Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Ne znam da li je za suze ili za smjeh ali maloprije mi nesto radimo i kazem ja mm-u sto ti mene nikad ne grlis? A on: a sta cu te grliti, ne idjes nikud?
Hahah,takva sam i ja...nedavno me mm pita onako zavodnički (ali to sam skontala malo kasnije) što se večeras ne bi malo sredila,a ja k'o iz topa "ma kud ćemo po ovoj zimi" i onda skontam na šta je zapravo mislio i tako glupavo dodam "a haaj izvini"
Ma beboni napravili istu pozu, mora da je to sad in u njihovom svijetu, a mi ne znamo
Sinocnji biser mm. Naime,kaze meni moj dragi:Molim Allaha da te nagradi za tvoj sabur sa mnom,s nama( i djecom).Molim Ga da te nagradi Dzennetom. A ko zna,mozda to nije daleko..... Mozda mi sutra ustanemo mrtvi.....
tisina..... ????? Ustanemo mrtvi????? I prasak smijeha :).
joj cirkusa jutros oko 4,5h, ne znam tačno... Pošto učimo A na tutu navili smo tel. da nas napominje, te odaberemo zvuk neke patke kva-kva-kva...Uglavnom zaboravimo to isključiti legnemo spavati i počne ono nekad da kvakće kva-kva-kva. Ustanem ja sva izbezumljena i počnem da tražim po kući šta kvakće. Uzmem u ruke onaj glade sprej mislim on se nešto pokvario pošto ima i on neki zvuk kvik-kvak.... a onaj će ti moj hairlija de ba lezi to je patka neka ispod prozora ...Ismijala sam se dam mu tel. reko evo ti patka
joj cirkusa jutros oko 4,5h, ne znam tačno... Pošto učimo A na tutu navili smo tel. da nas napominje, te odaberemo zvuk neke patke kva-kva-kva...Uglavnom zaboravimo to isključiti legnemo spavati i počne ono nekad da kvakće kva-kva-kva. Ustanem ja sva izbezumljena i počnem da tražim po kući šta kvakće. Uzmem u ruke onaj glade sprej mislim on se nešto pokvario pošto ima i on neki zvuk kvik-kvak.... a onaj će ti moj hairlija de ba lezi to je patka neka ispod prozora ...Ismijala sam se dam mu tel. reko evo ti patka
hahah,vi iz Tuzle imate i patke ispod prozora :D.
nazvala ja mm da maloj kupi kapi za nos koje se zovu "sunce moje malo", a on otisao u apoteku i trazio kapi za nos "oci moje lijepe", joj oplakala sam kad mi je rekao, kao i svi u apoteci, a kad sam zatrudnila radila betu HCG i posto sam bila nervozna iscekujuci rezultata kazem njemu da nazove i pita za vrijednost, a on nazvao i pitao za gamu
nazvala ja mm da maloj kupi kapi za nos koje se zovu "sunce moje malo", a on otisao u apoteku i trazio kapi za nos "oci moje lijepe", joj oplakala sam kad mi je rekao, kao i svi u apoteci, a kad sam zatrudnila radila betu HCG i posto sam bila nervozna iscekujuci rezultata kazem njemu da nazove i pita za vrijednost, a on nazvao i pitao za gamu
Jaojh hahahah,uljepsa mi noc!
Evo ga friska `izvala`. Oko nekih 2 sata poslije ponoci masina za ves je zavrsila pranje i ja ustala da prostrem ves.U spavacu sobu unesem samo dvije pamucne pelene jer je zrak izrazito suh.Udjem sto tise,ali muzek progleda,pogleda me,nasmijesi se i prozbori:Ljepojkooooooo!!! A ja sva vazna:Moliiiim!!! ......Okrenu se na stranu Nastavlja on:Mislim da ce braca(tako zove svoje prijatelje) profuliti Medinu! Meni upitnici iznad glave... Rekoh:Molim?! Ponavlja:Mislim da ce braca profuliti Medinu. Ocito spava hehehe,izadjem dovrsiti steranje vesa. :) Pitam ga nakon sabah namaza o tome,on pada od smijeha.Ne sjeca se da je to rekao.
Objašnjava dedo mm i meni kako "kuća stoji na ženi", kako je žena stub kuće ...iti...itd...ALI i kako 3 ćoška kuće stoje na ženi a samo jedan na mužu ... ja sva važna kažem mm; - ha jesi li čuo, 3 ĆOŠKA SU NA ŽENI, 3 ĆOŠKA SU NA ŽENIIIIIII ... on onako blijedo me gled (nije mu jasno šta je tu toliko bitno)slegne ramenima i kaže: pa eto drži ženska glavo, ko ti brani... bukvalno smo oplakali
Od rođenja bebama je potrebna ljubav i pažnja, a njihovim ro
Anketa
Da li su vam menstruacije bolne? пеперутка16
U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.