sporty mamaa -> RE: Dijete - molim vas hitno za savjet (28.4.2013 0:20:22)
|
IZVORNA PORUKA: Lejla Ka IZVORNA PORUKA: sporty mamaa Cepici su lupocet. Znaci oko 10 i po sam dala dalsy, za 4 sata mogu lupocet, pa opet za 4 dalsy?? Hvala... U principu bi moglo tako. Ali ja bih ipak voljela da nazoveš pedijatriju u Hitnoj i provjeriš. Zašto očekuješ da će temp. tako brzo rasti, jel tvoje dijete inače tako reagovalo na temperaturu? Jesi li probala kad skidati vlažnim oblogama na udovima? Pa evo u ovih godinu i 7 mjeseci ovo nam je druga "prava" temperatura. Po danu joj je prvi put cepic djelovao oko 5 sati, a po noci otprilike za 4 sata je rasla tura. Pitam jer nemam iskustva sa dalsy sirupom pa ne znam kako on djeluje... Sramota me reci ali nemam broj hitne na pedijatriji, nisam nikad zvala nikog a znam da to treba imati. Obloge sam joj stavljala ali po danu ona to skine, valjda joj smeta, a po noci joj stavim ili senf ili tople vode pa mijenjam. U biti oblozi joj pomazu kod visoke temp.jedino uz lijekove. Sjetih se da je sutra nedjelja, a ako odem na pedijatriju ostavit ce nas sigurno, a pregurali smo i gore bez bolnice... U pon.je kontam odvest njenoj pedijatrici da joj pogleda grlo, jer sam ja do neki dan pila antibiotik.
|
|
|
|