|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  25 26 [27] 28 29   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: "Izvale" naših muževa
28.12.2010 20:01:28   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: ena23

Ne znam da li je za suze ili za smjeh ali maloprije mi nesto radimo i kazem ja mm-u sto ti mene nikad ne grlis? A on: a sta cu te grliti, ne idjes nikud? 

Hahah,takva sam i ja...nedavno me mm pita onako zavodnički (ali to sam skontala malo kasnije) user posted image što se večeras ne bi malo sredila,a ja k'o iz topa "ma kud ćemo po ovoj zimi" i onda skontam na šta je zapravo mislio i tako glupavo dodam "a haaj izvini" user posted image user posted image

(odgovor članu ena23)
  Neposredna veza do poruke: 651
28.12.2010 23:03:35   
Cherry

IZVORNA PORUKA: tekja

user posted image ...dobar neki direktor ipakuser posted image

dobar, dobar, cim je jos uvijek na tom poslu user posted image user posted image

... to mi treba - moj mali zaklon ispod neba...

(odgovor članu tekja)
Neposredna veza do poruke: 652
29.12.2010 16:23:42   
tekja
sinoc, nakon sto je odradio 12 sati na poslu, kaze MM:jesi ti to V. ugrijala bojler, vala ja sam toplom nogom vodu opr'ouser posted image , valjda mu nece zafalitiuser posted image

Jul 20th

...just because it burns
doesn't mean you're gonna die
you gotta get up and try try try!

(odgovor članu Cherry)
Neposredna veza do poruke: 653
29.12.2010 16:32:38   
muby
IZVORNA PORUKA: tekja

sinoc, nakon sto je odradio 12 sati na poslu, kaze MM:jesi ti to V. ugrijala bojler, vala ja sam toplom nogom vodu opr'ouser posted image , valjda mu nece zafalitiuser posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tekja)
Neposredna veza do poruke: 654
29.12.2010 16:35:34   
jasmin
E nek` je neko i vodu opr`o.
Nego tekja i muby,vasi djecaci lice na avatarima...ili mi treba dioptrija?

”A robovi Milostivog su oni koji po zemlji mirno hodaju, a kada ih bestidnici oslove; odgovaraju: - Mir vama”!

Cvijete...šta od tebe miriše ljepše?- Dijete!

2007, 2008 ( dva puta moje sve )

(odgovor članu muby)
Neposredna veza do poruke: 655
29.12.2010 16:54:38   
muby
izgleda da lice
mada ja nisam odavno azurirala avatar :)

(odgovor članu jasmin)
Neposredna veza do poruke: 656
29.12.2010 17:03:42   
klemzi
Ma beboni napravili istu pozu, mora da je to sad in u njihovom svijetu, a mi ne znamo user posted image user posted image user posted image

Ljubav mamina i babina,16.2.2010 - 10.4. 2010. :(
Uvijek ćemo te voljeti najviše na svijetu ljubavi naša najveća <3
Ljubav drugorođena, ljubav oduvijek,zauvijek... 08.11. 2013.

(odgovor članu muby)
Neposredna veza do poruke: 657
4.1.2011 16:09:25   
jasmin
Sinocnji biser mm.
Naime,kaze meni moj dragi:Molim Allaha da te nagradi za tvoj sabur sa mnom,s nama( i djecom).Molim Ga da te nagradi Dzennetom.
A ko zna,mozda to nije daleko.....
Mozda mi sutra ustanemo mrtvi.....

tisina.....
?????
Ustanemo mrtvi?????
I prasak smijeha :).

”A robovi Milostivog su oni koji po zemlji mirno hodaju, a kada ih bestidnici oslove; odgovaraju: - Mir vama”!

(odgovor članu klemzi)
Neposredna veza do poruke: 658
4.1.2011 16:11:05   
SdZ
user posted image user posted image user posted image user posted image Dobar je. Bas je izvala.

<3 28.6. <3
Zivot je dobio svoj smisao...

(odgovor članu jasmin)
Neposredna veza do poruke: 659
25.1.2011 14:56:07   
Anoniman
joj cirkusa jutros oko 4,5h, ne znam tačno...
Pošto učimo A na tutu navili smo tel.  da nas napominje, te odaberemo zvuk neke patke kva-kva-kva...Uglavnom zaboravimo to isključiti legnemo spavati i počne ono nekad da kvakće kva-kva-kva. Ustanem ja sva izbezumljena i počnem da tražim po kući šta kvakće. Uzmem u ruke onaj glade sprej mislim on se nešto pokvario pošto ima i on neki zvuk kvik-kvak.... a onaj će ti moj hairlija de ba lezi to je patka neka ispod prozorauser posted image user posted image user posted image ...Ismijala sam se dam mu tel. reko evo ti patka user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu reallove)
  Neposredna veza do poruke: 660
25.1.2011 15:04:55   
jasmin

IZVORNA PORUKA: Breskva

joj cirkusa jutros oko 4,5h, ne znam tačno...
Pošto učimo A na tutu navili smo tel.  da nas napominje, te odaberemo zvuk neke patke kva-kva-kva...Uglavnom zaboravimo to isključiti legnemo spavati i počne ono nekad da kvakće kva-kva-kva. Ustanem ja sva izbezumljena i počnem da tražim po kući šta kvakće. Uzmem u ruke onaj glade sprej mislim on se nešto pokvario pošto ima i on neki zvuk kvik-kvak.... a onaj će ti moj hairlija de ba lezi to je patka neka ispod prozorauser posted image user posted image user posted image ...Ismijala sam se dam mu tel. reko evo ti patka user posted image user posted image user posted image

hahah,vi iz Tuzle imate i patke ispod prozora :D.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 661
25.1.2011 15:10:08   
Anoniman
ja ba došle maksuz da se mrznu u snijeguuser posted image

(odgovor članu jasmin)
  Neposredna veza do poruke: 662
25.1.2011 15:11:13   
jasmin

IZVORNA PORUKA: Breskva

ja ba došle maksuz da se mrznu u snijeguuser posted image

kriminalno...hah

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 663
3.2.2011 16:50:29   
Almaa
 nazvala ja mm da maloj kupi kapi za nos koje se zovu "sunce moje malo", a on otisao u apoteku i trazio kapi za nos "oci moje lijepe", joj oplakala sam kad mi je rekao, kao i svi u apoteci, user posted image user posted image user posted image user posted image
a kad sam zatrudnila radila betu HCG i posto sam bila nervozna iscekujuci rezultata kazem njemu da nazove i pita za vrijednost, a on nazvao i pitao za gamu user posted image user posted image user posted image user posted image

napravi svaki korak ovom istom strascu i pregazit ces more na tom hodocascu...

(odgovor članu jasmin)
Neposredna veza do poruke: 664
3.2.2011 17:07:43   
tekja
user posted image user posted image user posted image  Almaa TM je kraaaaljuser posted image ...evo porodicno smo oplakali "oci moje lijepe"...

Jul 20th

...just because it burns
doesn't mean you're gonna die
you gotta get up and try try try!

(odgovor članu Almaa)
Neposredna veza do poruke: 665
3.2.2011 19:57:13   
henna ze
hahaha..koma odavno se nisam nasmiljala..ko sad..

Kad se igra završi, kralj i pješak idu u istu kutiju.

(odgovor članu tekja)
Neposredna veza do poruke: 666
4.2.2011 20:57:26   
mala86
breskva i almaa user posted image user posted image user posted image user posted image ,suze me oblise user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Dijete uvijek može odraslog naučiti trima stvarima:
Da bude veseo bez razloga, da bude uvijek nečim zabavljen i da se zna svom snagom zauzeti za ono što želi

moje sunce 19.09.2009 ¦ ¦

(odgovor članu henna ze)
Neposredna veza do poruke: 667
4.2.2011 21:16:20   
jasmin

IZVORNA PORUKA: Almaa

nazvala ja mm da maloj kupi kapi za nos koje se zovu "sunce moje malo", a on otisao u apoteku i trazio kapi za nos "oci moje lijepe", joj oplakala sam kad mi je rekao, kao i svi u apoteci, user posted image user posted image user posted image user posted image
a kad sam zatrudnila radila betu HCG i posto sam bila nervozna iscekujuci rezultata kazem njemu da nazove i pita za vrijednost, a on nazvao i pitao za gamu user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaojh hahahah,uljepsa mi noc!

(odgovor članu Almaa)
Neposredna veza do poruke: 668
5.2.2011 12:40:23   
balasgirl
Alma muž ti je od sad moj idoluser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

... pronašli su Ameri šifru za to: take it easy, lutko lijepa...

<3 Ali Khan <3

(odgovor članu jasmin)
Neposredna veza do poruke: 669
5.2.2011 19:55:39   
ladyblue RR
Joj Almaa što se ismijah. Pričam ja mužu za ovu provalu i on umire od smijeha. legenda je!user posted image user posted image user posted image

Just because it's a bad idea, doesn't mean it's not going to be a good time!

(odgovor članu balasgirl)
Neposredna veza do poruke: 670
5.2.2011 22:20:50   
rose
dobih napad kaslja od smijeha user posted image

13.11.2010. u 04.35, docekali nasu princezu, nas ponos i srecu najvecu :)))

18.08.2015. u 21:53 docekali nasu princezu br 2, garavu malu lavicu :))

(odgovor članu ladyblue RR)
Neposredna veza do poruke: 671
6.2.2011 13:48:18   
koka i po
otisao mm da mi kupi hidrofon  da nijansiram kosu poslije pramenova user posted image ..
i kaze meni...zeno ti si jaka ko Mubarak i nemoze ti niko nista user posted image ...
biser user posted image

Dva hajduka ....jedan veliki i jedan mali

Ja cu biti uvijek obicna zena, u masi neprimjetna...neko kome je stalo da barem malo uljepsa i promjeni ovaj svijet i podari mu malo ljudskosti.

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 672
16.2.2011 10:10:52   
ivanak
hehehee ismijah se sa vašim muževima.

-> 17.06.2009. je došao mamin i tatin frajer - mali Antonio

-> 21.07.2010. je mali Antonio dobio sestru Paulu :-)

(odgovor članu koka i po)
Neposredna veza do poruke: 673
18.2.2011 5:17:38   
jasmin
Evo ga friska `izvala`.
Oko nekih 2 sata poslije ponoci masina za ves je zavrsila pranje i ja ustala da prostrem ves.U spavacu sobu unesem samo dvije pamucne pelene jer je zrak izrazito suh.Udjem sto tise,ali muzek progleda,pogleda me,nasmijesi se i prozbori:Ljepojkooooooo!!!
A ja sva vazna:Moliiiim!!!
......Okrenu se na stranu
Nastavlja on:Mislim da ce braca(tako zove svoje prijatelje) profuliti Medinu!
Meni upitnici iznad glave...
Rekoh:Molim?!
Ponavlja:Mislim da ce braca profuliti Medinu.
Ocito spava hehehe,izadjem dovrsiti steranje vesa. :)
Pitam ga nakon sabah namaza o tome,on pada od smijeha.Ne sjeca se da je to rekao.

(odgovor članu ivanak)
Neposredna veza do poruke: 674
18.2.2011 9:24:35   
10 mart 2009
Objašnjava dedo mm i meni kako "kuća stoji na ženi", kako je žena stub kuće ...iti...itd...ALI i kako 3 ćoška kuće stoje na ženi a samo jedan na mužu ... ja sva važna kažem mm;
- ha jesi li čuo, 3 ĆOŠKA SU NA ŽENI, 3 ĆOŠKA SU NA ŽENIIIIIII ...
on onako blijedo me gled (nije mu jasno šta je tu toliko bitno)slegne ramenima i  kaže: pa eto drži ženska glavo, ko ti brani... bukvalno smo oplakali user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu jasmin)
Neposredna veza do poruke: 675
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  25 26 [27] 28 29   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  25 26 [27] 28 29   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Da li su vam menstruacije bolne?
пеперутка16

U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *