RE: Dijete - molim vas hitno za savjet (Puna verzija)

Forum >> [Dijete] >> Zgode i nezgode

Poruka

Bebica11 -> RE: Dijete - molim vas hitno za savjet (20.8.2013 21:25:14)

Ok hvala vam puno, malo sam se smirila...nemam iskustva. Mi stariji odmah jedemo cim prizdravimo pa mi ovo s djecicom cudno

Bebica11 -> RE: Dijete - molim vas hitno za savjet (20.8.2013 21:31:15)

mamina princezo nisam davala neke lijeve sokove vec pomijesala jabuku i caj od sipurka (kad sam ja bila bolesna posto sam trudna otisla na infektologiju pa mi dr rekla da to pijem) pa onda joj to damo pred spavanje umjesto mlijeka, malo ne previse da ne povrati

Adaptirano nije htjela nikako nikada pa ne vjerujem da bi...[sm=zmeden.gif]

ma nastavicu sutra sa dijetalnom prehranom ako bude trazila da jede i eto

hvala vam puno

salmy -> RE: Dijete - molim vas hitno za savjet (28.8.2013 15:56:14)

Zanima me jeli smijem skuhanoj rizi dodati kras ekspres ili bananu? kod proljeva

Nece da jede onako rizu

bebacha -> RE: Dijete - molim vas hitno za savjet (28.8.2013 16:09:39)

IZVORNA PORUKA: salmy

Zanima me jeli smijem skuhanoj rizi dodati kras ekspres ili bananu? kod proljeva

Nece da jede onako rizu

ja mislim da smije
ja uvijek stavim crnu cokoladiu

DM -> RE: Dijete - molim vas hitno za savjet (28.8.2013 16:55:12)

IZVORNA PORUKA: salmy

Nece da jede onako rizu

Stavi mrkvu da se uporedo kuha, da joj poseban šmek, a bude ukusno

virgulina -> RE: Dijete - molim vas hitno za savjet (28.8.2013 16:58:17)

banana isto steze stolicu , mislim da se moze dodati rizi sam bez secera

salmy -> RE: Dijete - molim vas hitno za savjet (28.8.2013 20:04:07)

Nece rizu nikako
Uzela sam mu Humanu sa bananom....jede...ali pomalo svidja mu se
Hvala na odgovorima valjda ce biti ok

chuci -> RE: Dijete - molim vas hitno za savjet (4.9.2013 23:17:15)

zna li neko od koliko sati ujutro uzimaju briseve u domu zdravlja na ilidži.

hvala puno unaprijed

AnLu -> RE: Dijete - molim vas hitno za savjet (4.9.2013 23:26:13)

od 8h pa do 12h chuci.

chuci -> RE: Dijete - molim vas hitno za savjet (4.9.2013 23:32:34)

hvala puno AnLu, mm me ubjedio da rade od pola 8 pa bismo bezveze dole čekali ujutro.

ljubava -> RE: Dijete - molim vas hitno za savjet (9.9.2013 3:12:33)

nisam sigurna da pisem na pravoj temi ali se nadam da ce mi neko znati reci nesto.
Imam cerku od 2 1/2 godine i ima mjesec i mozda i vise kako sam primjetila da ima nesto slicno "bjelopranju". to jest,na gacicama nema nista ali i ako se svaku vece tusiramo,a ja je operem samo cistom vodom po vagini,ipak kad pogledam ima nesto bijelo sto je polijepito izmedju unutrasnjih i vanjskih stidnih usnica.
na pocetku sam to brisala vlaznim maramicama da bi uklonila ali sam posle pomislila da to mozda tako treba biti kao neka prirodna zastita?!?!?!
a moja curica se ne zali uopste da je nesto boli,svrbi ili slicno niti ja vidim da ima iritaciju koze.

pa iskreno razmisljam da idem sa njom kod doktora ali nebi da srljam jer se ona jako plasi i nebi dozvolila da joj Doktor pridje,trbalo bi jos dvoje da je drze :)-pa da postedim i nju i sebe...
Tako, ako neko od vas mamica ima slicno iskustvo ili cak ako je to normalno,dajte mi neki savjet da razmislim sta dalje...

Hvala vam unaprijed!!!

Alma_27 -> RE: Dijete - molim vas hitno za savjet (9.9.2013 8:24:14)

IZVORNA PORUKA: ljubava

nisam sigurna da pisem na pravoj temi ali se nadam da ce mi neko znati reci nesto.
Imam cerku od 2 1/2 godine i ima mjesec i mozda i vise kako sam primjetila da ima nesto slicno "bjelopranju". to jest,na gacicama nema nista ali i ako se svaku vece tusiramo,a ja je operem samo cistom vodom po vagini,ipak kad pogledam ima nesto bijelo sto je polijepito izmedju unutrasnjih i vanjskih stidnih usnica.
na pocetku sam to brisala vlaznim maramicama da bi uklonila ali sam posle pomislila da to mozda tako treba biti kao neka prirodna zastita?!?!?!
a moja curica se ne zali uopste da je nesto boli,svrbi ili slicno niti ja vidim da ima iritaciju koze.

pa iskreno razmisljam da idem sa njom kod doktora ali nebi da srljam jer se ona jako plasi i nebi dozvolila da joj Doktor pridje,trbalo bi jos dvoje da je drze :)-pa da postedim i nju i sebe...
Tako, ako neko od vas mamica ima slicno iskustvo ili cak ako je to normalno,dajte mi neki savjet da razmislim sta dalje...

Hvala vam unaprijed!!!

mozes probati nistatinom da namazes. ili kombinacija nistatin/bivacin. oboje se moze koristiti kod male djece (mi koristili za guzu kad se ojela). ako to ne uspije, onda mozda da doktor pogleda

Jeca_Perec -> RE: Dijete - molim vas hitno za savjet (9.9.2013 9:13:45)

@ljubava

mislim da je potrebno da odete kod svoj pedijatra.. nece je niko vaginalno gledati... kao sto ne bi ni Vas kad odete kod spec. medicine rada a pozalite se na isti probem....

ljubava -> RE: Dijete - molim vas hitno za savjet (9.9.2013 23:21:29)

hvala,mislim da cu odmah sutra otici.

rose 87 -> RE: Dijete - molim vas hitno za savjet (11.9.2013 9:56:29)

djecak mi se zali da mu je nesto upalo u oko,smeta ga i zulja od jucer,ali ne stalno,smiri se i ne misli na to a onda odjednom zaplace,ali ja nista ne vidim,probala sam mu isprati kamilicom ali nista,isplakao se od jucer tako da ako je neki truncic ispao bi do sada ili bi ga zuljao cijelo vrijeme...imali li neko savjet[sm=smiley13.gif]

tinkivinki -> RE: Dijete - molim vas hitno za savjet (11.9.2013 9:58:22)

IZVORNA PORUKA: rose 87

djecak mi se zali da mu je nesto upalo u oko,smeta ga i zulja od jucer,ali ne stalno,smiri se i ne misli na to a onda odjednom zaplace,ali ja nista ne vidim,probala sam mu isprati kamilicom ali nista,isplakao se od jucer tako da ako je neki truncic ispao bi do sada ili bi ga zuljao cijelo vrijeme...imali li neko savjet[sm=smiley13.gif]

pogledaj da mu se nije trepavica neka savila pa ga bocka u oko

rose 87 -> RE: Dijete - molim vas hitno za savjet (11.9.2013 10:05:05)

ma joj neda mi bas puno da gledam kaze bolice me,ali ono sto sam uspjela nisam vidjela trepavicu neznam dali bi mu pomogle neke kapi za ispiranje

maja78 RR -> RE: Dijete - molim vas hitno za savjet (11.9.2013 10:05:45)

moze biti da mu je kapilarcic pukao ali da ga ne vidis

Hanady RR -> RE: Dijete - molim vas hitno za savjet (11.9.2013 10:13:16)

ma joj neda mi bas puno da gledam kaze bolice me,ali ono sto sam uspjela nisam vidjela trepavicu neznam dali bi mu pomogle neke kapi za ispiranje

kupi tzv vještačke suze ima u apotekama...nije antibiotik a pomogne...može bez recepta...
uvijek ih je dobro imati[sm=smiley1.gif]

rose 87 -> RE: Dijete - molim vas hitno za savjet (11.9.2013 10:14:39)

pa sta da radim da ga vodim doktoru ili mogu sama nesto,ne vodi mi se zbog ovih virusa sad da nesto ne pokupi a i sumnjam da bi nesto mogle i vdjeti jer neda da mu se priblizi iko osim mene

Hanady RR -> RE: Dijete - molim vas hitno za savjet (11.9.2013 10:17:07)

pa sta da radim da ga vodim doktoru ili mogu sama nesto,ne vodi mi se zbog ovih virusa sad da nesto ne pokupi a i sumnjam da bi nesto mogle i vdjeti jer neda da mu se priblizi iko osim mene

probaj sma sa vještačkim suzama...
nemoj ispirati kamilicom djetetu ...možeš više iziritirati
kupi fiziološku otopinu u apoteci ...pa njom ispiraj
kupi gazu sterilnu u apoteci pa njom...
vjerujem pomoći će...

ako imate krmelja puno, ako teže otvara oko ako s ekapak puno crveni nakon ovoga gore tretmana napisanoga onda vam doktor mora prepisati antibiotske kapi torbex se zovu mislim ...mada u ekim apotekama i njih bez recepta uzeti možeš

rose 87 -> RE: Dijete - molim vas hitno za savjet (11.9.2013 10:17:17)

IZVORNA PORUKA: Hanady RR

kupi tzv vještačke suze ima u apotekama...nije antibiotik a pomogne...može bez recepta...
uvijek ih je dobro imati[sm=smiley1.gif]

dobro draga pokusacu,hvala

rose 87 -> RE: Dijete - molim vas hitno za savjet (11.9.2013 10:19:38)

ma njemu nista nema,mislim ne izgleda bolesno,nije crveno,ne suzi,nema krmelja nimalo,ali me zbunjuje sto mu to ne smeta stalno vec samo kao da mu naumpadne ili sta vec al tad bas place i trlja oko

dambolina -> RE: Dijete - molim vas hitno za savjet (11.9.2013 10:28:06)

Dacu ti 2 primjera: kad sam ja bila mala, zabila mi se sitna metalna spena (tanki otpadak od metala) u unutrasnji dio ocnog kapka i to me je grebalo po oku. Na pogled se nije vidjelu, vec tek kad su mi izvrnuli kapak vidjeli su sta je u pitanju. Tu ne pomazu nikakve kapi, vec samo pregled oftalmologa i vadjenje iglom. 2: muzevom kolegi se isto tako zabio komadic drveta i to mu se na kraju zagnojilo i morali su operativnim putem rjesavati. Vodi dijete ocnom! Ja se sa ocima ne bih zezala... Jer to se ne vidi osim ako zavrnes kapak i provjeris.

rose 87 -> RE: Dijete - molim vas hitno za savjet (11.9.2013 10:35:14)

a joj,a jeli vas to stalno bolilo,nekako mi logicno ako mu ima nesto u oku da ga stalno boli ili smeta ne samo ponekad

Stranica: <<   < Prethodna stranica  94 95 [96] 97 98   Sljedeća stranica >   >>