|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  28 29 [30] 31 32   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: "Izvale" naših muževa
12.9.2011 15:04:11   
malena sharena
Ja sam mu rekla da cu napraviti zbirku njegovih izvala. A ne smije se ljutiti, ne, ne. Neko jutro, pijemo mi kafu, cumuramo oboje, ja nenaspavana uzasno, sva podbuhla. Srcemo mi tako, a on, u po frke - Joj, zeno izgledas ko pregazena zivotinja na M-17. user posted image
Nije vazno sta je poslije toga uslijedilo, al smo se rashavizali oboje user posted image .

Ne znas ti majko, kako je dijete roditi

(odgovor članu Lejla Ka)
Neposredna veza do poruke: 726
12.9.2011 15:06:14   
Lejla Ka
Priznaj da ste se potukli.

Velika princeza E 2005
Maleni veseljak N 2008
I ovo su moja DjeCa pored djece,
i moje Dojenje nakon dojenja

(odgovor članu malena sharena)
Neposredna veza do poruke: 727
12.9.2011 15:12:02   
malena sharena
Haha, pa recimo da je neko bio bijen user posted image . On stvarno ima srecu da ja inace nemam kompleksa i da se volim saliti i na svoj i na tudji racun, tako da mi je stvarno bilo smijesno i ljutila sam se fazona radi, da malo oblijece oko mene.

(odgovor članu Lejla Ka)
Neposredna veza do poruke: 728
13.9.2011 7:31:17   
vila_7
user posted image user posted image user posted image ma ne moze tebi nikad biti dosadno u kuci! user posted image user posted image

Život je prekratak ili predug da bih dopustila sebi luksuz da loše živim

Neposredna veza do poruke: 729
13.9.2011 15:22:05   
malena sharena
helena, to i ja uvijek govorim. Bilo da se mrzimo ili da se volimo, on svemu da neku blesavu notu.

(odgovor članu vila_7)
Neposredna veza do poruke: 730
20.9.2011 13:32:16   
KupusLivada
e hvala vam žene, popravile ste mi dan... u mom braku nekako više izvala imam ja, posebno u ovom "blaženom stanju"... ima li ta tema, izvale trudničkog glupitisa? user posted image

Neposredna veza do poruke: 731
20.9.2011 14:44:18   
Nedi
Vikend u prirodi-roštilj i janje će se okrenuti. Dosli smo dan ranije, raspremili stvari i janje naravno. Plan je da ujutru muževi ustanu rano, nalože vatru i počnu peći janje. Međutim žene su odlučile da uzmu janje i premjeste ga na drugu lokacijuuser posted image user posted image
mm još nije ustao a ostali su primjetili da janjeta nema i dolazi A i govori mm-u: Jarane nema nam janjeta, neko nam klepio janje. On onako bunovan "Ma eno ga napolju pase travu"

(odgovor članu KupusLivada)
Neposredna veza do poruke: 732
20.9.2011 23:49:08   
ena23
dopisujemo se mm i ja preko neta i saljem mu linkove za slike polovnih kisobran-kolica na pik.ba i pitam sta on misli kooja valjaju? kaze on: "pa ni na jednim nema kisobrana!?"user posted image user posted image user posted image user posted image

blazeno neznanje.

Onaj ko hoce- naci ce nacin, onaj ko nece - naci ce izgovor.

lav prvi- 22.08.2009.
lav drugi- 06.08.2011.

(odgovor članu Nedi)
Neposredna veza do poruke: 733
20.9.2011 23:57:19   
veeseelaa
mm ima poznanika koji je sav hepi jer mu žena dolazi sa službenog puta, kupio janjetinu, piće i svima priča kako mu žena dolazi, davi, oni dosadni tipovi koji smoriše prčajuću o svojim supružnicima user posted image
a mm će  "šta je ba haveru, ti kontao neće se vratiti"user posted image

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu ena23)
Neposredna veza do poruke: 734
21.9.2011 1:34:22   
bebbe RR
IZVORNA PORUKA: ena23

dopisujemo se mm i ja preko neta i saljem mu linkove za slike polovnih kisobran-kolica na pik.ba i pitam sta on misli kooja valjaju? kaze on: "pa ni na jednim nema kisobrana!?"user posted image user posted image user posted image user posted image

blazeno neznanje.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

26.02.1995. Anja, prva najveća ljubav!
25.11.2008. Ema, mamina šarmerka!

(odgovor članu ena23)
Neposredna veza do poruke: 735
21.9.2011 8:49:34   
mala86

blazeno neznanje.

joj user posted image user posted image user posted image user posted image

Dijete uvijek može odraslog naučiti trima stvarima:
Da bude veseo bez razloga, da bude uvijek nečim zabavljen i da se zna svom snagom zauzeti za ono što želi

moje sunce 19.09.2009 ¦ ¦

(odgovor članu ena23)
Neposredna veza do poruke: 736
21.9.2011 9:00:17   
vila_7

blazeno neznanje.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Život je prekratak ili predug da bih dopustila sebi luksuz da loše živim

(odgovor članu ena23)
Neposredna veza do poruke: 737
21.9.2011 10:11:22   
Amani12

blazeno neznanje.

user posted image user posted image user posted image Legenda user posted image

21.12.2009. Najljepse Sunce obasjalo nase Nebo Ljubavi <3
30.01.2016. Nova najveca Ljubav stigla u nas zagrljaj <3

(odgovor članu ena23)
Neposredna veza do poruke: 738
21.9.2011 16:39:57   
ena23
a kad sam prvi put tudna bila, zalim se ja njemu (dok gleda utakmicu) kako u BiH nema epiduralne anestezije nego moras trpit bolove ma kakvi bili. i onda mu kazem kako bi mozda cak volila vise na carski rez ici, razrezu ti trbuh, izvade bebu i zasiju i gotovo. a on zaprepasteno: "sve to bez anestezije????!!!"

ubice me ako ovo procita.

Onaj ko hoce- naci ce nacin, onaj ko nece - naci ce izgovor.

lav prvi- 22.08.2009.
lav drugi- 06.08.2011.

(odgovor članu Amani12)
Neposredna veza do poruke: 739
21.9.2011 16:43:14   
Almaa

a kad sam prvi put tudna bila, zalim se ja njemu (dok gleda utakmicu) kako u BiH nema epiduralne anestezije nego moras trpit bolove ma kakvi bili. i onda mu kazem kako bi mozda cak volila vise na carski rez ici, razrezu ti trbuh, izvade bebu i zasiju i gotovo. a on zaprepasteno: "sve to bez anestezije????!!!"

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

napravi svaki korak ovom istom strascu i pregazit ces more na tom hodocascu...

(odgovor članu ena23)
Neposredna veza do poruke: 740
21.9.2011 17:19:46   
malena sharena

I sta bi mu covjek user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ena23)
Neposredna veza do poruke: 741
21.9.2011 18:08:36   
madam x

Mogu facu da mu zamislim dok glumi da slušauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ena23)
Neposredna veza do poruke: 742
29.9.2011 23:40:44   
frenkoza
ja moram ovo ispricati...

nedelja.... ja cijeli dan cistila generalno kucu, sve oribala... kuhinju narocito... cakum-pakum.... i moj ce MM da pravi neku supicu za veceru.... uzeo covjek cjediljku da procjedi vodu u kojoj se kuhalo meso.... i mrtav hladan na sred kuhinje saspe onu vodu i meso i cjediljku user posted image user posted image user posted image user posted image i naravno.... mozete zamisliti kako je izgledao i on i moja svjeze ociscena kuhinja zaljevena temeljcem od piletine.... i komentar: " ja mene budale".... ja oplakala user posted image user posted image user posted image

"Postoji trenutak u zivotu zene u kome je svaka suza zlatna,trenutak kad sunce obasja dusu i nestane mraka.Trenutak kada znamo da mozemo,da smo istovremeno i nezne i jake,kad ugledamo dva oka najmilija,Trenutak kada postanemo majke"
10.11.2009.
30.0

(odgovor članu madam x)
Neposredna veza do poruke: 743
29.9.2011 23:49:09   
klemzi
IZVORNA PORUKA: frenkoza

nedelja.... ja cijeli dan cistila generalno kucu, sve oribala... kuhinju narocito... cakum-pakum.... i moj ce MM da pravi neku supicu za veceru.... uzeo covjek cjediljku da procjedi vodu u kojoj se kuhalo meso.... i mrtav hladan na sred kuhinje saspe onu vodu i meso i cjediljku user posted image user posted image user posted image user posted image i naravno.... mozete zamisliti kako je izgledao i on i moja svjeze ociscena kuhinja zaljevena temeljcem od piletine.... i komentar: " ja mene budale".... ja oplakala user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ljubav mamina i babina,16.2.2010 - 10.4. 2010. :(
Uvijek ćemo te voljeti najviše na svijetu ljubavi naša najveća <3
Ljubav drugorođena, ljubav oduvijek,zauvijek... 08.11. 2013.

(odgovor članu frenkoza)
Neposredna veza do poruke: 744
29.9.2011 23:53:42   
Honey3

uh kako bi on oplakaouser posted image user posted image user posted image
pa zeno jesi li ti zivauser posted image

Moj muž je pametniji od mene. Bolje se on oženio, nego što sam se ja udala. :))))

(odgovor članu frenkoza)
Neposredna veza do poruke: 745
29.9.2011 23:54:24   
klemzi

user posted image user posted image user posted image user posted image

Ljubav mamina i babina,16.2.2010 - 10.4. 2010. :(
Uvijek ćemo te voljeti najviše na svijetu ljubavi naša najveća <3
Ljubav drugorođena, ljubav oduvijek,zauvijek... 08.11. 2013.

(odgovor članu ena23)
Neposredna veza do poruke: 746
29.9.2011 23:55:13   
bananica
IZVORNA PORUKA: klemzi

user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image

(odgovor članu klemzi)
Neposredna veza do poruke: 747
29.9.2011 23:56:56   
frenkoza

IZVORNA PORUKA: zaha

uh kako bi on oplakaouser posted image user posted image user posted image
pa zeno jesi li ti zivauser posted image

polovicno user posted image user posted image

"Postoji trenutak u zivotu zene u kome je svaka suza zlatna,trenutak kad sunce obasja dusu i nestane mraka.Trenutak kada znamo da mozemo,da smo istovremeno i nezne i jake,kad ugledamo dva oka najmilija,Trenutak kada postanemo majke"
10.11.2009.
30.0

(odgovor članu Honey3)
Neposredna veza do poruke: 748
30.9.2011 9:35:55   
amdi

IZVORNA PORUKA: veeseelaa

mm ima poznanika koji je sav hepi jer mu žena dolazi sa službenog puta, kupio janjetinu, piće i svima priča kako mu žena dolazi, davi, oni dosadni tipovi koji smoriše prčajuću o svojim supružnicima user posted image
a mm će  "šta je ba haveru, ti kontao neće se vratiti"user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu veeseelaa)
Neposredna veza do poruke: 749
30.9.2011 9:46:23   
Anoniman

Oplakah user posted image user posted image

(odgovor članu ena23)
  Neposredna veza do poruke: 750
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  28 29 [30] 31 32   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  28 29 [30] 31 32   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Da li su vam menstruacije bolne?
пеперутка16

U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *