Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
vozimo se u autu mm i ja s djecom, kad on u pola puta gdje uopšte ne trebamo skrenut nit se ima gdje skrenut, izbaci lijevi žmigavac. kažem ja njemu kud ćeš ti, on skonta šta je uradio, pa kaže odo malo u gljive ja se smijala ostatak puta, doduše i on je
negdje mjesec iza poroda kidiso cojek u mene pa ko nesto bi on radio... I ubi pitanjima pa kad bi mogli...pa jel te to proslo vise...pa ispadose li vise ti konci.... I kad vise nije znao ni sta da pita kaze-E hebaji ga zeno vise ti meni ko jaran dodjes- Ma suze me oblile.....
negdje mjesec iza poroda kidiso cojek u mene pa ko nesto bi on radio... I ubi pitanjima pa kad bi mogli...pa jel te to proslo vise...pa ispadose li vise ti konci.... I kad vise nije znao ni sta da pita kaze-E hebaji ga zeno vise ti meni ko jaran dodjes- Ma suze me oblile.....
Moj meni kaze dodji da te jednom jaranski cmoknem u obraz
mm- vala zeno mogla bi ti nama klepe napraviti ja-klepe??? mm- jes brate klepe ja- znas ti bolan sta su klepe? mm-cuj znam li, pa normalno da znam ja- e haj reci kako izgledaju mm-e jebaji ga ne znam, ja cuo na poslu pricaju ja-
evo jos jedan:MM straaaasno slabo pamti imena .Kaze haj da ti ispricam vic(tad bila u spici utakmica BiH Portugal mm-Pitaju Susica ako dodje do penala koga cete staviti da puca, na to Sušic odgovara"stavicu Velida!" i sad ja zbunjeno kontam ko se u reprezentaciji zove Velid. Kaze mm, ne kontas ti jel de? ja- pa ko ti je Velid mm- pa bona onaj sto je pusao u ambasadu(Mevlid)
< Poruku je uredio bambi7 -- 20.12.2011 1:31:00 >
Pricam ja danas sa MM preko skype i dotaknemo se teme oko porodjaja. Rekoh ja njemu ako se beba ne okrene valja meni na carski, a on mrtav ozbiljan : A sto ti ne pocnes svaki dan po malo dubiti na glavi, malo se izvrni, stavi sebi jastuka okolo da ti je udobno i kad si ti u tom polozaju garant ce se i beba okrenuti kako treba pa da se prirodno porodis Ma reko bolje mi je stoj na rukama pa se i porodit mogu
Pricam ja danas sa MM preko skype i dotaknemo se teme oko porodjaja. Rekoh ja njemu ako se beba ne okrene valja meni na carski, a on mrtav ozbiljan : A sto ti ne pocnes svaki dan po malo dubiti na glavi, malo se izvrni, stavi sebi jastuka okolo da ti je udobno i kad si ti u tom polozaju garant ce se i beba okrenuti kako treba pa da se prirodno porodis Ma reko bolje mi je stoj na rukama pa se i porodit mogu
Jucer ja na laptopu,a muz za svojim racunarom.Nesta me ledja zabolila,nekakva mi ruzna stolica,pa kaze muz evo ti ova moja.I kako je poce gurat prema meni,spade mu tocak.On sage se da pravi,i kako napravi,fino privuce onu stolicu,opet sjede na nju,i poce da radi.Ja osta stojim li,stojim,on zaboravio da je stolicu htio meni dat.
MM pravio Ajfelovu Kulu malenom za skolu.I sad je on sav u tom fazonu samo prica o tome kako se sastavlja,gdje ce balone,gdje sta sve neznam ni ja.Kad sjeli mi da pijemo kafu kad on iz topa... Znas da ce se iz 29 djelova sastojati ova Ajfelova kuRa.....a da vam nepricam da smo se u suze okupali oboje.
razgovaramo MM i ja nedavno o Postkoitalnom testu, i objašnjavam ja njemu koliko spermića u ejakulatu itd, a on pita pa dobro šta se zbiva pa dođe do nekompatibilnosti kad tamo piše da teoretski ista ne postoji?? ..... ja kolutam očima, i rekoh
- pa da, ali kad je sluznica materice suviše kisela ili suviše gusta, onda se spermići slabije kreću zbog gustoće, tj. umiru zbog kiselosti, što znači (u ovom momentu on diže obrve i pravi facu kao da je vraga vidio) ...
- U JEBOTE!!!!!!!!!!! PA KOJI MASAKR VI ŽENE PRAVITE!!!!!!!!!!!!!
Ja u trudnoci imala jako nizak pritisak i jedan dan ja sama,pritisak 80/55 i dolazi mm ja zvjevcem,kad on onako s vrata "hoces da ti jedan limun iscijedim"
evo jednog i od mm, jednu noc mi legli i kaze on meni ugasi svjetlo, reko e necu vala neka ga neka gori ugasi ako ti smeta, kaze on ma ne mogu da dohvatim, a nemoras ugasit ja cu ovako spavat, al kad se ujutro probudim skroz izgorio pa ces vidjeti. ja sam jedva zaspala od smijeha, on kao da je na plazi i da mu sunce grije pa ce da izgori.
maloprije kad sam tek ušla na rr,nailazi mm i govori mi''mogla si bar kompjuter malo očistit,čak ti i baje lizu po njemu a ti ništa''! ja ono iziša on,tražim ja kakva baja?!kad tamo.............. neka STUHA i tema ''šta vaše bebe vole jesti a šta nevole''i avatar joj neka MUŠICA što šeta
ja i mm ( tada još momak) mošli na babine prijateljima...i on nema iskustava u tome...ja fino mu kažem...ti stavi pare pod jastuk kad uđemo u sobu da vidimo bebu, a ja kupila neko odjelce i cvijeće i eto. I otišli mi tako na babine, zasjelo se, beba bila budna kad smo stigli pa zaspala i hajd ...vozi on mene kući i pred mojom kućom fata se za glavu : ja zaboravio pare ostavit pod jastuk. ja zgrožena, kako te nije stid, Bože sačuvaj, papk jedna itd. On kaže meni joj ba evo ih u džepu u farmerkama sve fino spremio al beba bila budna pa nismo išli kod krevetića.
i dorbo, sutra ujutro zove on mene na posao i kaže eee moja dijana ja sam stvarno idiot...ja pare izgubio...nigdje onih 100KM. ja kontam ja debila majko božija i nisma se htjela raspravljat više.
I pazi sad, raspleta:
dolaze ti isti prijatelji nama na babine a viđali se mi još 1000 puta između tih događaja babina i stavlja jaran pare pod jastuk i kaže mm : evo jarane ja ću pod jastuk ne bacam ja pare po hali ko ti.
Misterija rješena, babine smo obavili po propisu sa malim inovitetima.
Ne znam jesam li vam pricala da je moj mene pitao, prije nego ce se Andrej roditi, da li se u porodilistu dobije usar manual za bebe
hahahahahha
e to em podsjeti, kad sma se porodila malo sam duze lezala u bolnici i prosvercala muza u posjetu i pitam ga hoce li uzeti Andreja, kaze necu da ga pokvarim u bolnici :))))))))))))))
da nije i tvoj kompjuteras .
hahahahahahha ........... ovo moram iskopirati svom dragom
Evo sinocnji od mm.... znaci, ja sinoc u teskoj depresiji, suze ronim li ronim, da Bog sacuva, ko me vidio pomislio bi da sam sve bliznje izgubila (pu pu pu) i govorim muzu haj ti u market, ja ne mogu, kupi mi (izmedju ostalog) uloske. pita kakve, ja mu govorim ma bilo kakve samo nek su "large". kaze on sta ja znam, ima 1001 vrsta, daj mi tacno nesto, ma reko kupi always ultra night (jer su oni najveci, to mi odgovara). Nema njega, nema, nema, ja se vec zabrinula.... kad eto ti njega, bio u sve jednoj prodavnici u blizini (dva konzuma, dp i mali merkur) trazio te "night" uloske, nema nigdje, kaze doso sam samo po kljuc od auta, odo u merkur (na stupu), tamo sto posto ima....
dusa draga, htio valjda da mi udovolji da budu bas ti "night" sto ja hocu, nijedni drugi....
skontao covjek...nema mu druge nego obici citav grad
osunetili mi sina i kad smo se vratili kuci, kazem ja MM da bi A mogao izgubiti malo na tezini (misleci na to sto je taj dan slabije jeo a i dan prije toga jer ga muce zubici) a MM kaze na to: pa, bona, nisu toliko kozice odrezali
A ova od mm je vrh : " Meni mj.kasnila nekoliko dana i mi sve mislili, ma hajde dobit cu, kasnila je i prosli mjesec... I tako vidim ja deseti dan a jos je nema i uradim ja test kad ono plusic... I kazem ja njemu (tad smo bili u vezi 3 god. i trebali se vjencat u 8.mj,ali nismo odmah planirali dijete) a on onako izbezumljen "ma zezas me, necu ja vjerovat dok ne odes ginekologu"... I tako nakon dva dana narucim se ja privatno, a pregled bio zakazan u 6 SATI(OVO 6 JE KLJUC SVEGA)... Nakon pregleda zovem ja njega da mu kazem i on meni cestita, ja njemu i navece on pozvao sve priajtelje, svekrva tu, vec i kuma nasao... I tako mi tu sjedimo kad ga neko od njegovih upita "Majketi kad si ti odlucio da se zenis"??? A ON ko iz topa "DANAS U 6" I sad ga svi zezaju zbog toga...
hahahahahahahahahahhahahahahaaaaaaaaaaaaaaaaaa ........... e bože mili i dragi - a toliko mi papira stoji okolo ništa danas nisam uradila
kažem ja njemu planiram sutra kupiti pizzu sa sebe i djecu jer njege nema vazdan i ja to fino kažem gotov ručak...al reko ti mi večeras kupi puru pa ako nebudu jele pice da im napravim malo sa jogurtom.
zove on mene maloprije i mrtav hladan kaže ''ženo a gdje da kupim gotovu puru'' ja šta bolan gotovu panetu mi kupi...kaže on pa ja gdje ima da prodaju gotovu----konta skuhanu.
ja
ali strašni su - uvijek zovu i pitaju da provjere ........... baš ne koriste mozak ......ja svog nazvala da na spisak doda i deterdžent za suđe, primjetila da je nestalo kad je on već otišao .......... ne prođe malo, zvrči telefon - po glasu vidim da je zbunjoza žešća u pitanju "ej tibo, ovdje ima milion ovih čuda - pa koji da ti kupim??" ............ baš kao da je bitno ili baš kao da ću da ga streljam ako donese "pogrešan" (zar postoji pogrešan - bitno da pjeni i da pere suđe) .... ali saldak je kad tako kao malo dijete pita ako mu nešto nije jasno
a kad sam prvi put tudna bila, zalim se ja njemu (dok gleda utakmicu) kako u BiH nema epiduralne anestezije nego moras trpit bolove ma kakvi bili. i onda mu kazem kako bi mozda cak volila vise na carski rez ici, razrezu ti trbuh, izvade bebu i zasiju i gotovo. a on zaprepasteno: "sve to bez anestezije????!!!"
ubice me ako ovo procita.
HAHAHAHHA ... i moj je pitao kad sam pričala za carski "A anestezija!??!!? "
pišem pod anoniman jer me sramota . Tako jednu noć ja i mm . se spremili da se keksamo , pre toga on mi reče da mu čitav dan stomak ne radi ajde reko proće . I tak mi se zadali na poso, kad čujem prrrr , pppp hahahahahahahahahha reko šta to bi on ništa pravi se gluh u po posla , kaže šta je bilo ....Pa rekoh ti bgm. ispusti vjetar kaže ma nije ba čini ti se to škripi krevet ja u pola posla sjela cjepam se od smjeha na sav glas , ama reko ne laži mi ..... Inće nikad nije da sam čula preda'mnom vjetar ispustio nikad . Bilo ga malo sramota , ja sex nisam mogla nastaviti suze su me oblile od smjeha !
Poslije nakon nekog vremena prizno da ga fakat stomak mučio i nesvjesno mu zvonimir izletio
Od rođenja bebama je potrebna ljubav i pažnja, a njihovim ro
Anketa
Da li su vam menstruacije bolne? пеперутка16
U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.