Bebica11 -> RE: Dijete - molim vas hitno za savjet (24.12.2013 12:40:41)
|
IZVORNA PORUKA: koka i po Nos bude začepljen i od toga što natekne sluznica, i tad nije problem u slinama kojih i nema. u pravu si Lejla. dok je S.bio beba stalno mi se cinilo da je nos zacepljen i da "hropte" slinice u njemu,ali to nije bio slucaj. moja pedica mi je rekla da kod beba jos nije potpuno razvijena hrskavica u nosu pa znaju proizvoditi takav zvuk. e sad nebi da se pravim pametna ni da Bebici pristajem na muku ali je mozda to problem kod njezine bebe....ako ni babyvac nista ne izvlaci iz nosa. evo me zenice krenuli smo jucer na inhalacije jer se spustilo na pluca[sm=smiley13.gif] pa povratio je slajm jucer ujutro, sinoc nije, i jutros je povracao slajm znate kako ide kod prehlade, prvo 2 dana nenormalno curi na nos, pa onda unutra curi slijeva se a nosnice nateknu i pocne kasalj, eh tako je i sa njim,.prva dva dana nije kasljao sve curilo vani, kasnije unutra plus izvlacili vani, sad haman da ne curi vani samo unutra skrguce, i bali na usta, sve balone puse, i nosic samo kad kihne bude sadrzaja a nosnice su malo natecene, a kasalj je pravi, bas ima sadrzaja, ugl, sinoc ga mm nosao malo potrbuske nakon inhalacija i cini mi se da je prodisao bio, cak manje kasljao i nocas se opet skupilo, jutros od 4-6h plakao, nosili ga na inhalacije smirilo se, MANJE DOJI pa me brine, nije zbog dobivanja vec ono da se odupre...eto ne znam sta vise da napisem..borimo se, kazu nam u DZ da ce se teze rijesiti slajma jer je mali pa me jos vise ucrnjacise...nadam se da ovo sto manje curi iz nosa je bar korak blize da se smanji i slijevanje u pluca
|
|
|
|