Hanady RR -> RE: Dijete - molim vas hitno za savjet (11.10.2013 11:06:19)
|
IZVORNA PORUKA: Ben 10 On je u utorak poslije vrtica dobio tem,imao citav dan i noc ,u srijedu nije imao do na vece kada je dobio 37.8,od tada vise nema tem.U srijedu me teta zvala iz vrtica da pita sta je sa H jer imaju u cetvrtak priredbu ,reko bolestan ima tem ,ako ne bude imao dolazi i ona mi rece ima dosta djece pojavio im se taj virus.Kod nas nije nista bilo..Juce je bio super i otisli na priredbu,,samo mu se oko nosa izasuli ,ko krastice,odma sam ga sinoc odvela kod dr ,dok smo cekali vidim mu na dojnjoj usnici sa unutrasnje strane ko aftice i kada sam bolje pogledala ima i na nebcu u ustima i par ko tackica crvenih na jeziku.Pokazala sam dr kaze virus i spomenu joj taj virus ,ona me blijedo pogleda kaze ,svasta i tete citaju.Dala nam samo garamicin mast za nos. Sino sam mu na palcu vidjela crvenu tacku na ruci i na poglaktici prema saci,jutros ih ima jos par vise i po guzi par i na cuni par. Tem nema od srijede uvece. Pitaj na chat termi o tome...dosta djece je bolovalo... vidi kako ovo bezveze zvuči...al niko ne dolazi ovamo da ti šta napiše... ono što sma ja zapamtila da za usta tantum verde sprej je super...jer ih bole aftice... i taj s eosip ničim ne tretira... kad prođe može se na tim mejstima i koža guliti, perutati... eto
|
|
|
|