|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  27 28 [29] 30 31   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: "Izvale" naših muževa
30.6.2011 15:16:29   
sunce27
Ja ne pratim izvale moga muza ali cu vam ispricati nesto meni jako smijesno i danas kada se toga sjetim ja se valjam od smijeha. Blizio se termin moga poroda i ja muzu kazem da sam spakovala sve stvari koje treba donijeti onaj dan kada ja i bebica budemo trebale izaci iz porodilista, ja sam to njemu sve lijepo pokazala i rekla sta i kako.Nakon poroda dolazi on pred odjel i ja izlazim vidim nosi on neku veliku kesu a ja sva u cudu, koliko znam u takvu kesu nisam nista spakovala ali je ipak uzimam i pitam ga a gdje je ona kesa sa mojom odjecom sto trebam obuci, kaze on to je ta kesa, hajde reko on mozda stavio u drugu kesu i ja tako uzmem, udjem u sobu da se presvucem i gledam u onu kesu sve same gace i carape, zovem ga reko sta si ti ovo meni donio a ove moje zene se pokocile od smijeha kada su vidjele moju robicu za odlazak kuci, tako da sam ja za tu divnu priliku mogla samo obuci gace i carape user posted image user posted image

Ti si srebro, ti si zlato i bogatstvo kojeg nema
mog života smisao si moja bebo malena
02.03.2011. Emina

Rijad nam stigao 11.10. 2012 .

(odgovor članu vila_7)
Neposredna veza do poruke: 701
30.6.2011 15:20:06   
mamin cvjetić

IZVORNA PORUKA: sunce27

Ja ne pratim izvale moga muza ali cu vam ispricati nesto meni jako smijesno i danas kada se toga sjetim ja se valjam od smijeha. Blizio se termin moga poroda i ja muzu kazem da sam spakovala sve stvari koje treba donijeti onaj dan kada ja i bebica budemo trebale izaci iz porodilista, ja sam to njemu sve lijepo pokazala i rekla sta i kako.Nakon poroda dolazi on pred odjel i ja izlazim vidim nosi on neku veliku kesu a ja sva u cudu, koliko znam u takvu kesu nisam nista spakovala ali je ipak uzimam i pitam ga a gdje je ona kesa sa mojom odjecom sto trebam obuci, kaze on to je ta kesa, hajde reko on mozda stavio u drugu kesu i ja tako uzmem, udjem u sobu da se presvucem i gledam u onu kesu sve same gace i carape, zovem ga reko sta si ti ovo meni donio a ove moje zene se pokocile od smijeha kada su vidjele moju robicu za odlazak kuci, tako da sam ja za tu divnu priliku mogla samo obuci gace i carape user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Nevidljivom niti najčvršće smo povezani

(odgovor članu sunce27)
Neposredna veza do poruke: 702
30.6.2011 23:34:14   
mersiha 77
IZVORNA PORUKA: mamin cvjetić

IZVORNA PORUKA: helena_7

IZVORNA PORUKA: dubravka01

Mi došli u porodilište, i sad sve ono standardno, prijmna ambulanta bla bla
mm je tu sve sa mnom, i sad kaze ta dezurna sestra meni "kad se gore popnete,malo cete cekati duze jer imaju tri poroda, pa će babica doći da vas klistira" a mm (dusa draga) kaze njoj, a kako već znate da će je(mene) sjeći user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image znaju se oni cesto praviti "pametni" user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu mamin cvjetić)
Neposredna veza do poruke: 703
5.7.2011 12:59:58   
Amam
IZVORNA PORUKA: mersiha 77

IZVORNA PORUKA: dubravka01

Mi došli u porodilište, i sad sve ono standardno, prijmna ambulanta bla bla
mm je tu sve sa mnom, i sad kaze ta dezurna sestra meni "kad se gore popnete,malo cete cekati duze jer imaju tri poroda, pa će babica doći da vas klistira" a mm (dusa draga) kaze njoj, a kako već znate da će je(mene) sjeći user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image znaju se oni cesto praviti "pametni" user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Bojim se da cu dijete probuditi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Cvjetak<3curetak A-2005.
Mamina maza E-2011

(odgovor članu mersiha 77)
Neposredna veza do poruke: 704
6.7.2011 15:30:21   
mamin cvjetić
Dogovorili se mm i ja da se čujemo u određeno doba dana on na terenu ja kući i zvoni telefon u to određeno vrijeme javlja se moja sestra (inače imamo isti glas) i on kaže LJUBAVI TAČNO JE 18 SATI I DVADESET MINUTA user posted image i bla bla bla sestr umire od smejha (jer je svašta napričao ko napaljeno na terenu bez ženska i mašine za pranje veša ni na mapi pa sve mora na ručno i nasuho)i sestra sva u suzama od smjeha kaže zete evo titvoja ženica.Ja se javljam a on zanijemio i samo reče joj u zemlju propado i jadničak spusti slušalicuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Nevidljivom niti najčvršće smo povezani

(odgovor članu Amam)
Neposredna veza do poruke: 705
8.7.2011 8:58:25   
mersiha 77

Dogovorili se mm i ja da se čujemo u određeno doba dana on na terenu ja kući i zvoni telefon u to određeno vrijeme javlja se moja sestra (inače imamo isti glas) i on kaže LJUBAVI TAČNO JE 18 SATI I DVADESET MINUTA user posted image i bla bla bla sestr umire od smejha (jer je svašta napričao ko napaljeno na terenu bez ženska i mašine za pranje veša ni na mapi pa sve mora na ručno i nasuho)i sestra sva u suzama od smjeha kaže zete evo titvoja ženica.Ja se javljam a on zanijemio i samo reče joj u zemlju propado i jadničak spusti slušalicuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

aman zeno jesi sejtan svoje vrste,sta radis od tog covjekauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 706
9.7.2011 16:22:07   
mamajednogdjecaka
IZVORNA PORUKA: majamaca

Kod nas su bili prijatelji na veceri, a ljepsa polovina para je bila trudna i trebala da ide na expertni ultrazvuk. I pita ona mene zasto mora to da radi, ja taman da odgovorim uskoci moj muz i kaze:"Da vide da dijete ne daj Boze nema DOWNLOADOV sindrom.."
Ja ostala onako u cudu i onda smo svi poceli da se smijemo.
Inace on stalno nesto downloaduje, pa je pomijesao Daunov sindrom sa onim koji on ima..

A druga provala je kada sam bila trudna i stalno piskala, a on onako sav bitan kaze:"Sigurno si nahladila prostatu.."

Eto i sta covjek da im radi?user posted image user posted image user posted image

Ooooo,sto se ismijah.Download je ubjedljivo najbolji,a i izvala sa prostatom mu je za 10 heheheh.

(odgovor članu majamaca)
Neposredna veza do poruke: 707
5.8.2011 0:00:48   
acudesa
priča u društvu je išla na temu čeprkanja po tuđim telefonima, dokumentima, kompjuteru...i kaže mm: zatekla žena otvoren windows i umjesto da ga samo zatvori...ona propuh napravila user posted image

...iskrica u oku, toplina u dodiru, sunce u osmijehu..čine da se osjećam sretnom, dušo mamina:)
Odjednom je sve dobilo boje...

(odgovor članu mamajednogdjecaka)
Neposredna veza do poruke: 708
5.8.2011 0:19:56   
InLove

IZVORNA PORUKA: acudesa

priča u društvu je išla na temu čeprkanja po tuđim telefonima, dokumentima, kompjuteru...i kaže mm: zatekla žena otvoren windows i umjesto da ga samo zatvori...ona propuh napravila user posted image

user posted image user posted image user posted image

Ot. Pa gdje si ti zenoo?? Ne javljas se... user posted image user posted image

Zbog pogresnih ljudi, vise ni prave ne prepoznajem!

(odgovor članu acudesa)
Neposredna veza do poruke: 709
5.8.2011 0:29:59   
ananas_ze
pila ja kafu s muzem i ostalo nam kafe, i ja mu kazem da je sipa u solju(kontam popit cu je poslije)kad poslije prerm suđe nit ima šolje nit ima kafe
pa ga pitam gdje je kafa
kaze rekla si da sipam u solju, pa rekoh koju šolju a on ONU U WCu user posted image user posted image user posted image

Ništa živ čovjek ne može izgubiti što mu jedno proljeće ne bi moglo povratiti, niti može biti čovjek trajno nesrećan dok Bog daje da se duša liječi zaboravom a zemlja obnavlja proljećem.

S~proljeće~ 05.04.2014.
S~zvijezda smijalica~ 06.03.2017

(odgovor članu InLove)
Neposredna veza do poruke: 710
5.8.2011 13:32:20   
jasmin
Frisak,od jutros...peto RAMAZANSKO jutro.Budim ja dragog da ide na dzumu,a on ocito,jos u slasti svog zna:Bi li mi mogla napraviti jednu kahvu,da se razdrmam???
Rekoh,bih,da nije ramazan.Kad on:Oooooj,estagfirullah!!!

”A robovi Milostivog su oni koji po zemlji mirno hodaju, a kada ih bestidnici oslove; odgovaraju: - Mir vama”!

Cvijete...šta od tebe miriše ljepše?- Dijete!

2007, 2008 ( dva puta moje sve )

(odgovor članu ananas_ze)
Neposredna veza do poruke: 711
12.8.2011 9:02:21   
vila_7
ubit ce me ako sazna da sam stavila user posted image :

preksinoc ja tipkam na RR sa drugim zenicama i jedna u potpisu ima izreku i Meša Selimović ispod, kad moj meni preko ramena prati sta ja radim i pita : s kakvim se to ti muskarcima dopisujes? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(najgore sto imamo kolekciju njegovih knjiga) user posted image user posted image user posted image user posted image

Život je prekratak ili predug da bih dopustila sebi luksuz da loše živim

(odgovor članu jasmin)
Neposredna veza do poruke: 712
13.8.2011 19:28:29   
sabinos

preksinoc ja tipkam na RR sa drugim zenicama i jedna u potpisu ima izreku i Meša Selimović ispod, kad moj meni preko ramena prati sta ja radim i pita : s kakvim se to ti muskarcima dopisujes? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(najgore sto imamo kolekciju njegovih knjiga) user posted image user posted image user posted image user posted image

ovaj je do bolauser posted image user posted image user posted image

nista nije ni dobro ni lose samo ga misljenje cini takvim.Sekspir

mamine paše i najbolji drugovi
veliki A 2009
mali A 2013

(odgovor članu vila_7)
Neposredna veza do poruke: 713
13.8.2011 19:34:23   
klemzi
IZVORNA PORUKA: sabinos

user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ljubav mamina i babina,16.2.2010 - 10.4. 2010. :(
Uvijek ćemo te voljeti najviše na svijetu ljubavi naša najveća <3
Ljubav drugorođena, ljubav oduvijek,zauvijek... 08.11. 2013.

(odgovor članu sabinos)
Neposredna veza do poruke: 714
13.8.2011 19:58:37   
Mirkica
IZVORNA PORUKA: klemzi

IZVORNA PORUKA: sabinos

user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

hahahhahahah dobro je helena da nije rekao ko ti je taj Mesa hahahahha

Uspavala sam te duboko ispod grudi , al srce blizu je pa te stalno budi a kad odu svi pa pomisle da dremam , ja oci otvorim da vidim koga nemam , za kraj, za kraj.

BA 13.12.2008

(odgovor članu klemzi)
Neposredna veza do poruke: 715
13.8.2011 20:00:23   
Mirkica

Joj žen mene sramota ali ovo stvarno moram napisati.
Hoćemo nas dvoje da se igramo keksa znata našta mislim i zagrijjani mi kad će ti on upola frke e bogami sam ja gladan ja nemogu dok ne jedem stuniću se.E šta bi mu čovjek smijao se ili plakao.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image e ovo je glavno ojjjjj user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ma legenda je

Uspavala sam te duboko ispod grudi , al srce blizu je pa te stalno budi a kad odu svi pa pomisle da dremam , ja oci otvorim da vidim koga nemam , za kraj, za kraj.

BA 13.12.2008

Neposredna veza do poruke: 716
2.9.2011 0:14:03   
bina87
Mila, ja sam gladan, znas u vojsci smo 6 mjeseci ujutro samo pastetu jeli... U vojsci bio 2003,a to bilo danas...

Mamino malo zlato Ammar 09.12.2010
3.850 kg
52 cm

(odgovor članu Mirkica)
Neposredna veza do poruke: 717
2.9.2011 9:07:02   
Anoniman

IZVORNA PORUKA: bina87

Mila, ja sam gladan, znas u vojsci smo 6 mjeseci ujutro samo pastetu jeli... U vojsci bio 2003,a to bilo danas...

user posted image user posted image user posted image
znam kako ti jeuser posted image
hvala Bogu moj prestao da priča o vojsci, prije je svaka rečenica započinjala sa " kad sam bio u vojsci..." user posted image jadna majko kad počne kukatiuser posted image

Žao mi što je ukinuše nemaš pojma koliko, sve bi ja ove bezhljeboviće naĆerala u vojsku i na kuhanom kupusu bi mi bili svaki dan, eh što nisam nekouser posted image ...

(odgovor članu bina87)
  Neposredna veza do poruke: 718
3.9.2011 1:17:55   
bina87
Svim majkama bih izbrisao bore
ucinio da ocevi ih vole
davnu ljubav da im vrate
i da mirno zive svoje sate
da sam ja netko

U vojsku bi svakog slali
tad bi,tad bi zivot proklinjali
ooooo da sam ja netko :) Nesto mi naumpade kad ti to tako rece...

Moj se nije kanio kukanja, znas zeno-rad, red, disciplina, ova puska, ona puska, grah, pura, cizme.... i bas mi je sladak kad o tome prica user posted image Al opet hvala Bogu porijetko user posted image

Mamino malo zlato Ammar 09.12.2010
3.850 kg
52 cm

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 719
5.9.2011 0:57:59   
reallove
Pregledam ja portal Moje zdravlje,citam,ima zanimljivih stvari..Izmedju ostalog,procitam kako sol zaglupljuje i kazem ja to svom muzu,a on ce meni:"A ti jedes puno soli"

"Majke se rađaju u istom trenutku kada i djeca. Ona prije toga nije postojala. Žena je postojala, ali majka, nikad. Majka je nešto potpuno novo"

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

(odgovor članu bina87)
Neposredna veza do poruke: 720
6.9.2011 13:14:15   
muaaa
Maloprije mm i ja pricamo o bogatim i siromasnim,kako je ovdje kao nema sredine.Za bogate nista nije skupo itd.a siromasnim kad das nesto pocnu te blagosiljati.I sad sve to mm prica citiram"siromasni ti kazu-Bog ti dao zdravlja,puno srece imao, sve ti bilo lijepo u zivotubilo,granata te raznijela"i sad odjednom stade a ja u njega pogleda i paf.Kad on skonta sta je rekao kaze "Cuj granata te raznijela"otkud mi to,a jauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

“Temelj ljudske sreće je duboka sigurnost, spontana radost u malim stvarima i velika jednostavnost.”

(odgovor članu reallove)
Neposredna veza do poruke: 721
6.9.2011 13:21:21   
Almaa
dosli nam gosti na babine i mm prica kako ja kad beba zaplace przo pripremim hapu, kaze :"ma moja zena napravi hapu brze nego sto na trci Sumaheru gume zamjene"user posted image user posted image user posted image

napravi svaki korak ovom istom strascu i pregazit ces more na tom hodocascu...

(odgovor članu muaaa)
Neposredna veza do poruke: 722
12.9.2011 14:35:00   
malena sharena
MM vec neko vrijeme hoce da smrsa, pjesaci do posla i nazad, manje jede i stvarno se pomalo dovodi u formu. Juce na vikendici jedan moj rodjak prokomentariso kako se vidi da MM radi u dobroj firmi jer ima stomak. Ja na to i zaboravila, a on poslije uso za mnom u kucu, zatvorio vrata od sobe, stao ispred mene, skino se do pasa i sapcuci mi kaze: - Da te pitam, jesam se ja to majke ti opet zdrigo? user posted image , joj, ja sam plakala.

Ne znas ti majko, kako je dijete roditi

(odgovor članu Almaa)
Neposredna veza do poruke: 723
12.9.2011 14:49:57   
vila_7
IZVORNA PORUKA: malena sharena

MM vec neko vrijeme hoce da smrsa, pjesaci do posla i nazad, manje jede i stvarno se pomalo dovodi u formu. Juce na vikendici jedan moj rodjak prokomentariso kako se vidi da MM radi u dobroj firmi jer ima stomak. Ja na to i zaboravila, a on poslije uso za mnom u kucu, zatvorio vrata od sobe, stao ispred mene, skino se do pasa i sapcuci mi kaze: - Da te pitam, jesam se ja to majke ti opet zdrigo? user posted image , joj, ja sam plakala.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image    joj ja mislim da bi ti ukinuo internet kad bi saznao da si ovo napisala! user posted image user posted image user posted image

Život je prekratak ili predug da bih dopustila sebi luksuz da loše živim

(odgovor članu malena sharena)
Neposredna veza do poruke: 724
12.9.2011 14:54:04   
Lejla Ka

IZVORNA PORUKA: malena sharena

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image    joj ja mislim da bi ti ukinuo internet kad bi saznao da si ovo napisala! user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image
Ja bih joj ukinula sve vrste komunikacije sa vanjskim svijetom user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Velika princeza E 2005
Maleni veseljak N 2008
I ovo su moja DjeCa pored djece,
i moje Dojenje nakon dojenja

(odgovor članu vila_7)
Neposredna veza do poruke: 725
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  27 28 [29] 30 31   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  27 28 [29] 30 31   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Da li su vam menstruacije bolne?
пеперутка16

U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *