almondray -> RE: Dijete - molim vas hitno za savjet (27.10.2013 14:30:47)
|
IZVORNA PORUKA: Iman83 IZVORNA PORUKA: almondray IZVORNA PORUKA: jasminah Jesi li probala onaj sok luk i jabuka, a mojoj A je godilo i kada je namazem Fitobalmom Jesam ,mada nisam sigurna koliko vode ide , znam da idu 2 luka i 2 jabuke.Meni je ispao gust pa sam mu dala samo par kašičica sinoć , nisam smjela više .Ipak je on mali , ni god. nema još. Almondčiću, Amina je pila čaj od jabuka i luka a imala je oko 4 mj. Pa mislim da i I. može. Ja sam stavila dvije jabuke i dva luka(cca iste veličine), isjekla ih na četvrtine, ništa nisam gulila. Vode sam stavila da prekrije malo i kuhala 10 min nakon što je prokuhalo. E to je taj recept što nisam upamtila količinu vode , meni je bilo pregusto.Malo sam vode stavila a kuhala sam 10 min.Jest da gadno miriše al' I ga pije normalno. FM nisam probala sljez.[sm=zmeden.gif] problem je što on ne pije puno tekućine , možda svega ukupno 50 ml na dan (vode i čaja) , možda zato teško izbacuje[sm=zmeden.gif] A nosić mu je sasušio , samo ima taj iritirajući kašalj.
|
|
|
|