dajte mi neki savjet da razmislim sta dalje... Hvala vam unaprijed!!! mozes probati nistatinom da namazes. ili kombinacija nistatin/bivacin. oboje se moze koristiti kod male djece (mi koristili za guzu kad se ojela). ako to ne uspije, onda mozda da doktor pogleda
|
|
|
|